Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

saol canim...emre beyden zaten baska bir sonuc beklenmez...:)

3. ameliyatimdi benim...ama kesin sonuncu ameliyatim...:):lepi:

offf benmde 20 hazirnda ameliyat var hayırlısıyla.. 18de tasarım fln bitcek :)
İnşallah hiç bi zaman yaptırdığıma pişman olmıyacağım bir ameliyt olur ve burnum hayallerimdekinden bile güzel olur :)

Nasıl oldun canım ? ameliyatın nasıl geçti merak ettim...inşallah çok iysindir..

Nasıl oldun canım ? ameliyatın nasıl geçti merak ettim...inşallah çok iysindir..

canım ameliyat iyi geçmiş öle dedi doktorum..ama dün tamponlar dikişler alındı bide benm burunun ucu tıkanmıştı onları çıkardı çok acıdı ya baya zordu bilmiorm benm cildimn hassaslığındandı sanırım..tamponlardaa tıkanmıştı benm arkaa taraftan kan pıhtısıyla hastaların%20 sinde bu olurmuş piyangoda bana vurdu çok acıdı :gitme: bide benm burun tamponluykende tıkalıydı tampon çıkınca 5dk açıldı şuan gene tıkalı özellikle sağ traf tamamen tıkalı:S off biran önce güzel bir şekilde atlatsam şu süreci... inş hem burnumun güzelliği hem sağlık açısından tüm bu zahmetlere çektiklerime değer ya
ya bide ben bişey sorucam şuan 6.günümdeym kimisi et fln koyuyomş morluklar için..doktor hiç bişi demedi onun hkkında anneme koyalım diyorum oda mikrop fln kaparsın diyo.. siz koymuş muydunuz?koymalımıyım yani? fisfisfis

canım artık 6 gun olmuş bence koyma artık .. zate 10 gunde felan hiç bişi kalmıcak belli belirsiz .. ilk 3 gun en krıtik gun oluyor canım .. buzu eti ozman koyunca işe yarıyor yanee.. coğunu arlatmışn zatee. bundan sorası kolay dedim ya 10 gun de bakıcan belli belirsiz sarılıklar olucak.. çok geçmiş olsun arkadaşım ..

çok saol cnm ah birn önce geçmiş olur inş :) ya şimdi benm çizgi şeklinde gözaltımın bitiş çizgisinde morluklar kaldı renkleri koyu ama ya:S bişi koymzsam üzerlerine geçmezse diye tırsıyorum...patates fln koysam hani derler ya patates morluğu alır diye bi zararı olurmu aceb? bide bişey daha sorsam müsadenizle..:kedi: burnun içinde dikiş olmuyo demi:uhm:

:lepi: canım burun içinde tabiki dikiş oluyor kendinden eriyenlerden . içdikiş dedikleri yani .. ama senin onlarla bağın yok . ben burun ameliyatını izlemiş biri olarak biliorum =) yaa cildine yapıcan hiç bişi burnuna zarar vermezkki .patatesi ilkkes duyuyorum madem böle bir özelliği var tabiki yap =)

o içdikişi doktor almıycak yaniii..ayyy çok rhtladımm hihoyyyt çok saol cnm ya çok makbule geçti valla çok teşekkürlerr a.s.

