Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

evet dogrudur duymustum bende, burun derisi kalin olan insanlarda daha uzun sürüyormus burundaki sisligin inmesi. senin fotograflarin varmi canim varsa gösterirmisin bana.?

sezosSs, tumena, seranades ve deeryaa kizlar resimlerinize daha yeni bakabildim görmemistim ama cok begendim doktorumuzun ellerine saglik tekrar herkese cok dogal ve güzel burun yapiyor. demoty, hambospara, ve cerenn in burunlarini zaten öncedende görmüstüm onlari dememe bile gerek yok...! süperalkisalkisalkis yakinda benim resimleride koyarim kizlar bakarsiniz.

sezosSs, tumena, seranades ve deeryaa kizlar resimlerinize daha yeni bakabildim görmemistim ama cok begendim doktorumuzun ellerine saglik tekrar herkese cok dogal ve güzel burun yapiyor. demoty, hambospara, ve cerenn in burunlarini zaten öncedende görmüstüm onlari dememe bile gerek yok...! süperalkisalkisalkis yakinda benim resimleride koyarim kizlar bakarsiniz.

cok tesekkür ederim canim, insallahhh senin resimlerinide görürüz ve güzel yorumlar yaparizzz:dance:

Cook tsk ederim canim a.s. Eminim senin burnunda cok güzel olmustur, resimlerini eklediginde bakicam ins. hihoyyyt

Ben meme büyüttürcem kızlar ama burunlarınıza baktım özellikle derya hanımınkine bayıldım. Güle güle kullanın çok güzel olmuş.opuyorumnanaktan

slm kızlar,
10 gün önce ameliyatımı oldum ben de. şiimdiye kadar her şey yolundaydı umarım bundan sonra da böyle devam eder.Az da olsa sarılıklar var suratımda,başka morluk falan bişey kalmadı.ikinci bandajım pazar günü çıkarıcam o zaman bakalım neyle karşılaşıcam.Doktorum iyileşme sürecime de burnuma da ateli falan çıkarırken maşallah dedi,bakalım acayip merak ediyorum.Şimdilik güzel sayılabilir epey şiş olmasına rağmen.
Doktorumla resimleri koyarsın artık kadınlar kulubüne diye de şakalaştık,şişler bi insin dr bulma konusunda kararsız kalan arkadaşlara fikir olması açısından koyarım bi süre.
Doktorumu övmeye gerek yok,ama tabiki ben de şiddetle teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.ılgisi alakası,samimiyeti,verdiği güveni,insancıllığı herşeyi için ve tabi ki nefes alabilmeme vesile olduğu için çok teşekkür ederim.
Dr bulma konusunda zorlanan arkadaşlarım Emre Bey konusunda karar vermek için kesinlikle tereddüt etmeyin,gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

GEÇMİŞOLSUN canım ... resimlerini dört gözle beklioruz biliorum gerci ama :kedi:

slm kızlar,
10 gün önce ameliyatımı oldum ben de. şiimdiye kadar her şey yolundaydı umarım bundan sonra da böyle devam eder.Az da olsa sarılıklar var suratımda,başka morluk falan bişey kalmadı.ikinci bandajım pazar günü çıkarıcam o zaman bakalım neyle karşılaşıcam.Doktorum iyileşme sürecime de burnuma da ateli falan çıkarırken maşallah dedi,bakalım acayip merak ediyorum.Şimdilik güzel sayılabilir epey şiş olmasına rağmen.
Doktorumla resimleri koyarsın artık kadınlar kulubüne diye de şakalaştık,şişler bi insin dr bulma konusunda kararsız kalan arkadaşlara fikir olması açısından koyarım bi süre.
Doktorumu övmeye gerek yok,ama tabiki ben de şiddetle teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.İlgisi alakası,samimiyeti,verdiği güveni,insancıllığı herşeyi için ve tabi ki nefes alabilmeme vesile olduğu için çok teşekkür ederim.
Dr bulma konusunda zorlanan arkadaşlarım Emre Bey konusunda karar vermek için kesinlikle tereddüt etmeyin,gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

cok büyük gecmis olsun canimopuyorumnanaktan aramiza hosgeldina.s. bende resimlerini dört gözle bekliyorum fazal bekletme biziyerimseniben

slm kızlar,
Doktorumu övmeye gerek yok,ama tabiki ben de şiddetle teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.İlgisi alakası,samimiyeti,verdiği güveni,insancıllığı herşeyi için ve tabi ki nefes alabilmeme vesile olduğu için çok teşekkür ederim.

gecmis olsun canima.s.

kizlar ya simdi ben suan almanyada yim ekstradan istanbula gidicem..peki nasil ayarladiniz nerde kaldiniz oteldemi konusk evindemi neresini tvsiye ediyonuz bide hangi hastanede oldunuz? ben karar weremiorum. umarim ameliyati hemen olurum da bende sizlere resimlerimi gösteririm :)

Son düzenleme:
ben medical parkta olmuştum..ama bu forumda centralde olan da cok oldu diye biliyorum..

