Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Emre bey başka tasarımlarda yapar mutlaka , tek tasarımla yapmaz merak etme en çok içine sinen tarzda bir burun istersin canımcım...

Merhaba arkadaşlarrr :))

Gecenin 3ünde 90sayfa okuyarak gözlerim acısada dr. emre beye ameliyat olmaya karar verdimmm.Ama biraz korkuyorum önce bu fikre alışmalıyım.Hemen bu hafta için randevu alıp görüşmeliyim.

Bu arada tecrübelerinizi yazmanız gerçekten çok yardımcı oldu, hem doktor seçiminde hem yaşayacağım süreçleri bilerek karar verebileceğim.Teşekkürlerr
Sevgilerr :))

emre beyle de görüs cnm icine iyice sinsin. bence asil emre beyle görüstükten sonra kararin kesin olur cünkü cok iyi bi doktor iletisimi de cok iyi vereliniortak

Son düzenleme:

haklisin cnm sen galiba benim orjinal burnumu kastettin:)kaydirigubbakcemile3 hayatta ameliyat olmusken kambur burun yaptrtmam. sırnaşık şey

amelyiata gün sayiyom gelsede hemen olsam amelyiati. önceki gün kesin heyecandan uyyamam ya ben simdidende heycanliyim aceba nasil durcak fln diye.

Son düzenleme:
baleacım sen ne zaman ameliyat olacaksın.. kesin kararını verdin mi?
ben de kararımı verdim gibi emre bey'le gorusup ona olacagım ama içim cok tuhaf yaa.. cok korkuyorum.. zaten cok ince eler sık dokurum.. pişman olmaktan korkuyorum... ifademin değişmesini ve yapmacık durmayı istemiyorum. ameliyat sonrası da kendim gibi olmak istiyorum.. ühüüüü.. siz de bu kadar endişelendiniz mi olmadan once.. yoksa verdiğiniz karar cok net ve kesinmiydi....öpüyorum herkesi

cnm ben agustosun ortasinda olucam bu amelyati.ben iyi nefes alamyiorum septumum yamuk oldugunu tumografi ceken doktorlar söyledi. hem onu yaptiricam. hemde hazr ameliyat olmusken estetik de olmayi düsünüyorum. ben de öncekinden hic bi fark olmamasindan korkyuorum. hani sanki bosuna amelyait oldum, ne distan daha iyi görünür ne de daha iyi nefesa alabilicem diye.umarim öyle olmaz....ben pisman olmam ztn cok büyü k burnum, dik öne bakinca bile sürekli burnumu görüyorum. bundan kötü olamaz ya. of türkcem kötü zorlanarak yaziyorum umarim anlatabildim:kedi:

balea durum bende de aynı.. septum eğri ve konkalar büyümüş.. nefes almam özellikle kısın ve geceleri cook zor.. ameliyat olmusken ben de seklini de güzelleştirmek istiyorum... kbb ci oldugu için emre beyin nefes problemlerini halledecegini düşünüyorum.. şeklini de guzel yapıyor gibi ama emin olmıyorum işte.. arkadalarım plastik cerrahına olmam gerektigini soyluyo sürekli.. off kafam karıstı işte.. dediğin gibi umarım bundan kotu olmaz.. ama dogallık da cok onemli.. ben estetik ameliyat oldum diye bagıran bir burun da iyi olmaz bence

majezik, ayni sorunumuz war. ama su kbb cimi yoksa estetikcimi olayini düsünmyorum bile artik. o cerrahin becerisiyle alakali bisey. simdi esetik cerraha gidip te, dis görünümü güzel ama fonksiyonel olarak ii olmayan burun da ortaya cikabilir. yada tam tersi estetik cerrahi o kadar tecrübeli olabilir ki hem dis görünsü hem de fonksionel bozuluklari bi anda giderebilir. Bu doktora bagli bisey. benim emre beyi ercih etmemin sebebi, hem fonksionel olarak iyi yapmasi hemde dis görünüsünü de ii yapmasi, resimlerden yola ciktim bide hic onun hakkinda kötü bir sey okuyup duymadim iki senedir arastriyorum ve o kadr cok doktorla görüstm ki.
bi tanidik bana bi doktor tavsiyesindee bulundu ama fazla taninmis biri degildi birde hic bitane bile yaptigi bi is (burun) görmedim. kaldi ki tecrübeli hastalariylann konusucam. olunca taninmis bi doktor olsun ki yaptigi isleri de göreyim mantigi ile yola ciktim.
bazi üyelerde sormus özelden fln: neden almanyada yaptrtmyiorsun orda doktor yokmu sorusu. evet war tabii ki ama nasil yaptiklari önemli. cok pahali hemde türk burun yapisiyla mi basedemyorlar artik ne begenmyiorum burunlari. siz türkiyedesiniz size garip gelebilir ama bu olay ayni burdaki alman kuaförlerinkine benzer. Türk sac larin yapisini ii bilmedikelri icin iyi kesim bile yapamyiorlar. buna benzer bisey bu. türk saclaiyla anca türk kuaförler basedebilyior.

