• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sabahtan beri ilk sayfadan itibaren mesajlarınızı okuyorum

kötü bir yoruma rastlamadım emre beyin işini iyi yaptığıan inandım

benim burnumda septum deviasyon ve et var tomografim çekildi ve ameliyat şart denildi buna artı olarak burnum biraz kemerli madem deviasyon ameliyatı olacağım girmişken o kemerden kurtulup profilden özgürce pozlar vermeyi ne çok isterim

ama şu an için imkansız çünkü 4000 lirayı bulmam çok zor eğer birgün parasal sıkıntılarımı ve ameliyat sonrası pişman olma korkularımı halledersem emre beye gideceğim

canim benim insallah yoluna girerde hersey ameliyatini olursun ve hem güzel hemde saglikli bi buruna kavusursun:Saruboceq:

Merhaba,
Emre Beye ameliyat olmak istiyorum. Burun ameliyat ücreti aralığını ne kadar yardımcı olabilirmisiniz.

serenades bnde sana birsey sormustum ama gitmedi herhalde. özel msj sisteminde bi degisiklikmi war

şakkıdı almanca konusma yasaklandi bende özel msjlari yasakliorum...:lepi: benden haric kimse özel msj atamaz...laelaelaelaelae

valla ben artik hem türkcede hemde almancada ortak kullanilan kelimeleri bile yazmaktan korkar oldum :roflol:

Son düzenleme:
Back