cookkk büyük gecmis olsun canim sende atlattin cok sükür, morluklar icin hic korkma gecicektir, ben bir sistim bir morardim sanirsin hic gecmicek ama hemen geciyor, burun tikanikliginda normal söyle 1-3 hafta olur hatta geceleri haril haril horlarsin ama 1 ay gectikten sonra hersey normale dönecektir sabirli olacaksin, burun ameliyatinda en önemli kural sabirli olmak, bende öyle olmaya calisiyorum ne kadar sabirsiz olsamdakaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar bende yeniyim forumda yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.almanyada yasiyorum ve burun estetik ameliyati olmak icin cok doktor arastirmistim ve bir gün tv de ece erkenin programi mavi sekere konuk olan manken gamze karamani gördüm ve kendisinin burnunun estetik oldugunu ve emre ilhana yaptirdini söyledi.emre beyi internetten arastirmaya basladim ve rastgele kadinlar kulubüne girdim buradaki duyduklarim sayesinde emre beyde ameliyat olmaya karar verdim.emre beyi aradim ve telefonda konustuk cok iyidi kendisine 07.06 da tr ye gelicemi söyledim.09.06 da da görüsmeye gittim konustuk bana a dan z ye herseyi anlatti kafamda hic bir soru isareti kalmadi ve 18.06 da ameliyat oldum ertesi gün ciktim eve gittimde bile aksam beni aradi nasil oldumu sordu cok ilgili sagolsun doktorum.sali günü burnumdan silikon tamponlar cikartti ve bantt yapistirdi.carsamba günü gece almanyaya geri dönecektim.doktorum gitmeden son kez burnumu görmek istedi ve bantlarimi degistirdi.daha simdiden bile burnumun yeni hali güzel.emre beye okadar tesekkür ediyorumki tekrar cok iyi ve hastalariyla cok güzel bir dialogu var nezaman olursa olsun bir sorunum oldunda ariyorum ve hemen bilgilendirio.böyle doktor herkesin basinakaydirigubbakcemile3. burun ameliyati olacak arkadaslara emre ilhan beyi kesinlikle tavsiye ederim.sorulariniza acigim

gecmis olsun canim... seninde anlattigin gibi Emre bey gercekten cok ilgili, gamze karamanin burnunu emre beye yaptirdigini bilmiyorum cok sasirdimsırnaşık şey

sagol canim. evet bende bilmiyordum ama gamze karaman ece erkenin programi mavi sekerde kendisi söyledi ve ben emre beye sordum dogruladi.hatta sanirsam emre bey ona ikinci ameliyatini yapmis.birinciyi baskasina yaptirmis ve memnun degilmis.ama simdi cok memnun. sendemi yurt disindan emre beye ameliyat oldun canim?

evet tatlim bende yurtdisinda yasiyorum, ve ameliyat icin türkiyeye gittim.... ama o mankenin burnu bi tuhaf, gecen okan bayülgenin programindaydi, bizde ablamla bakarken kizin burnu yandan cok güzel ama önden pek güzel durmuyor, hangi doktor yaptiysa diyorduk, megerse benim doktorum yapmis kaydirigubbakcemile3 bende benimkini yandan begeniyorum ama önden pek begenmiyorum ama sis diyor Emre bey bakalim sabirla beklicem mecburenkafamçokkarıştı sendemi yurtdisinda kaliyorsun??

evet canim bende yurtdisindanim almanyadan emre bey dedi bana kendisi öyle olmasini istemis yani doktorumuzun bir sucu yok.:1rolleyes: ben bugün burnumdaki bandaji actim tahmin ettimden daha güzel duruyor 11 gün olmasina rahmen. git gide sisliklerim iniyor.ben yaptirmadan önce cok korkuyordum acaba kötü olursa diye cünkü 10. ayda dügünüm var.neyseki öyle olmadi memnunum ve 10. aya kadar sanirsam dahada iyi bir sekil alir. emre beyin dedine göre 6 aya kadar tam otururmus. sen ameliyat olali nekadar olduki canim? ama öndeki sislik zamanla gecer yani onu dert etme

tatlim benim ameliyat olali nerdeyse 5 ay olcak, ama burun derim kalin oldugu icin bana bir sene dedi, nasil beklicem okadar hic bilmiyorummafoldumben her seferinde sabir diyo baska birsey demiyor... ben herseferinde cünkü surasi böyle olmus surasi söyle olmus dedigim icin :kedi: ama simdilik bi sorun yok nefes acisindan felan cok sükür cok rahatim sadece sag tarafta kemik daha cok belli oluyor sinirlerim bozuluyor gördükcekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…