bence kenndini iyi ifade ediyorsun. bende cok korkyuorum eger ameliyattan sonra brunuma bisey olucak diye.. almanyadan forumu takipp edenler ne nedenlerden dolayi almanyada amelyiat olmadigimizi daha iyi anlarlar bence yazilarmizdan.
ich werd auch nicht zugeben, dass ich ne Nasen-OP hatte. Nur bei meinen Freunden bin ich mir sicher, dass sie es merken werden.
tesekkürler serenades...
Emre Bey'e ameliyat olmuş güzel burunlu bayanlar :lepi:...İçinde doktorumuz Emre Bey'in de bulunduğu bir yemek organizasyonu planlıyorum..İstanbul'da yaşayan ve böyle bir organizasyona katılabilecek olan arkadaşlarım benimle özelden irtibata geçerse,net tarih,saat ve mekan için Emre beyle de görüşücem ..Bence süper bigün olur bi düşünün derim sositososito Hele İstanbullular hiç şansınız yok :jeyyar: ..Cevaplarınızı mutlaka olmulu ya da olumsuz mazeretlerinizle sırnaşık şey özelden bekliyorum..
kızlar bişey soracagım .emre bey ameliyatta lokal anestesi tercih ediyormu.çünkü genel anestesinin çok riskleri var.tahlil falan olsa bile bazen böyle şeyler oluyomuş.bende çok şanssızım kesin başıma gelir..
emre beyin sitesinde lokal anestezi yapmadigi yazior. hekmin konsantre olmasi laziimmis ve hasta nin uyanik oldugu zaman konsantre olamama ihtimali warmis.
genel anestezi daha iyi neden göreceksinki yapilan islemleri....
bende genel anesteziden cok korkyuorum cünkü amelyiatin ortasinda uyanmislikligim war daha eskiden yapilan bi müdahalede
kizlar öyle birsey olmuyor korkmayin... zaten önceden kontroller yapiliyor narkozu kaldirabiliyormusun kaldiramiyormusun diye ( ben öyle biliyorum valla :))... o yüzden rahat olun ne suhur kaybi neden baska birsey olmuyor... ben ilk uyandigim zaman bile aklim basimdaydi biraz sacmaliyo insan ama herseyi hatirliyosun:lepi:
ben anesteziden uyandigimda cok sinirliydim en son amelyiatimdadelikafadulden. vucut üzerinden anestezi etkisini attiktan sonra insan kendine gelyior.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?