• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

kesinlikle öyle ama ilk ameliyatımı kbb ci yapnca herkes onun işi değil plastik cerrahın işi olduğunu ve hata ettiğimi söyleyince bende böle bi güwensizlk oluştu. en hoşuma giden şey emre beyin alelacele ameliyat olmamamı, bir kaç görüşmede gerçekten ona güwenirsem amelyt olmamı söylemesiydi. çünkü diğer doktorum hiç beklemeden hemen amlyt edelm dedi yangından mal kaçırır gbi. ama şu an kesnlkle emre bey diyorum. buradaki herkese de teşkkr etmm lazm doğrusu fotolarını paylaşıp emin olmamı sağladıkları için...

canım bende burun ucu düşmesinden çok korkuyorum.emre bey bunun garantısını verebılıyormu bu konuda konustunmu.bazı doktorlar evet düşmez diyebiyor emre beyın yorumları nsl gerçi bizim türk doktorlar kadar başarılı deıl alman doktorları buda bir gerçek:kedi:

Canımcım Emre Beye bende bunu sormuştum ve; eski yöntemlerle yapıldığında burunun desteğine güçlendirme yapılmazsa böyle bir riskin olduğunu ancak yeni yöntemlerde burun ucunun mutlaka kıkırdak destekler ile desteklendiğini anlatmıştı , önündeki kağıda da çizerek bunu anlatmıştı bana , eğer görüşürsen sen de sor ...ben tam anlatamadım canımcım..

Canımcım Emre Beye bende bunu sormuştum ve; eski yöntemlerle yapıldığında burunun desteğine güçlendirme yapılmazsa böyle bir riskin olduğunu ancak yeni yöntemlerde burun ucunun mutlaka kıkırdak destekler ile desteklendiğini anlatmıştı , önündeki kağıda da çizerek bunu anlatmıştı bana , eğer görüşürsen sen de sor ...ben tam anlatamadım canımcım..

ya çok soru soruyorum ama senin yazına baktım yanlıs anlamadıysam 2007de olmussun pek kısa bır sure deıl yanı hala memnunsun denı tam şeklıdır artık bıde bazıları yaptırdıgıma pısmanım falan dıo sende bır sorun oldumu açıkcası ne olacak kul yapısı dıyormusun canım

ya çok soru soruyorum ama senin yazına baktım yanlıs anlamadıysam 2007de olmussun pek kısa bır sure deıl yanı hala memnunsun denı tam şeklıdır artık bıde bazıları yaptırdıgıma pısmanım falan dıo sende bır sorun oldumu açıkcası ne olacak kul yapısı dıyormusun canım

Evet ben 2007 sonunda yaptırdım hem nefes hem de kemer ve uçta düşüklük problemi vardı, çok memnunum , burnum her geçen gün daha da oturdu ve daha da güzelleşti..evet şu anda tam oturdu...Emre beyin burunları aylar geçtikçe oturuyor diyebilirim çünkü bir çok hastasını tanıyorum...3. ayları ile 8. ayları arasında ciddi fark var...hepsi de çok memnunlar , ben daha Emre beyin pişman bir hastasını görmedim :olmaz: duymadım,pişmanım diyenler başka bir doktora olmuştur diye düşünüyorum.Kul yapısı tabii zaten Emre bey kendisi söylüyor mükemmel burun estetiği yoktur diye.. ama yapılabileceği en iyisini yapmak lazım diyor..Benim sana taviyem mutlaka Emre beyle görüşmen ,çünkü çok farklı bir güven veriyor insana , çok da övemk istemiyorum ama bende 2 Pl.cerrahi 1 KBB uzmanıyla görüştükten sonra Emre Beyde karar kıldım..ve iyi ki ona ameliyat olmuşum canım..hem nefes , hem estetik açıdan çok memnunum ayrıca Emre bey beni hala kontrole çağrıp buruma bakıyor..opuyorumnanaktanyani neredeyse 2 yıl oldu ama adam yaptığı işi takip ediyor.Ve yaklaşımı o kadar iyi ve pozitif ki mutlaka görüş derim bir kere....
kaydirigubbakcemile5

