- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlarrr :))
Gecenin 3ünde 90sayfa okuyarak gözlerim acısada dr. emre beye ameliyat olmaya karar verdimmm.Ama biraz korkuyorum önce bu fikre alışmalıyım.Hemen bu hafta için randevu alıp görüşmeliyim.
Bu arada tecrübelerinizi yazmanız gerçekten çok yardımcı oldu, hem doktor seçiminde hem yaşayacağım süreçleri bilerek karar verebileceğim.Teşekkürlerr
Sevgilerr :))
balea tasarımdaki burun kemeri çok hoş duruyo ben oyuk olmasndan pek hoşlanmadığım için beğendim düz gelio ama burun ucun biraz daa küçük olursa daha güzel olur dedğin gbi braz uzun görünüo kesnlkle içine sinmedn amlyta grme burda önemli olan senin beğenin ve memnuniyetn
baleacım sen ne zaman ameliyat olacaksın.. kesin kararını verdin mi?
ben de kararımı verdim gibi emre bey'le gorusup ona olacagım ama içim cok tuhaf yaa.. cok korkuyorum.. zaten cok ince eler sık dokurum.. pişman olmaktan korkuyorum... ifademin değişmesini ve yapmacık durmayı istemiyorum. ameliyat sonrası da kendim gibi olmak istiyorum.. ühüüüü.. siz de bu kadar endişelendiniz mi olmadan once.. yoksa verdiğiniz karar cok net ve kesinmiydi....öpüyorum herkesi
majezik, ayni sorunumuz war. ama su kbb cimi yoksa estetikcimi olayini düsünmyorum bile artik. o cerrahin becerisiyle alakali bisey. simdi esetik cerraha gidip te, dis görünümü güzel ama fonksiyonel olarak ii olmayan burun da ortaya cikabilir. yada tam tersi estetik cerrahi o kadar tecrübeli olabilir ki hem dis görünsü hem de fonksionel bozuluklari bi anda giderebilir. Bu doktora bagli bisey. benim emre beyi ercih etmemin sebebi, hem fonksionel olarak iyi yapmasi hemde dis görünüsünü de ii yapmasi, resimlerden yola ciktim bide hic onun hakkinda kötü bir sey okuyup duymadim iki senedir arastriyorum ve o kadr cok doktorla görüstm ki.
bi tanidik bana bi doktor tavsiyesindee bulundu ama fazla taninmis biri degildi birde hic bitane bile yaptigi bi is (burun) görmedim. kaldi ki tecrübeli hastalariylann konusucam. olunca taninmis bi doktor olsun ki yaptigi isleri de göreyim mantigi ile yola ciktim.
bazi üyelerde sormus özelden fln: neden almanyada yaptrtmyiorsun orda doktor yokmu sorusu. evet war tabii ki ama nasil yaptiklari önemli. cok pahali hemde türk burun yapisiyla mi basedemyorlar artik ne begenmyiorum burunlari. siz türkiyedesiniz size garip gelebilir ama bu olay ayni burdaki alman kuaförlerinkine benzer. Türk sac larin yapisini ii bilmedikelri icin iyi kesim bile yapamyiorlar. buna benzer bisey bu. türk saclaiyla anca türk kuaförler basedebilyior.
Kesinlikle katiliyorum canim , iyi burun yapmanin pl cerrah veya kbb ci olmayla degil bence yetenek le ilgisi var. Yurtdisinda estetik olup da mutlu olan cok sayida hasta olduguna inanmiyorum. Emre beyin yurtdisindan da cok hastasi var diye biliyorum
majezik, ayni sorunumuz war. ama su kbb cimi yoksa estetikcimi olayini düsünmyorum bile artik. o cerrahin becerisiyle alakali bisey. simdi esetik cerraha gidip te, dis görünümü güzel ama fonksiyonel olarak ii olmayan burun da ortaya cikabilir. yada tam tersi estetik cerrahi o kadar tecrübeli olabilir ki hem dis görünsü hem de fonksionel bozuluklari bi anda giderebilir. Bu doktora bagli bisey. benim emre beyi ercih etmemin sebebi, hem fonksionel olarak iyi yapmasi hemde dis görünüsünü de ii yapmasi, resimlerden yola ciktim bide hic onun hakkinda kötü bir sey okuyup duymadim iki senedir arastriyorum ve o kadr cok doktorla görüstm ki.
bi tanidik bana bi doktor tavsiyesindee bulundu ama fazla taninmis biri degildi birde hic bitane bile yaptigi bi is (burun) görmedim. kaldi ki tecrübeli hastalariylann konusucam. olunca taninmis bi doktor olsun ki yaptigi isleri de göreyim mantigi ile yola ciktim.
bazi üyelerde sormus özelden fln: neden almanyada yaptrtmyiorsun orda doktor yokmu sorusu. evet war tabii ki ama nasil yaptiklari önemli. cok pahali hemde türk burun yapisiyla mi basedemyorlar artik ne begenmyiorum burunlari. siz türkiyedesiniz size garip gelebilir ama bu olay ayni burdaki alman kuaförlerinkine benzer. Türk sac larin yapisini ii bilmedikelri icin iyi kesim bile yapamyiorlar. buna benzer bisey bu. türk saclaiyla anca türk kuaförler basedebilyior.
