Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Bu kadar yazidan sonra butun almanyali hastalar emre beye kosucak valla , sizi de kesin sinirdisi ederler gelin istanbula burda yasayin ... :)

etsinler valla dünden raziyim...

neyse artik burun hakkinda konusalim...yoksa forumdan kovulacagiz...şakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:

katilyiorum sana burdaki yasadigimizi bi biz biliyoruz birde allah bilyior canim...neden sevilmedikelri ortada ztn.

neyse buruna gelelim haklisin...amelyiatim iki hafta sonra...bayagidir bi ortada olmyucam türkiede olucam kizlar ama döner dönmez hemen resim ekliyecegim....ya itiraf etmem gerekirki bazan amelyiat aklima gelyior ve uykum kaciyor heyecandan. acaip seviniyorum bi o gün gelse :teytey:

görüsmeden hemen sonraki günmü:))) hemencecik...hayir cnm ayarlamadik. siz ordanmi ayarladiniz nasil yaptiniz? yoksa öncedenmi biyerlerde ayarladiniz?

Son düzenleme:
görüsmeden hemen sonraki günmü:))) hemencecik...hayir cnm ayarlamadik. siz ordanmi ayarladiniz nasil yaptiniz? yoksa öncedenmi biyerlerde ayarladiniz?

evet...hizli yasarim...

ben tek gittim refakatcim yoktu...hastanede kaldim ameliyattan sonra 5 gün...ama hastane oldugundan sanirim SIKILmayi bir yana birak acayip tembellesmistim...yataktan nerdeyse hic kalkmadim...arada bi koridorda tur atip geliyordum...laelaelaelaelae
refakatci olsaydi sanrim hastanede kalmazdim cünkü refakatci icin SIKICI olurdu 5 gün boyunca hastane ortami...birde herkes ameliyat olup ertesi gün gidio ve sen hala ordasin...kadroya alirlardi bir kac gün daha kalsaydim...:ecrin_bebek:
önceden ayarlayin bence canim kalacaginiz yeri...bide sonra onun telasi olmasin...

bende hemen gitmek istiyorum hastahanede fazla kalmak istemyiorum...ama iiyce alismisindir kesin 5 gün boyunca orda durunca :) emre bey bana 3-4 gün kalmami önerdi.
cnm uyuyaman cok normal, bende önceki ameliyatlarimda hc uyyamamistim hatta ayni hasahane odasinda benlen kalan bi alman kiz wardi o da uyuamamisti da kanasta oynamsitik saatlerce bagimlilik yaptigi icin hemde

bir kac gün daha kalsaydim kesin odayi bastan assaya yeniden dekor ederdim...
normalde bir gece kaliyolar hastanede bildigim kadariyla...ikinci gün bomba gibisin...en azindan yari bomba...
hastanede uyumak mümkün degil ve inan ameliyatli oldunmu en cok istedigin sey uyku oluyor...ama geceleri hemsireler cok ses yapiyordu...kafamçokkarıştı bir kac kisi toplanip nerdeyse sabaha kadar konusuyorlardi...kötükedihüso biz yine burun ameliyati olmusuz agir hasta degiliz ama yasli hastalar vardi...onlar nasil uyuyordu anlamiyorum...:)

oo bayagi yogunmus. hangi hastahaneydi? caginermi cnm? ikinci gün biraz düzelmek cok iyi ya..ins mosmor olmam cünkü ben istanbuldan sonra akrabalarin yanina gidicezya sölemyicem bisi:))) cakmasinlar ama morluklar olursa makyaj yaparim bende.yeterki aci fln olmasin...ilk gün insan sersem olur narkozdan fln
bnm en son kaldigim almanyadaki hastahende aslinda cok dikkat ediyorlardi kontrol fln ediyorlardi uyudukmu diye. neyse biz hemsire gidince konsuyorduk ama cok sessiz. birimizin rahtsiz oldugunda hemen müdahale ederdik.mesela gece lambasi acikya hemen kapatirdik:)) yan odada bi kulaklarindan rahatsiz yasli adam wardi o tv yi hergün sonuna kadar acardi, bagrarak konusurdu:))) ameliyattan bi gün önce bna demsitiki adam "sna bisi sölüymmü.senin burnun cok uzunmus yahuu" bende yok amca polip amleyati olucam sirf dedim:)) ay ne patavatsizz...doktorun görüsmesi bittikten sonra bna diyyorki burnunu orda kisalttilarmi:))) adam bnle kafa bulyuo burnum az uzunya

özel göztepe hastanesiydi benimki...valla morluklar öyle hemen gitmiyor...kisiye bagli tabiki ama benim tamamen yok olmasi 4 hafta sürdü...ama forumda görüyorum bazilarinda bir hafta sonra nerdeyse hic morluk yok...

