cidden nerden aliolarsa bunlar diplomalarini :mymeka:
evt asistanlar giriyor genelde, benim o amelaittakilerde cok gencti.
ben sadece cilt doktoruna gidiyorum bi o iyi. disdoktoruna bile türkieye geldigimde gidiyorum. burdaki disdoktorum dislerimi mahvetti. türkiedeki doktorum sasirdi allahm bu ne napmislar böyle diye. 6 senedir almanyada disdoktoruna gitmiorumsırnaşık şey
kiz bide bisi daha anlatti bana tip okyan bi arkadasim. genelde hemen hastahaneye sevk ederlermis onlari da asistan lar amelyait etsin de egitimleri icin puan toplasinlar diye. mecbur kalmadikca amelyait olmam burda.
gecen amelyaitta salaklar anestezi zamanini mi ne yanlis ayarladlar. amelyiatin ortasinda uyanmistim. doktor hatasi. bide sasiriolar neden simdi uyandi diye.
biliomusun, bu almanlarin cogu burun amelyaiti icin prag a yada polonyaya gidiyor ama itiraf etmiyorlar:jeyyar:
bende rosacea var bi tür cilt hastaligi...burun bölgesi kirmizi benim genelde...doktora gitmeden önce internette arastirmistim ne olabilir diye...sonra doktora gittim...adam bakio isik falan tutuo ama ne oldunu söyliyemior...bende acaba rosacea olabilirmi dedim...surat ifadesi zaten yetmisti...verdigi ilacta bi ise yaramamisti...cildim cok hassas oldugu icin yüzüm tamamen kirmizi olmustu...:)
senin basina gelmeyen kalmadi sanrim canim...hic dava actinmi sen?...
sanki pragta cok iyi yapiyorlar...tv lerde görüyorum hep...bir gögüs ötekine benzemiyor... yada burunlar cok minnacik...yag cektirenlerin resmen delikler olusmus...
türkten sasmam ben...:lepi:
:roflol: bende türkten sasmam. en güzeli türkiede yapilyior. prag a sanirim ucuz oldugu icin gidiyolar. görünüm berbat bakarsan.o burunlari neden öle kus kadar birakiyorlar anlamiyiorum .hic yaptrtma daha ii demi :roflol:
basima gelmeyen kalmadi evt ama hic dava acmadim. o cilt meselesinde araya haftasounu girmisti 3 üncü gün gecti ama yinede Aci parasi icin dava acabilirdim. simdiki aklim olsa ah ah...bnm basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir.
rosacea yi biliorum, akne gibi grünüyor kizarik demi...antibiotik tedavi uygulaniyordu sanirim ona.
cnm cok gecmis olsun. insallah öyle olmaz. burun seklinin bile degisebilecegini bilmyiordum.... o salak alman doktoruna da ii yapmissin. geri yazmadigina göre kabullenmistir beceriksiz. kendi kendine yapsan bunlarin yaptigindan bile daha iyi olur....
ama olsun gecti artik....bak emre bey ne güzel bi burun yapti sana
dedigim ciktikaydirigubbakcemile3
günde 3 kezmiii..ay bi saci kesemediler demek beceriksizlerkaydirigubbakcemile3
bi ara bende hep kendime kesiyodum evde. kakülümü anneme kestrmistim fistik gibi olmustum. kuaförüm benden örnek alsin onun yaptigi sac kesimiylen anca beslemeye döndümdelikafadulden
alamanya alamanya aglamadan duramanyaalkisalkisalkis[/QUO
:roflol:
saol canim...evet cok dogal duruyor...:)O alman doktorlardan para toplayalim emre beyin yanina staja gelsinler ... Tumena masallah cok hos oldun 3 . Kez ameliyat oldugunu kimse anlayamaz valla ..
almanlar en iisi hic bi ise el atmasinlar türkieye de gelmesinler cünküü onlarin elini attigi is kalitesiz olur
ikimizi yakinda sinir disi yaparlar...kaydirigubbakcemilesositososito:lepi:
seve seve cikarim ben o sInIrlardan. onlarin atmasina gerek yok. hic sevmiyorum burayi:1closedeyes:
kiz üniverste mezunuyum, üniyi gereginden 1 bucuk sene önce bitirdim, notlarim da cok iyi ama basari bu almanlarin gözne girmek icn yetmyior eger türksen.ve bircok staj yapmam gerekiordu okullarda ama hala türkleri sevemediklerini anladikca gicik olyuorum bunlara. irkci bi kadin yüzünden stajmi yarida biraktim gymnasiumda, yapmadigini birakmadi bana. simdi ikitane yerde öretmenlik yapiorum orda da seflerim hep türk. türkün türkten baska dostu yok bunu iyice anladim. tabii bazi iyi almanlarda war ama yinede insana bi türk kadar yakin gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?