Son düzenleme:

Son düzenleyen: Moderatör:
evtt tumena, bende ayni fikirdeyim cok sacma bi ayrim. doktorun becerisine bagli tecrübesine bagli. emre bey ikisini de cok güzel yapioalkisalkisalkis

evtt tumena, bende ayni fikirdeyim cok sacma bi ayrim. doktorun becerisine bagli tecrübesine bagli. emre bey ikisini de cok güzel yapioalkisalkisalkis

evet ama iste gelde bazilarina anlat bunu...onlar takmislar kbb mi plastik cerrah mi diye...:)

evet ama iste gelde bazilarina anlat bunu...onlar takmislar kbb mi plastik cerrah mi diye...:)

vereliniortak

tumenacim burnun iyice yerine oturmus....ne güsel olmus. sende sanirim benim gibi almanyadan gidip yaptrdin. ölürümde burdaki alman doktorlara teslim etmem burnumu :dance:

vereliniortak

tumenacim burnun iyice yerine oturmus....ne güsel olmus. sende sanirim benim gibi almanyadan gidip yaptrdin. ölürümde burdaki alman doktorlara teslim etmem burnumu :dance:

saol canim...gün gectikce dahada güzellesiyor buruncuk...:)
akli olan canim almanyada estetik olmaz zaten...birseyden anladiklari yok...:bbo:

sadece kasap gibi tutup kesmesini biliolar. burnumdan et aldirmistim, o kadar kötü yapmislardi ki . fazla et almislardi hemde. türkcesini bilmyiorum da sinuslarda Schleimhaut birakmamislar burnumun, kemik acik kalmis. bide damari kapatmamislardi, amelyaittan 1 ay sonra siddetli bi kanamam oldu. kandan bogulucaktim, düsünebilyiormusun.
iki gün önce bi saglik dergisi okudum, almanyada en cok cerrahi müdahelelerde hata olyuormus birde yanlis ilac yazma olayi cok sIk olyuormus. basima ikikez geldi bu ilac olayi.birinde yanliskikla yüzüme ele ayaga sürülen cok güclü bi egzama kremi vermisti (ilac kutusu hep standart, üzerlerini de kendileri yapziolar ondan hic farkedemedim).yüzüm gözm sismisti.
Tinnitus oldugumda da doktorun biri bana almam gereken dozun 4 katini yazmisti, aptal gibi olmustum. asiri doz oldugunu bi beraber tatil yaptigimiz yasli amca wardi (ayni ilaci kullaniormusuz) onunla konusurken farkettim. günlük 300 mg kortizon yazicana ya 1200 mg yazmis salak alman doktor.

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canim...sendekide ne sanssizlikmis...:S
cok duyuyorum etrafimdakilerden böyle doktor hatalari...bazen acaba diplomayi bunlar süpermarketten mi aliyolar diye düsündügümde olmuyor degil...bir cok ameliyata zaten asistan giriyor...belki henüz birinci senesini bitirmis...normal bukadar hatalarin olmasi...ben valla ölümcül hasta olmadikca doktora gitmiyorum artik burda...banada bir cok ilac verilmisti ve cok agir gelmisti...ben hep kendi kendimi tedavi ederim...ama henüz ameliyat konusunu baskalarina birakiyorum...:) ama almanlara sorsan alman doktorundan iyisi yok...belli belli...roman yazilir bunlarin beceriksizligi hakkinda...laelaelaelaelae

cidden nerden aliolarsa bunlar diplomalarini :mymeka:
evt asistanlar giriyor genelde, benim o amelaittakilerde cok gencti.
ben sadece cilt doktoruna gidiyorum bi o iyi. disdoktoruna bile türkieye geldigimde gidiyorum. burdaki disdoktorum dislerimi mahvetti. türkiedeki doktorum sasirdi allahm bu ne napmislar böyle diye. 6 senedir almanyada disdoktoruna gitmiorum sırnaşık şey
kiz bide bisi daha anlatti bana tip okyan bi arkadasim. genelde hemen hastahaneye sevk ederlermis onlari da asistan lar amelyait etsin de egitimleri icin puan toplasinlar diye. mecbur kalmadikca amelyait olmam burda.
gecen amelyaitta salaklar anestezi zamanini mi ne yanlis ayarladlar. amelyiatin ortasinda uyanmistim. doktor hatasi. bide sasiriolar neden simdi uyandi diye.
biliomusun, bu almanlarin cogu burun amelyaiti icin prag a yada polonyaya gidiyor ama itiraf etmiyorlar:jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…