- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
kk polizei...![]()
lülülülülülü kk korumacilari:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk polizei...![]()
afferim bole uyun bakiim kurallara...boş boş da konuşmayın bakiim...varsa pozitif bir katkı..burun ameliyatı emre beyle ilgili.falan vs.tecrübeler yazın ..muhabbet etcekseniz doğrruu msn ye..hady bakiim...![]()
afferim bole uyun bakiim kurallara...boş boş da konuşmayın bakiim...varsa pozitif bir katkı..burun ameliyatı emre beyle ilgili.falan vs.tecrübeler yazın ..muhabbet etcekseniz doğrruu msn ye..hady bakiim...![]()
:1rolleyes:
zaten ben buraya sIk sIk yazdigim icin (her ne olursa olsun), yazilarimi gören "aha bu kiz da emre beyde ameliyat olucak" diye düsünür. bana bircok kisi yazdi özelden yardimci oldum . hic te zannetmyiorum bosu bosuna yazdigimi ki-anca modlar zaten buna karar werir.
hem daha ameliyat da olmadim. zaten iki doktor arasinda kararsiz kalmistim. belki de burdaki negatiflik ve bazi garip seyleri sezmemle karar degistirebilirim her an
kol kaslarinimi gelistiriosun?...![]()
muhaha deliii :roflol:evt cnm birazdan bacaklara gecicemama önce kolllarrr hihoyyyt
ay bende öyle bir burun gördüm. bizim bölümde bi kiz wardi, burnunu kestre kestre kus kadar biraktmis kimse doktoru. emre bey cok dogal burunlar yapyio sansliyiz biz![]()
bende yasemin hadiventin burnunu hic begenmyiorum. cok yapmacik
bencede pek düsünülüp te yapilan burunlara benzemyio. victoria beckham birde dansöz tanyeli nin burunlari da acaip fena. domuz burunlu. doktoru kimse