ben o kadar cok doktorla görüstüm ki..genelde hepsi (emre bey haric) plastik cerrahti. arastrimalarimda emre bey grstügüm ikinci doktordu, sonralarinda daha baska doktorlarlada görüstüm ama emre bey bana cok güven verdi cünkü yaptigi isi titizlikle ciddiye alarak, aceleye getirmeden yaptigini anladim. kimi doktorlar hic geri yazmadi (geri yazmayanlara diyecek hic bisey bulamyiorum zaten en sevmedigim sey hem irtibata gecebilirsiniz yaziolar hemde yanit siz birakiolar insani, de listemden otomatikman olarak elettirler kendilerini) emre bey hic bir sorumu yanitsiz birakmadi. yaptigi isler i görünce baska bi doktorla görüsmedim, emre beye amelyait olmaya tamamen karar verdim

balea sen emre beye ne zamn amlyt oldun foto koymamışsn sanırm, burnun istediğin gbi oldumu

kızlar bide yurtdışından gelen arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat oldunuz peki kontrollere nsl geleceksınız bende isatnbul dısında yaşıyorumda ondan sordum 3 ayda bir kontrol şartmı

balea sen emre beye ne zamn amlyt oldun foto koymamışsn sanırm, burnun istediğin gbi oldumu

daha olmadim gelcek ay olucam, albümümde de simdiki burnum we emre beyin tasarimi war ama albümm sadece arkadaslarima acik. ama arkadaslik teklifi yollarsaniz, seve seve alirim resimleri o zmn görebilirsiniz bide amelyait resmimi koyunca onu da görürsünüz:)

kızlar bide yurtdışından gelen arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat oldunuz peki kontrollere nsl geleceksınız bende isatnbul dısında yaşıyorumda ondan sordum 3 ayda bir kontrol şartmı

ben buradaki doktoruma gidicem kontrole.

daha olmadim gelcek ay olucam, albümümde de simdiki burnum we emre beyin tasarimi war ama albümm sadece arkadaslarima acik. ama arkadaslik teklifi yollarsaniz, seve seve alirim resimleri o zmn görebilirsiniz bide amelyait resmimi koyunca onu da görürsünüz:)

ben buradaki doktoruma gidicem kontrole.

resimleri tasarımı bende görmek istiyorumhihoyyyt

aldim cnm teklifini görebilirsin resimleri:)))
amelyaittan sonra aceba nasil olucak tasarima ne kadar benzyicek cok merak ediyorum:))
emre bey daha 6 tasarim dha yapicaz dedi. belii o resimdeki tasarimdan farkli bisey secerim.
ay ben cok uzun durur diye korkyuorum. aceba daha da mi kisalttirsam bilmemki

amelyaittan sonra aceba nasil olucak tasarima ne kadar benzyicek cok merak ediyorum:))
emre bey daha 6 tasarim dha yapicaz dedi. belii o resimdeki tasarimdan farkli bisey secerim.

Evet Emre Bey benimle de 3-4 ayrı tasarı yapmıştı ve benim istediğim burnu yapabilmek için bir sürü notlar almıştı,çizim falan yapmıştı.Benim burnum o tasarımdakinden daha güzel oldu daha doğal oldu bence, bu yüzden kesinlikle güvenebilirsiniz Emre Beye,bence tasarımı herkes yapar ama önemli olan tasarımdaki benim istediğim burnu bana yapması...:hooray:

Bende yurt disinda yasiyorum canim, subat ayinda ameliyat oldum, 5 ay oldu hicbisekilde bi problem cikmadi burda doktora felanda gitmedim... en son emre bey bandi cikarmisti ertesi gün ucaga bindim geri geldim sonradan biraktigi dikisler kendiliginden eriyip düsüyor zaten.. dedigim gibi hic kontrol gerektiricek bi durum olmadi cok memnunum...opuyorumnanaktan

Bende yurt disinda yasiyorum canim, subat ayinda ameliyat oldum, 5 ay oldu hicbisekilde bi problem cikmadi burda doktora felanda gitmedim... en son emre bey bandi cikarmisti ertesi gün ucaga bindim geri geldim sonradan biraktigi dikisler kendiliginden eriyip düsüyor zaten.. dedigim gibi hic kontrol gerektiricek bi durum olmadi cok memnunum...opuyorumnanaktan

teşekkur ederim canım verdigin bilgiler için.masallah burnun çok yakışmış güzel kızsın zaten iyice hoş olmussun.ve estetik oldugu hıc bellı deıl insallah hiç sorun yaşamazsın..alkisalkisalkis

