• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

cidden nerden aliolarsa bunlar diplomalarini :mymeka:
evt asistanlar giriyor genelde, benim o amelaittakilerde cok gencti.
ben sadece cilt doktoruna gidiyorum bi o iyi. disdoktoruna bile türkieye geldigimde gidiyorum. burdaki disdoktorum dislerimi mahvetti. türkiedeki doktorum sasirdi allahm bu ne napmislar böyle diye. 6 senedir almanyada disdoktoruna gitmiorumsırnaşık şey
kiz bide bisi daha anlatti bana tip okyan bi arkadasim. genelde hemen hastahaneye sevk ederlermis onlari da asistan lar amelyait etsin de egitimleri icin puan toplasinlar diye. mecbur kalmadikca amelyait olmam burda.
gecen amelyaitta salaklar anestezi zamanini mi ne yanlis ayarladlar. amelyiatin ortasinda uyanmistim. doktor hatasi. bide sasiriolar neden simdi uyandi diye.
biliomusun, bu almanlarin cogu burun amelyaiti icin prag a yada polonyaya gidiyor ama itiraf etmiyorlar:jeyyar:

bende rosacea var bi tür cilt hastaligi...burun bölgesi kirmizi benim genelde...doktora gitmeden önce internette arastirmistim ne olabilir diye...sonra doktora gittim...adam bakio isik falan tutuo ama ne oldunu söyliyemior...bende acaba rosacea olabilirmi dedim...surat ifadesi zaten yetmisti...:P verdigi ilacta bi ise yaramamisti...cildim cok hassas oldugu icin yüzüm tamamen kirmizi olmustu...:)

senin basina gelmeyen kalmadi sanrim canim...hic dava actinmi sen?...

sanki pragta cok iyi yapiyorlar...tv lerde görüyorum hep...bir gögüs ötekine benzemiyor... yada burunlar cok minnacik...yag cektirenlerin resmen delikler olusmus...
türkten sasmam ben...:lepi:

bende rosacea var bi tür cilt hastaligi...burun bölgesi kirmizi benim genelde...doktora gitmeden önce internette arastirmistim ne olabilir diye...sonra doktora gittim...adam bakio isik falan tutuo ama ne oldunu söyliyemior...bende acaba rosacea olabilirmi dedim...surat ifadesi zaten yetmisti...:P verdigi ilacta bi ise yaramamisti...cildim cok hassas oldugu icin yüzüm tamamen kirmizi olmustu...:)

senin basina gelmeyen kalmadi sanrim canim...hic dava actinmi sen?...

sanki pragta cok iyi yapiyorlar...tv lerde görüyorum hep...bir gögüs ötekine benzemiyor... yada burunlar cok minnacik...yag cektirenlerin resmen delikler olusmus...
türkten sasmam ben...:lepi:

:roflol: bende türkten sasmam. en güzeli türkiede yapilyior. prag a sanirim ucuz oldugu icin gidiyolar. görünüm berbat bakarsan.o burunlari neden öle kus kadar birakiyorlar anlamiyiorum .hic yaptrtma daha ii demi :roflol:
bide dikkatimi ceken sey, en güzel kavisli burunlari türk doktorlar yapyior hep (hele Emre Bey daha da sahane yapyio)
basima gelmeyen kalmadi evt ama hic dava acmadim. o cilt meselesinde araya haftasounu girmisti 3 üncü gün gecti ama yinede Aci parasi icin dava acabilirdim. simdiki aklim olsa ah ah...bnm basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir.
rosacea yi biliorum, akne gibi grünüyor kizarik demi...antibiotik tedavi uygulaniyordu sanirim ona.

Son düzenleme:
:roflol: bende türkten sasmam. en güzeli türkiede yapilyior. prag a sanirim ucuz oldugu icin gidiyolar. görünüm berbat bakarsan.o burunlari neden öle kus kadar birakiyorlar anlamiyiorum .hic yaptrtma daha ii demi :roflol:
basima gelmeyen kalmadi evt ama hic dava acmadim. o cilt meselesinde araya haftasounu girmisti 3 üncü gün gecti ama yinede Aci parasi icin dava acabilirdim. simdiki aklim olsa ah ah...bnm basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir.
rosacea yi biliorum, akne gibi grünüyor kizarik demi...antibiotik tedavi uygulaniyordu sanirim ona.

dava acmadin diyene bak...sanki ben actim...acsamda kazanamazdim kesin...ama e-mail atmistim...nekadar beceriksiz oldugundan basladim akli varsa gider bu isi daha iyi ögrenir ondan sonra ameliyat yapmasina kadar aklima ne geldiyse yazdim...bana cvp olarak...gelin görüselim birdaha ameliyat ederiz demislerdi...bende cvp olarak...birdaha size ameliyat olacagima gider yoldaki bir dilenciye yaptirrim ve eminim sonuc sizinkinden daha iyi olur...diye yazmistim...cvp gelmedi...laelaelaelaelae

rosacea akne gibi birsey evet ama daha cok cildin kizarikligiyla alakali birsey...iyi bakmassan cok berbat bir görüntü olusabiliyor zamanla...ileri derecede hatta burun sekli bile degisiyormus...ama sükür benimki cok hafif...ve elimden geldigi sekilde iyi bakmaya calisiyorum...internette arastirdiginda göreceksin canim nekadar kötü olabildigini...umarim benim öyle olmaz ilerde...senağlama

cnm cok gecmis olsun. insallah öyle olmaz. burun seklinin bile degisebilecegini bilmyiordum.... o salak alman doktoruna da ii yapmissin. geri yazmadigina göre kabullenmistir beceriksiz. kendi kendine yapsan bunlarin yaptigindan bile daha iyi olur....
ama olsun gecti artik....bak emre bey ne güzel bi burun yapti sana