Kesinlikle katiliyorum canim , iyi burun yapmanin pl cerrah veya kbb ci olmayla degil bence yetenek le ilgisi var. Yurtdisinda estetik olup da mutlu olan cok sayida hasta olduguna inanmiyorum. Emre beyin yurtdisindan da cok hastasi var diye biliyorum
maydanoz olmam gerekio...![]()
anlamiyorum ben kbb mi plastik cerrahmi soranlari...her ikiside dogdugunda bu isi yapmiyorlardiya...ögrendiler biyerde...biri kbb'idi ve estetik burun yapmaya karar verdi ve bu konuda kendini gelistirdi öteki ise bilmem neydi ve plastik cerrah oldu...kbbci gider gögüs yüz germe gibi ameliyatlari ekler menüye ve bundan sonra ben plastik cerrahim der...bye kbb hello plastik cerrah...bu isler böyle degilmi?...
adam isini iyi yaptiktan sonra ha kbb olmus ha plastik cerrah...bir cok kbbciler plastik cerrahlarin hatalarini düzeltiyor...önemli olan doktor konusunda iyi karar vermek...yoksa daha cok paraciklar harcarsiniz benim gibi sonunda istediginiz buruna kavusabilmek icin...sositososito
sacmaladiysam sorry...cok yorgunum...:kedi:
evtt tumena, bende ayni fikirdeyim cok sacma bi ayrim. doktorun becerisine bagli tecrübesine bagli. emre bey ikisini de cok güzel yapioalkisalkisalkis
evet ama iste gelde bazilarina anlat bunu...onlar takmislar kbb mi plastik cerrah mi diye...:)
vereliniortak
tumenacim burnun iyice yerine oturmus....ne güsel olmus. sende sanirim benim gibi almanyadan gidip yaptrdin. ölürümde burdaki alman doktorlara teslim etmem burnumu :dance:
cok gecmis olsun canim...sendekide ne sanssizlikmis...:Ssadece kasap gibi tutup kesmesini biliolar. burnumdan et aldirmistim, o kadar kötü yapmislardi ki . fazla et almislardi hemde. türkcesini bilmyiorum da sinuslarda Schleimhaut birakmamislar burnumun, kemik acik kalmis. bide damari kapatmamislardi, amelyaittan 1 ay sonra siddetli bi kanamam oldu. kandan bogulucaktim, düsünebilyiormusun.
iki gün önce bi saglik dergisi okudum, almanyada en cok cerrahi müdahelelerde hata olyuormus birde yanlis ilac yazma olayi cok sIk olyuormus. basima ikikez geldi bu ilac olayi.birinde yanliskikla yüzüme ele ayaga sürülen cok güclü bi egzama kremi vermisti (ilac kutusu he standart, üzerlerini de kendileri yapziolar ondan hic farkedemedim).yüzüm gözm sismisti.
Tinnitus oldugumda da doktorun biri bana almam gereken dozun 4 katini yazmisti, aptal gibi olmustum. asiri doz oldugunu bi beraber tatil yaptigimiz yasli amca wardi (ayni ilaci kullaniormusuz) onunla konusurken farkettim. günlük 300 mg kortizon yazicana ya 1200 mg yazmis salak alman doktor.
cok gecmis olsun canim...sendekide ne sanssizlikmis...:S
cok duyuyorum etrafimdakilerden böyle doktor hatalari...bazen acaba diplomayi bunlar süpermarketten mi aliyolar diye düsündügümde olmuyor degil...bir cok ameliyata zaten asistan giriyor...belki henüz birinci senesini bitirmis...normal bukadar hatalarin olmasi...ben valla ölümcül hasta olmadikca doktora gitmiyorum artik burda...banada bir cok ilac verilmisti ve cok agir gelmisti...ben hep kendi kendimi tedavi ederim...ama henüz ameliyat konusunu baskalarina birakiyorum...:) ama almanlara sorsan alman doktorundan iyisi yok...belli belli...roman yazilir bunlarin beceriksizligi hakkinda...laelaelaelaelae