Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sagol selena:)

cok sanslimisin ya istanbulda akrabalarin warmis. ben kesinlikle emre bede olmayi düsünüyorum ona mail attim umarim leriki günlerde yazar geri. demek bi gece hastahanede kalyiniyor. narkozun etkisi cok kötü bilirim ya gecmis olsun. insanin bünyesini mahvediyor....ama simdi hepsini atlattin:)

simdiki burnumun görüntüsünü koydum albümüme.
öndenkötü bi sey görnmüyor (ucunun azcik genis olmasi haric) ama yandan felaket :çok üzgünüm:

emre beyin tasarimini da koyyum cok begendim insallah aynisini yapar:dance: kavsili kalkik istiiyorum böyle diyip basinin etini yedim hep
daha önce hic estetik amelyiati olmadim. sinüzit ve polip amelyaiti oldum. brunum gitgide kamburlasiyor. umarim kurtulurum emre bey sayesinde bu görüntüden
senağlama

Son düzenleme:
öndenkötü bi sey görnmüyor (ucunun azcik genis olmasi haric) ama yandan felaket :çok üzgünüm:

emre beyin tasarimini da koyyum cok begendim insallah aynisini yapar:dance: kavsili kalkik istiiyorum böyle diyip basinin etini yedim hep
daha önce hic estetik amelyiati olmadim. sinüzit ve polip amelyaiti oldum. brunum gitgide kamburlasiyor. umarim kurtulurum emre bey sayesinde bu görüntüden
senağlama

insallah bitanem ... insallah hersey istedigin gibi olur ALLAH yardimcin olsun :Saruboceq:

amin, insallah canim

almanyadaki arkadaslara cok tsk ediyorum herseyimi cevapladiniz cok ilgilisiniz a.s.
gelecek ay ameliyat oluyorum:)

Son düzenleme:
Valla gözlüklü falan çok bir cool olmuşuz :hooray:,baleacım sen ne zaman olucaksın ameliyat , sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum canım.Daha önce de yazmıştım doktorumuzun Uzman Tv sitesinde estetik burun ve revizyon burun ameliyatları ile ilgili videoları var...oldukça yararlı olabilir.Hambospara gerçkten çok şık olmuş yaa...

senağlama

Canımcım hiiç merak etme , bana yaptığı tasarımdan da daha güzelini yaptı emre bey,sana da ne konuşursanız onu yapacağına eminim , yani tasarım sonuçta bilgisayarla yapılan bir şey , önemli olan kişinin istediği burnu ameliyatta hastaya yapabilek,işin zor yanı bu, benim iç mimar kuzenim var photoshop la o da yapıyor burun tasarımı, yani ister 3 boyutlu ister 5 boyutlu tasarım yapılsın önemli olan benim istediğim burnu ameliyatta bana yapması ..Emre beyin en büyük özelliği de her hastasına ayrı ve isteğine göre bir burun yapmaya çalışması ....:dance::dance::dance: darısı hepinizin başına kızlar.

mafoldumben banami öyle geliyor bilmiorum ama ameliyattan sonra cildim daha bi yagli...ve sivilceli...:sinifsinif: sizdede öylemiydi...

cok tesekkür ederim umarim benim burnum da sizlerinki ki gibi güzel olur.a.s.

evett emre beyin uzman tv de birkac videosunu izlemistim ama burunla ilgili olanlarina daha bakmadim simdi bakicam:teytey:

Son düzenleme:
tumena

insan ameliyattan sonra günlerce dogru dürüst yüzünü yıkayamiyor .saçlarını da yıkayamiyor .yüzünün bir kısmını silebiliyosun sadece.önceki sinüzit amleiyatimda da koca tamponlarla maalesef bende de öyle oldu. sanirim bu zaman zarfında insanin cilt yapısı değisiyor

Doktorum demisti ki cildinimi uzun süre yağdan arındırmam yağlanmanın aşırı aktivasyonunu saglamıs. ben cilt doktoruna gittim o dönemden sonra sürekli ilac kullandim.

bide narkozun etkisnden de olabilir

Son düzenleme:
tumena

insan ameliyattan sonra günlerce dogru dürüst yüzünü yıkayamiyor .saçlarını da yıkayamiyor .yüzünün bir kısmını silebiliyosun sadece.önceki sinüzit amleiyatimda da koca tamponlarla maalesef bende de öyle oldu. sanirim bu zaman zarfında insanin cilt yapısı değisiyor

Doktorum demisti ki cildinimi uzun süre yağdan arındırmam yağlanmanın aşırı aktivasyonunu saglamıs. ben cilt doktoruna gittim o dönemden sonra sürekli ilac kullandim.

bide narkozun etkisnden de olabilir

yok yüzünü yikiyabiliorsun hatta dus bile alabilirsin...ikinci günden sonraydi sanrim...tabi ben miz miz oldum icin 3 gün sonra dus aldim korka korka...:ecrin_bebek:

cildim cok kötü ve acaip sekilde cilt bakimina ihtiyacim var...burun üstündeki siyah noktalari yok etmek istiorum...sositososito

kiz peeling yapsana bude buhar banyosu falan :))

valla güzelim yapmadim sey kalmadi...hatta extra enzym peeling aldim kendiliginden calisan...ama yok benim cildim inatci keci...benim gibi...zemuszemus

ameliyattan sonra en cok bu sinir ediyor iste...

hm yediklerine dikkat etsen belki...kiz cilt doktoruna git ya allah korusn akne makne cogalmasin

hm yediklerine dikkat etsen belki...kiz cilt doktoruna git ya allah korusn akne makne cogalmasin

korkutma beni kiz...:P en son ihtiyacim olan sey su an akne...oda olursa artik hayatta nekadar kötü sey varsa basima gelmis olcak...:)

benim cilt doktorun kendine hayiri yok banami olsun...bir kez krem vermisti cilt düzelcene daha kötü olmustu...ondan beri cilt doktorundan uzak duruyorum...:sinifsinif:

mafoldumben banami öyle geliyor bilmiorum ama ameliyattan sonra cildim daha bi yagli...ve sivilceli...:sinifsinif: sizdede öylemiydi...

tumenacim ayni sorun bendede var dikkat ederseniz burnundan ameliyat olanlarin burnu paril paril parliyor.. ameliyattan sonra öyle oluyor, benim öncedende yagliydi ama bukadar degildi alnim ve burnum felaket yaglaniyor sinir oluyorum bende sabunla falan yikiyorum kuru olsun cildim diye ama ise yaramiyor pek yakafamçokkarıştı

kıdemli hasta olarak foto zamanım gelmişti :kedi:

buurn.jpg

demothy burnun cok güzel cok seker duruyor yüzün. kizlar benimde burnumda ameliyat sonrasi kücük kücük sivilceler oluyor birde yaglanma var-yüzümdede sivilceler cikiyor ama yüzümde yaglanma yok.insallah gecer yaaa cok morelim bozuluyor cünküü. birde bisee sorcam sizlere ameliyattan sonra doktorun verdigi burun spray den doktor dedi bana 2 ay boyunca kullanmam gerektini ama ben kullanmiyorum fazla siz buna uydunuzmu ne zaman buraktiniz kullanmayi.?

Back