cnm cok gecmis olsun. insallah öyle olmaz. burun seklinin bile degisebilecegini bilmyiordum.... o salak alman doktoruna da ii yapmissin. geri yazmadigina göre kabullenmistir beceriksiz. kendi kendine yapsan bunlarin yaptigindan bile daha iyi olur....
ama olsun gecti artik....bak emre bey ne güzel bi burun yapti sana

saol canim...aklima sey geldi...gencken kuaföre gitmistim tam üc kez ayni günde...istedigimi bir türlü becerememislerdi...bende eve gitmistim ve sacimi kestim sinirden...1 cm falandi...onlarin yaptigidan bin kat daha güzel olmustu...::roflol:

evet sükür bitti artik kabus...emre bey sayesinde artik güzel biri oldum...gün gectikce kendime asik oluyorum...laelaelaelaelae

dedigim ciktikaydirigubbakcemile3

günde 3 kezmiii..ay bi saci kesemediler demek beceriksizlerkaydirigubbakcemile3

bi ara bende hep kendime kesiyodum evde. kakülümü anneme kestrmistim fistik gibi olmustum. kuaförüm benden örnek alsin onun yaptigi sac kesimiylen anca beslemeye döndümdelikafadulden

dedigim ciktikaydirigubbakcemile3

günde 3 kezmiii..ay bi saci kesemediler demek beceriksizlerkaydirigubbakcemile3

bi ara bende hep kendime kesiyodum evde. kakülümü anneme kestrmistim fistik gibi olmustum. kuaförüm benden örnek alsin onun yaptigi sac kesimiylen anca beslemeye döndümdelikafadulden

lol...nedir bu almanlardan cektigimiz...delikafadulden

O alman doktorlardan para toplayalim emre beyin yanina staja gelsinler ... Tumena masallah cok hos oldun 3 . Kez ameliyat oldugunu kimse anlayamaz valla ..

buranin bi doktorlari degil, eczacilari da gerizekali. dün ilac almaya gittim,. benm de kismen ödemem lazim (12 euro), geriye kalan ilac parasini sigortam ödüyor. 12 euro ödeyceniz dio kadin.uzattim kadina 20 euroyu. üstünü verecene ya (8euro) bna dioki sen 12 Euro ödemen lazim. ödedikya demin dedim. yanlis saydiniz heralde dedim. sen yanlis saydin die bana cikisti sert bi sekilde. verdimi unuttun tekrar istiorsun dedim. sonra aaaaaa dogruuuuuuuu dedi ve paranin üstünü uzatti. bide sürekli kikirdeyip gülüyordu. ya bu genc yasta (30 küsürdü) alzheimer oldu ya da beni yolmak istedi kaziklaycak adami ariyordu :1rolleyes:

Son düzenleme:
O alman doktorlardan para toplayalim emre beyin yanina staja gelsinler ... Tumena masallah cok hos oldun 3 . Kez ameliyat oldugunu kimse anlayamaz valla ..
saol canim...evet cok dogal duruyor...:)
faydasi olmaz canim...alman beyni kus beyni kadar var yada yok...:P

ich bin Deutschland...lülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
almanlar en iisi hic bi ise el atmasinlar türkieye de gelmesinler cünküü onlarin elini attigi is kalitesiz olur

kiz üniverste mezunuyum, üniyi gereginden 1 bucuk sene önce bitirdim, notlarim da cok iyi ama basari bu almanlarin gözne girmek icn yetmyior eger türksen.ve bircok staj yapmam gerekiordu okullarda ama hala türkleri sevemediklerini anladikca gicik olyuorum bunlara. irkci bi kadin yüzünden stajmi yarida biraktim gymnasiumda, yapmadigini birakmadi bana. simdi ikitane yerde öretmenlik yapiorum orda da seflerim hep türk. türkün türkten baska dostu yok bunu iyice anladim. tabii bazi iyi almanlarda war ama yinede insana bi türk kadar yakin gelmez.

Son düzenleme:
Bu kadar yazidan sonra butun almanyali hastalar emre beye kosucak valla , sizi de kesin sinirdisi ederler gelin istanbula burda yasayin ... :)

kiz üniverste mezunuyum, üniyi gereginden 1 bucuk sene önce bitirdim, notlarim da cok iyi ama basari bu almanlarin gözne girmek icn yetmyior eger türksen.ve bircok staj yapmam gerekiordu okullarda ama hala türkleri sevemediklerini anladikca gicik olyuorum bunlara. irkci bi kadin yüzünden stajmi yarida biraktim gymnasiumda, yapmadigini birakmadi bana. simdi ikitane yerde öretmenlik yapiorum orda da seflerim hep türk. türkün türkten baska dostu yok bunu iyice anladim. tabii bazi iyi almanlarda war ama yinede insana bi türk kadar yakin gelmez.

almanyada yabanci olmak cok zor canim...yabancilarin basarili olmasini cekemiyorlar...aslinda hala cogunda nazilik var ama iste kimse söylemior...gündelik hayatta bunu cok görüyorsun...onlara karsi diklendinmide seni ezmeye calisirlar...ben bir cok almanin suratina resmen onlardan nefret ettigimi söylemisimdir...bosuna tüm dünyada herkes bunlara gicik olmuyor...alman dedinmi iygh derler...lülülülülülülaelaelaelaelae
tabiki hepsi kötü degil...benimde calistigim cok alman var ve cogu cok iyi...ama iste böylelerin sayisi cok az malesef...rassismus kadar kötü birsey yok bu dünyada...böyleleride benden uzak dursun...

Back