Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısslar Merhaba,Tumena Merhaba balıklama daldım konuya ancak dayanamadım ebnimde 3. ameliyatımdı daha önce yazdım burda olmadan önce suan oldum üzernden 2 ay gecti ameliyatın kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bi cerrah,herseyden önce mesleğine asık,bu burunun yarısı artık benim ona iyi bak diyor na kadar guzel bi düşünce adam aşmışş ...
ne güzeeeeeeeeeel demothycim. emre beyine ellerine saglik.bende amelyiat oldum ama daha coook sis dikisler ve bantlar duruyo hala
demothy burnun ne kadar güzel oldu ya...maşallah...bu arada burada devamlı resimlerini bizimle paylaşman da çok güzel...çok teşekkür ederim...kendi adıma ..herkese teşekkür ederim resim ve tecrübelerini paylaşan...
Tumena senin burnuna da bayıldım yaa..Emre bey nasıl bir burun yapmış ...sana hani tam gününde denk gelmişsin derler ya öle olmuş..gerçi emre beyin tüm burunları böyle ama ...
Arkadaşlar, yakınlarda Emre Beye burnunu yaptıran var mı? Özellikle iki hafta sonra ne durumda olunduğu hakkında bilgi almak istiyorum. İşe şiş bir surat ve mor bir yüzle gitmek istemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
tsk ederim canim...sanrim herkes tam gününde denk gelmis...:) hihoyyyt
evet bence de herkes Emre Beyin boş vaktine denk gelmiş...:dance:
dikisleri ben alcam...hhaaaaaaaaaaar haaar...laelaelaelaelae
Kısslar Merhaba,Tumena Merhaba balıklama daldım konuya ancak dayanamadım ebnimde 3. ameliyatımdı daha önce yazdım burda olmadan önce suan oldum üzernden 2 ay gecti ameliyatın kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bi cerrah,herseyden önce mesleğine asık,bu burunun yarısı artık benim ona iyi bak diyor na kadar guzel bi düşünce adam aşmışş ...
ne güzeeeeeeeeeel demothycim. emre beyine ellerine saglik.bende amelyiat oldum ama daha coook sis dikisler ve bantlar duruyo hala
kiz ne zaman oldun sasirdim valla:1shok: cok cokkkk gecmis olsun güzelim, insallah düsündügün gibi bir burun olmusturkaydirigubbakcemile2 anladigim kadariyla iyisin, cok sevindim canim tekrar gecmis olsuna.s.
ooooo sezosss uyuosun sen...iysin dimi?...
Serenades teşekkür ederim bilgi için. Sayenizde Emre Beye güvenim tam, o da şaşırdı zaten ilk görüşmeye gittiğim gün ameliyet tarihini belirledik. Ben başka hiç bir doktorla görüşmedim zaten, kafam karışsın istemiyorum, zaten burun dışında yeterince karışık :uhm: hani ben depresyona girdikçe saç kestirirdim de burnumu ilk defa kestircem :roflol: Pişman olmaktan çok korkuyorum ama burada Emre Beye ameliyat olup da pişman olan görmedim, darısı başıma...
hee valla yaaa uyuyorum herhaldekaydirigubbakcemile3 ne zaman gittide ameliyat oldu anlamadim hihi ))