almanyada hastaneler biraz hapishane gibi...belli saat sonra tv izlemek yasak isik kapancak...ama trde öyle degildi...gece yarisi odada party verseydim kimse birsey demezdi herhalde...naja und ab und zu haben die mich schon mal vergessen und haben sich paar Stunden nicht blicken lassen...aber das muss ja nicht unbedingt jeder wissen...
cok ayip bir bayana burnun uzun demek...siddetle kiniyorum o bunagi... bence hicte uzun degil burnun...param yetmedi kisaltmadilar deseydin...laelaelaelaelae

Ne o kiz burayi almanca forumuna cevirdiniz, benim bir arkadasim kalmisti hollandadan gelip , 4 gun kaldi hastanede hemsireler ilgilymis emre beyde her gun gelip gormustu zaten...

haha cnm bende zorlaniyorum türkce yazmakta, yanlis yazdigimi bilyiorum biseylerin ama tam olarak neyin yanlis oldugunu anlamiorum.
Tja, dann schreib ich mal auch einige Sätze auf deutsch. Stimmt, der Krankenhausaufenthalt war etwas streng bewacht. Da haben einige Schwestern Nachtschichten gemacht und uns stundenweise kontrolliert. Einmal hab ich mich schlafengestellt und die Schwester hat es trotzdem bemerkt. Krass ne, wie aufmerksam die sind!
Ich vermute, dass es auf das konkrete Krankenhaus ankommt,, ob die streng sind oder nicht. Kann ich sehr schlecht beurteilen, da ich noch nie (okay als kleines Kind einmal ama hatirlamyiorum bile) in einem türkischen Krankenhaus mich so lange aufgehalten habe.
Achja, was diesen alten Typen betrifft: der hat sich ehe nie ein Blatt vor den Mund genommen. Ist aber auch irgendwie üblich bei sehr alten Leuten-finde ich. Hab ich dem nicht übel genommen. Wenn der aber etwas jünger gewesen wäre, hätte ich dem schon längst eine ordentliche Antwort gegebenklava:
.

Ne o kiz burayi almanca forumuna cevirdiniz, benim bir arkadasim kalmisti hollandadan gelip , 4 gun kaldi hastanede hemsireler ilgilymis emre beyde her gun gelip gormustu zaten...

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:

iyde ben hemsireler ilgisizdi demedimki canim...ben hatta onlara gereksiz yere yük olmiyayim diye son iki gün buzumu kendim gidip aliyordum...ve yatagimi kendim düzeltiyordum...övmek gibi olmasin...
emre bey banada hergün geldi...ben sadece geceleri sessiz olunmasi gerektigi yerde biraz fazla ses yapiliyordu dedim...hastane sonucta...ilgisiz olsaydilar zaten emre beye ozaman söylerdim...

hm ben hic memnun kalmam kendimden hep eksik yanlarmi görürüm önce:))) ondan türkcemin kötü oldugunu düsündüm. Du hast aber recht, viele können gar kein Türkisch sprechen....Dadurch, dass ich recht oft mich in türkischen Foren aufhalte, haben sich meine türksichen Sprachkenntnisse ausgebaut:)

Hemsire mevzusuna gelince. ben dogru anladim, was du meintest. Burdaki gibi kamptaymis gibi davranmyiorlar. burda kurallar cok kati. o yüzden türkiyeye gelince serbest hissediyoz kendimizi. aber nicht ganz unbeobachtet natürlich. schließlich herrschen da ja andere (für uns) ungewohnte Regeln, das ist uns klar:) Ich glaub sie hat dich falsch verstanden.:teytey:

emre bey in almanyadan cok hastasi war o yüzden iyi bi fikir buraya almanca yazmak onlarda bilgilenirlülülülülülü

Son düzenleme:

evet bencede beni yanlis anladi ama ben yanlis anlasilmada birinciyim...seni seviyorum desem senden nefret ediyorum anlarlar...a desem o...ondan yanlis anlamak isteyen anlasin...sositososito

emre bey in almanyadan cok hastasi war o yüzden iyi bi fikir buraya almanca yazmak onlarda bilgilenirlülülülülülü

lol ama tek bilgilendikleri sey almanyadan nefret ettigimiz oluyor...wir müssen uns mehr auf das näschen konzentrieren...laelaelaelaelae
burnumu seviyorum ona asigim...dokunanida öldürürüm...emre bey haric...laelaelaelaelaeşakkıdı

evet bencede beni yanlis anladi ama ben yanlis anlasilmada birinciyim...seni seviyorum desem senden nefret ediyorum anlarlar...a desem o...ondan yanlis anlamak isteyen anlasin...sositososito

bence kenndini iyi ifade ediyorsun. bende cok korkyuorum eger ameliyattan sonra brunuma bisey olucak diye.. almanyadan forumu takipp edenler ne nedenlerden dolayi almanyada amelyiat olmadigimizi daha iyi anlarlar bence yazilarmizdan.
ich werd auch nicht zugeben, dass ich ne Nasen-OP hatte. Nur bei meinen Freunden bin ich mir sicher, dass sie es merken werden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…