Bişey soracağım kızlar ya,Emre Bey e düzenleme yapması için resim gönderdiğinizde kaç günde cevap yazdı?randevuya 1 hafta kaldı,amasyadan gideceğim ve hala mail gelmedi,çatlamak üzereyim meraktan.eve gelince ilk iş maillerime bakmak.
Hambospara ve Gamzei nin burunları çoh hoş olmuş,bi de benim tasarım gelse de baksam ya.sekreterine arayıp söylemiştim gönderdim diye halbuki,hala cevap yok.Gitmeyeceğim doktorlardan mail geldi,benim dr dan cevap yok hala:)
hello...,
en sonunda bende ameliyat olabildim...3. ameliyatimdi ve su an herhalde benden mutlusu yoktur bu dünyada...Emre beyin sihirli elleri sayesinde artik bende güzel bir burun sahibiyim...eminim kolay degildi onun icin 2 kez ameliyat edilmis burunu bu hale getirmeye...allah bilir ameliyattan sonra bir hafta dinlenmistir...
Isinde oldugu gibi kisilik olarakta cok muhtesem biri...yurtdisinda yasadigim icin ameliyattan sonra 5 gün hastanede kaldim ve saolsun hergün ugradi yanima...sanmamki baska bir doktor böyle yapar...:)
öve öve bitiremem cünkü beni gercekten cok mutlu etti...burun ameliyati olmak isteyen herkese doktorumu siddetle tavsiye ederim...
zemuszemussositososito
hello...,
en sonunda bende ameliyat olabildim...3. ameliyatimdi ve su an herhalde benden mutlusu yoktur bu dünyada...Emre beyin sihirli elleri sayesinde artik bende güzel bir burun sahibiyim...eminim kolay degildi onun icin 2 kez ameliyat edilmis burunu bu hale getirmeye...allah bilir ameliyattan sonra bir hafta dinlenmistir...
Isinde oldugu gibi kisilik olarakta cok muhtesem biri...yurtdisinda yasadigim icin ameliyattan sonra 5 gün hastanede kaldim ve saolsun hergün ugradi yanima...sanmamki baska bir doktor böyle yapar...:)
öve öve bitiremem cünkü beni gercekten cok mutlu etti...burun ameliyati olmak isteyen herkese doktorumu siddetle tavsiye ederim...
zemuszemussositososito
hello...,
zemuszemussositososito
tumena selam. böyle revizyon olanların mutlu haberlerini alınca ekstradan seviniyorum . ben de 2. ameliyatımı olucam. bu geçirdiğim 1 sene inanılmaz zordu. iyi bir doktor arıyorum. mutlu olmana çok sevindim eminim ki senin mutluluğun ilk kez burnunu yaptıranlardan çok daha fazla oluyor çünkü biz hayal kırıklığı da yaşıyoruz öncesinde. tekrar geçmiş olsun. moral oldun bana ve benim gibilere. inşallah benim burnum da güzel olur da mutlu haberlerimi paylaşırım burda.:Saruboceq:
arkadaslar ben kulübe bugün katıldım.ben bugüne kadar birçok estetik ameliyat oldum ve hepsi berbat.ama burnumdan saglık açısından olmam gerekiyo inanın artık kimseye güvenim kalmadıve emre ilhanı tv de izledim nasıl bana nolur bilgi verin.... tşk:kedi:
arkadaslar ben kulübe bugün katıldım.ben bugüne kadar birçok estetik ameliyat oldum ve hepsi berbat.ama burnumdan saglık açısından olmam gerekiyo inanın artık kimseye güvenim kalmadıve emre ilhanı tv de izledim nasıl bana nolur bilgi verin.... tşk:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?