canım yani umarı söyledigimi yanlış anlamazsın emın olki burdaki herkezin burnunun çok güzel olmasını isterim.o yüzden dogru yorumları yapıcam.tam yuzun gorunmedıgı için pek fazla yorum yapamıyorum ama bıraz uzun gıbı benım dusuncem amelıyata gırıyoruz barı istedigimiz sonucu alalım.yani ben burun şekliini begenemedim bıraz daha küçük ve kemık kısmı daha hoş olabılırdı.yinede senin kararın ama bence başka tasarım yaptır.sakın canını sıkma tasarım böyle die böyle olmak zorunda deil.ama ameliyat daha olmamıssın alternatiflerini kullan.zemuszemus

balea tasarımdaki burun kemeri çok hoş duruyo ben oyuk olmasndan pek hoşlanmadığım için beğendim düz gelio ama burun ucun biraz daa küçük olursa daha güzel olur dedğin gbi braz uzun görünüo kesnlkle içine sinmedn amlyta grme burda önemli olan senin beğenin ve memnuniyetn

teşekkur ederim canım verdigin bilgiler için.masallah burnun çok yakışmış güzel kızsın zaten iyice hoş olmussun.ve estetik oldugu hıc bellı deıl insallah hiç sorun yaşamazsın..alkisalkisalkis

Rica ederim canim. opuyorumnanaktan Insallah sende istedigin gibi bir buruna kavusursun umarim hersey yolunda gider a.s.

canım yani umarı söyledigimi yanlış anlamazsın emın olki burdaki herkezin burnunun çok güzel olmasını isterim.o yüzden dogru yorumları yapıcam.tam yuzun gorunmedıgı için pek fazla yorum yapamıyorum ama bıraz uzun gıbı benım dusuncem amelıyata gırıyoruz barı istedigimiz sonucu alalım.yani ben burun şekliini begenemedim bıraz daha küçük ve kemık kısmı daha hoş olabılırdı.yinede senin kararın ama bence başka tasarım yaptır.sakın canını sıkma tasarım böyle die böyle olmak zorunda deil.ama ameliyat daha olmamıssın alternatiflerini kullan.zemuszemus

yok kiz nie yanlis anliyim:) istedigini söyle yani fikrini belirt, daha ameliyatimi yaptirmadim. cok sevinirim gercekleri söylerseniz. olucakken güzel bisi olsun, sizin de fikrlerinizi alayim (eski ve tasarindaki burun hakkinda)
cnm evett tüm resim koydum ben yüzümü kestim resimde ama cene fln da görülmesi lazim. simdi bakabilirsiniz.
bazi arkadaslarda söyledi o tasarimdaki burun cok uzun durur, zaten burnun simdide uzun diye. ucunu kisalltirsam bide böyle kavisli olsun. bana da uzun geliyo baktikca....cnma yrica kemik kismi derken burun sirtini mi kasettin yoksa ucunu fln mi?

Son düzenleme:
balea tasarımdaki burun kemeri çok hoş duruyo ben oyuk olmasndan pek hoşlanmadığım için beğendim düz gelio ama burun ucun biraz daa küçük olursa daha güzel olur dedğin gbi braz uzun görünüo kesnlkle içine sinmedn amlyta grme burda önemli olan senin beğenin ve memnuniyetn

evet canim bana uzun gelyior...emre be dhaa tasarim yapicak onlara bakicam bide ama kesinlikle daha kisaltiririm

Son düzenleme:

yok kiz nie yanlis anliyim:) istedigini söyle yani fikrini belirt, daha ameliyatimi yaptirmadim. cok sevinirim gercekleri söylerseniz. olucakken güzel bisi olsun, sizin de fikrlerinizi alayim (eski ve tasarindaki burun hakkinda)
cnm evett tüm resim koydum ben yüzümü kestim resimde ama cene fln da görülmesi lazim. simdi bakabilirsiniz.
bazi arkadaslarda söyledi o tasarimdaki burun cok uzun durur, zaten burnun simdide uzun diye. ucunu kisalltirsam bide böyle kavisli olsun. bana da uzun geliyo baktikca....cnma yrica kemik kismi derken burun sirtini mi kasettin yoksa ucunu fln mi?

ya hralde 2tane tasarım yapmıs.çünkü birinci resimle ikinci resim arasında fark var.bırıncıde azda olsa kambur var ıkıncı daha hoş.bu arada yuzunle beraber baktıgımızda daha küçük geldi o kadarda büyük deilmiş:kedi:

hayir iki tasarim yapmadi. simdiye kdar 1 tasarim yapti, 6 tane daha yapicak. dger kambur benim orjinal burnum:roflol:

Son düzenleme:
Back