Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

benim bi arkadasim beni ameliyattan 4 hafta sonra gördügünde bana mö mö bakmisti zavallim...birseylerin degistini farkindaydi ama tam olarak neyin söylüyemiyordu...:)

tmm kizlar ne kadar zorlansakta türkice yazicam artik:)

cnm öyle olmussa o zaman iste bi burun ameliyati basarili gecmistir

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben KK ne yeni üye oldum. Sırf sizlerle iletişim kurabilmek için. Ben de Emre Beye burnumu yaptırmak istiyorum, ama çoookkk korkuyorum acıdan filan değil de sonuçtan. Malum ömür boyu o burnu taşıycaz yüzümüzün ortasında. Ben Emre Bey'i KK sayesinde tanıdım, hakkında başka hiç kimseden bilgi alamadım. Gerçi kendisiyle görüştüm, gerçekten insana çok güven veriyor ama eminim buradaki herkes kaygılarımı anlıyordur. Ben Emre Beye ameliyat olmuş birileriyle msn den görüşmeyi çok isterim. Özelden msn adresini gönderen olursa eklerim. Biliyorum ki özellikle İstanbulda herkesin vakti çok değerli... Biraz fedakarlık istiyorum sanırım :kedi: Herkese şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

canim inan korkacak hiiiiccc birsey yok hele birde Emre bey cok iyi doktor herseyden önce cok iyi melek gibi bir insan.... Seni cok iyi hazirlicaktir ameliyata, korku diye birsey kalmicaktirhihoyyyt rahat olmalisin canim...

Emre Bey'e ameliyat olmuş güzel burunlu bayanlar :lepi:...İçinde doktorumuz Emre Bey'in de bulunduğu bir yemek organizasyonu planlıyorum..İstanbul'da yaşayan ve böyle bir organizasyona katılabilecek olan arkadaşlarım benimle özelden irtibata geçerse,net tarih,saat ve mekan için Emre beyle de görüşücem ..Bence süper bigün olur bi düşünün derim sositososito Hele İstanbullular hiç şansınız yok :jeyyar: ..Cevaplarınızı mutlaka olmulu ya da olumsuz mazeretlerinizle sırnaşık şey özelden bekliyorum..

kızlar bişey soracagım .emre bey ameliyatta lokal anestesi tercih ediyormu.çünkü genel anestesinin çok riskleri var.tahlil falan olsa bile bazen böyle şeyler oluyomuş.bende çok şanssızım kesin başıma gelir..

yaa bende cok gelmek isterdimmmmmmm:gitme:

emre beyin sitesinde lokal anestezi yapmadigi yazior. hekmin konsantre olmasi laziimmis ve hasta nin uyanik oldugu zaman konsantre olamama ihtimali warmis.
genel anestezi daha iyi neden göreceksinki yapilan islemleri....
bende genel anesteziden cok korkyuorum cünkü amelyiatin ortasinda uyanmislikligim war daha eskiden yapilan bi müdahalede

canım görmek için deil ama genel anestezi çok riskliymiş erkek arkadaşım oyuzden istemiyor.ölüm veya şuur kaybı gıbı sonuçlr neden oluyormuş oyuzden korkuyorum.güzelleşelim die ölmek istemiyorum..:gitme:

kizlar öyle birsey olmuyor korkmayin... zaten önceden kontroller yapiliyor narkozu kaldirabiliyormusun kaldiramiyormusun diye ( ben öyle biliyorum valla :))... o yüzden rahat olun ne suhur kaybi neden baska birsey olmuyor... ben ilk uyandigim zaman bile aklim basimdaydi biraz sacmaliyo insan ama herseyi hatirliyosun:lepi:

sabahtan beri ilk sayfadan itibaren mesajlarınızı okuyorum

kötü bir yoruma rastlamadım emre beyin işini iyi yaptığıan inandım

benim burnumda septum deviasyon ve et var tomografim çekildi ve ameliyat şart denildi buna artı olarak burnum biraz kemerli madem deviasyon ameliyatı olacağım girmişken o kemerden kurtulup profilden özgürce pozlar vermeyi ne çok isterim

ama şu an için imkansız çünkü 4000 lirayı bulmam çok zor eğer birgün parasal sıkıntılarımı ve ameliyat sonrası pişman olma korkularımı halledersem emre beye gideceğim

ben anesteziden uyandigimda cok sinirliydim en son amelyiatimdadelikafadulden. vucut üzerinden anestezi etkisini attiktan sonra insan kendine gelyior.

evt cnm amelyiat tarihi belli gelince size süpriz yapicam üzün bi süre nete giremeyebilirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…