Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Merhaba kizlar Emre beyden randevuyu aldim :) 12 gun sonra ameliyat oluyorum hayirlisi artik...ve o yuzden bi kac sorum olucak... ameliyat sonrasinda nefes almaktan zorladinizmi, neye dikkat etmem gerekir? tampolarla kac gun kaldiniz? rahatsiz edici seyler nedir? aslinda bu sorularin cevabini emre bey yanitabilir ama heycanli oldugum için herseyi hemen bilmek istiyorum :)

uyku tutmadi ben cvp verim bari...

öteki kizlari bilmem ama ben süper nefes aldim ameliyattan sonra...bende nefes alma problemi vardi ve ondan tampon oldu halde bukadar iyi nefes almama baya sasirmistim...:)
tamponlar 6 gün sonra cikmisti...
rahatsiz edici tek sey benim icin sirt üstü yatmakti...uykusuzluktan ölcektim nerdeyse...şakkıdı ve üc gün dus alamadim...
gece gece benden ancak böyle cvp gelir...performans düsüklügü yasiyorum... delikafadulden

Bende eylülün ilk haftası gibi ameliyat olucam inş.:Saruboceq:
Off düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak diye korkuyorum:1shok:
İnş sizler gibi iyi bi sonuç alırım Emre Beye güvenim sonsuzzhihoyyyt

canım benim korkucak bişi yok hersey cok guzel olucak ve gercekten cok mutlu olucaksın sonunda ..şimdiden sabırlı olmayı öğrenmen lazım ilk 3 ay sabır dönemi =) burda az cok hatta herseyi okudun öğrnedin burdakı okudukların sna cok ama cok faydalı olucak ..hersey çok ğüsel olucak sabırsızlıkla seninde fotolarını beklioruz ..emre beye guven ve neler istediğini acıkca söle söleki sonuc süper ötesi olsun =)

sezoscum cok tsk ederim hala bantlar duruyor burnumda
evet biz almanza kizlari boleyizkaydirigubbakcemile3

ozel mesaj yollayan arkadaslar umarim kafanizda soru isareti kalmamistir hepinize yardimci olmaya calistim

Çok teşekkür ederim sayenizde hemencecik toparlanırım ben ya iyi ki üye olmuşum siteyezemuszemus

kızlar bende ameliyat olcam inşallah bayadır doktor araştırıyorum burda hemen her doktorada baktım ama=) sizden de bi fikir almak istiyorum..doğal olarak butun sayfaları okuyamadım çok fazla..ameliyat olan herkesinki rinoplasti mi..bende kemik eğriliği var yani deviasyon oluyo sanırım..Emre beye bu ameliyatı olan varmı aranızda?

Ohoo burda elini sallasan:teytey: Emre beye ameliyat olana çarpar. bende olucam meselakaydirigubbakcemile3

ama ameliyat olanlar sadece estetikmi=) benm merak ettiğim eğrilikten dolayı ameliyat olan warmı ona göre onun özeline dalıp soru manyaa yapacağım da kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 o da güzel..ya herkes çok başarılı diyo da acaba yazanlar sadece estetikmiydi diye merak ettim..

benimki yaklasik 13 sene önce yapilmis olan deviasyon ameliyatinin ikinci revizyonuydu... yada öyle birsey...estetik saglik karisimi...emre bey fazlasiyla basarili biridir...hic süphen olmasin...

sezoscum cok tsk ederim hala bantlar duruyor burnumda
evet biz almanza kizlari boleyizkaydirigubbakcemile3

ozel mesaj yollayan arkadaslar umarim kafanizda soru isareti kalmamistir hepinize yardimci olmaya calistim

hadi dikisleri bana cikartmadin ama bantlar bari benim olsun...hatirlarsin kendi burnumdakini kendim cikartmistim...profi olmusum artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…