Emre beyin çalıştığı hastaneler anadolu yakasında , Tümena ve Selena sanırım almanyadan dı, onlar nerede kaldılar acaba ? öğrenmek lazım , emre beyin asistanları da yurtdışı hastalar için rezervasyon yaptırıyorlar galiba...bir de görüşmeleri bir güne topluyorlar galiba , Sen en iyisi Emre Beyle direkt görüş...

Emre beyin çalıştığı hastaneler anadolu yakasında , Tümena ve Selena sanırım almanyadan dı, onlar nerede kaldılar acaba ? öğrenmek lazım , emre beyin asistanları da yurtdışı hastalar için rezervasyon yaptırıyorlar galiba...bir de görüşmeleri bir güne topluyorlar galiba , Sen en iyisi Emre Beyle direkt görüş...

ben tek gittigim icin Hastanede kalmistim 5 gün...yaninda kimse yoksa bence hastanede kal...otelde kimse sana paso buz getirmez...gel keyfim gel hayati yasiyorsun ama tabiki can SIKIntisindanda suicide tehlikeside var...:P zemuszemus

ben tek gittigim icin Hastanede kalmistim 5 gün...yaninda kimse yoksa bence hastanede kal...otelde kimse sana paso buz getirmez...gel keyfim gel hayati yasiyorsun ama tabiki can SIKIntisindanda suicide tehlikeside var...:P zemuszemus

Evet çok mantıklı hastane de kalmanın ekstra fiyatları nasıl peki??

Evet çok mantıklı hastane de kalmanın ekstra fiyatları nasıl peki??

özel Göztepe hastanesinde günlük 100€...otellerde bu fiyatlarda ki yemek extra oluyor (nekadar hastane yemekleri süper olmasada)...:P normalde bende otelde kalcaktim ama emre bey hastanede kalmami önermisti...söylemeseydi bende otel köselerinde sürünürdüm herhalde tek basima...:çok üzgünüm:

saolun kizlar. sanirim hastahane en mantiklisi hem insanin kanamasi manamasi fln olabilir

Son düzenleme:
slm balea a.s.yeni gördüm bana özelden mesaj göndermissin burdan yazmam daha iyi olur baska yurtdisindan ameliyat olmak istiyipte bilgiye ihtiyaci olan kisiler olabilir senin gibiyerimseniben. ben almanyadan belirledim randevu tarihini emre beyle ve emre bey benle gittimde bütün seanslari bir kerede yapti fazla zaman kaybetmemek icin yani anlican bir seans bir saatse benle iki saat konustu anlatti ameliyat öncesi herseyi ve ameliyat tarihini belirledik. ameliyattan bir gün önce tekrar randevü verdi konustuk ve ameliyattan sonra yapmam gerekenleri yapmamam gerekenleri herseyi anlatti.yani insanin kafasinda en ufak bir soru isareti koymuyor emre bey sagolsun.insanin icini cok rahatlatiyor cok ilgili bir doktor.emre bey acibadem hastanesinde ve central hospital hastanesinde yapiyor ameliyatlarini benimkinide central hospital kozyataginda yapcakti ama ben istemedim bize özel göztepe hastanesi daha yakin oldugu icin orda yapti benim ameliyatimi.yani anlicagin bircok hastaneyle calisiyor emre bey.zaten o sana daha detayli bilgi verir. benim sansli oldugum konu tr de kalicak yerimin olmasi bizim orda evimiz var babannem, halamlar felan hepsi orda kaliyor. ben gittimde orda kaldim. hastanede de refakatci olarak halam yanimda kaldi zaten bir gece hastanede kaliniyor. sagolsun benimle cok ilgilendi.bütün gece ben uyumadim oda benle uyumdi basimda bekledi.benim sadece kötü olan narkosun etkisi oldu.ameliyattan sonra her saatte bir sabaha kadar kustum bise yiyemiyordum yedigim cikiyordu.sabaha kadar kustum sonra emre beye telefon ettiler söylemek icin bir serum verdirdi hemsirelere sagolsun ondan sonra kusmam durdu. o gece sabaha kadar iki kilo verdim :) ama bu bünye meselesi her kiside öyle olmuyor.olsa bile benim gibi böyle cok olmuyor. eger emre beyde ameliyat olmayi düsünüyorsan sana kesinlikle tavsiye ederim.

Back