çok güsell olmuşşş sırada ben varım şimdiii::1no2:mayısta olcamm.... inş herkesinn istedigi gbi olurr..
çok teşekkür ederim hepinizeea.s.
aslında boğazıma kadar şiştim gıdım bile şişmişti ama cildim cok hassas olmasına ragmen cok az morardım ona cok şaşırdım..
ilk 3 gün kötüye gidiş oluyo saatten saate şiştiğimi farkediyodum
ama iileşme dönemi de en az okadar hızlı oluyo,ağrı neredeyse 0.
nefes alamamak sıkıntılı oluyo ama ben bile katlandıysam (panik atağım :) ) herkes katlanır.
sinem ve dutpekmez umarım ameliyatlarınız cok güzel geçer
çok teşekkür ederim hepinizeea.s.
aslında boğazıma kadar şiştim gıdım bile şişmişti ama cildim cok hassas olmasına ragmen cok az morardım ona cok şaşırdım..
ilk 3 gün kötüye gidiş oluyo saatten saate şiştiğimi farkediyodum
ama iileşme dönemi de en az okadar hızlı oluyo,ağrı neredeyse 0.
nefes alamamak sıkıntılı oluyo ama ben bile katlandıysam (panik atağım :) ) herkes katlanır.
sinem ve dutpekmez umarım ameliyatlarınız cok güzel geçer
sinemcim herzaman sor tatlım elimden ğeldiğince yazamaya calışırım tabe .. fiyatı burda yazmak etik olmas ama sen zate 1 kere ğitmişinsna fiyatlandırma hakkında zate bişiler sölemiş olmalı .. ben 4 ay önce ameliyat oldum ama ameliyattan bir kaç ay önce ğitmiştim toplam 3 ğöürş yapıyorsun ..ilk olan tanışma faslı sorunlar felan .2 cide resimler tasarımlar 3 tede son ameliyat hakkında felan ğdiiyosun ewraklar felan var imzalıyosun .. bu 3 ğörüşme adına bir muayane ücreti ödüyosun .. tabi şimdi de bölemi bilmiyorum ama bunu en iyisi asistanı ara sor .. cekınme sakın neticede bilmen ğerekiyor özelden yazarım sana şekerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?