PRENCESS 30 canımmm geçmiş olsun .. gercekten güseldn şimdi tam anlamıyla prenses oldun =) insan bir ameliyatla okadar cok şey öğrenıyorkı özellikle sabretmeyi =)emre bey sana şahane bir burun yaptığına eminim =) sabret tatlım hersey gececek =) seni cok sewiyorum canm arkdaşım=)
deryaa,sezen kıslarrrr ıkınızıde cok tesekkurederım sızede cok gecmıs olsunnn canlarım:içelim:
3muzde hayallerımıze kavustuk Allahın ıznıyle kıslarrr darısı olmak ısteyen tum arkadaslara...sezencım evet benımde suan cok şiş odemlerım var,sabretcem artık canım ınsallah cabuk iner..buarada sezencım basortu bı ınsana bu kadarmı yakısır cok hos gozukuyorsun ayrıca basortu stılınıde cok begendımkaydirigubbakcemile5
deryacım sende cok ıyı gozukuyorsun masallah ben sızı gordugumdede hıc morlugunz yoktu gayet ıyıydınız sıslıkler ınınce dahada guzel olcaz ınsallah hehe
Sezoş ve deryaaa çook güzel olmuşş resimler küçük biraz ama burada da anlaşılıyor...şişken böyle ise sonrasını düşünemiyorum..
Princess sana da geçmiş olsun...tüm ameliyatı supper anlatmışsın canım benim...sana da geçmiş olsun ..hiç korkmayı ve sabırlı olun kızlar...darısı diğer ameliyat olmak isteyen lerin başına ..son olarak...hem size hem de Emre beye MAŞALLAH
canim benim cok sagol cok tesekkür ederim sende cok tatlisin, emre beyin kliniginde görmüstük sanirim birbirimizi demi ??? eger öyleyse, sen bizi gördügünde baya gitmisti morluklarimiz hersey cok güzel gecti zaten, hayatim en degisik en güzel en macerali iki haftasini yasadim cok cok güzeldi hihoyyyt
Sezoş ve deryaaa çook güzel olmuşş resimler küçük biraz ama burada da anlaşılıyor...şişken böyle ise sonrasını düşünemiyorum..
Princess sana da geçmiş olsun...tüm ameliyatı supper anlatmışsın canım benim...sana da geçmiş olsun ..hiç korkmayı ve sabırlı olun kızlar...darısı diğer ameliyat olmak isteyen lerin başına ..son olarak...hem size hem de Emre beye MAŞALLAH
sezoss cok tesekkurederım tatlım a.s. evet derya bana ozelden mesaj attı ama ben sız oldugunuzu bılmıyodum resmınızıde ozaman hıc gormemıstım resmınızı gorunce uzuldum keske tanıssaydık dıyesiz oldugunuzu bılsem gelırdım yanınıza canımcım kaydirigubbakcemile3 ikinizde super gozukuyodunuz hıc morlugunuz yoktuhihoyyyt tekrardan gecmıs olsun kıslar atlattık 3muzde Allaha sukur....
SezosSs ve deryaaa ikinizinde burnu çok güzel olmuş.çok beğendim
SezosSscum başörtü çok yakışmış sana .başörtünün üzerindeki şeritler başörtünün kendi desenimi yoksa sen ayrıcamı bağlyosun onuda.çok güzel görünüyo bayıldımm
Evet canim ya buraya yazdigini okur okumaz anladim sen oldugunu, neyse artik bidahaki geldigimizde görüsür tanisiriz insallah :1hug:
deryaa,sezen kıslarrrr ıkınızıde cok tesekkurederım sızede cok gecmıs olsunnn canlarım:içelim:
3muzde hayallerımıze kavustuk Allahın ıznıyle kıslarrr darısı olmak ısteyen tum arkadaslara...sezencım evet benımde suan cok şiş odemlerım var,sabretcem artık canım ınsallah cabuk iner..buarada sezencım basortu bı ınsana bu kadarmı yakısır cok hos gozukuyorsun ayrıca basortu stılınıde cok begendımkaydirigubbakcemile5
deryacım sende cok ıyı gozukuyorsun masallah ben sızı gordugumdede hıc morlugunz yoktu gayet ıyıydınız sıslıkler ınınce dahada guzel olcaz ınsallah hehe
evet canim ücümüzede gecmis olsun kaydirigubbakcemile3 :içelim: hersey geride kaldi simdi sisliklerin inmesini beklicez, tsk ederim canim sende cok hos görünüyordun eminimki simdi dahada güzel olmussundur
deryacım tatlımm coook tesekkurlerrrr o senın guzellıgın cıcım:1hug: a.s. hehe simdi biraz panda gıbıyım yanaklar şişş ama git gide iniyor canım burnumda acılsın,insin resimlerimi paylascam sizinle:CüvCüv:
SezosSs ve deryaaa ikinizinde burnu çok güzel olmuş.çok beğendim
SezosSscum başörtü çok yakışmış sana .başörtünün üzerindeki şeritler başörtünün kendi desenimi yoksa sen ayrıcamı bağlyosun onuda.çok güzel görünüyo bayıldımm
sezoss cok tesekkurederım tatlım a.s. evet derya bana ozelden mesaj attı ama ben sız oldugunuzu bılmıyodum resmınızıde ozaman hıc gormemıstım resmınızı gorunce uzuldum keske tanıssaydık dıyesiz oldugunuzu bılsem gelırdım yanınıza canımcım kaydirigubbakcemile3 ikinizde super gozukuyodunuz hıc morlugunuz yoktuhihoyyyt tekrardan gecmıs olsun kıslar atlattık 3muzde Allaha sukur....
deryacım sorma o yan yatamama olayı benide zorluyooo benneyaptımki ama benim daha 3 hafta olmasına var cabucak gecmesını dılıyorum...ohh canım sız kurtuldunuz neguzel...hehe evet hambospara bana sabır ıncek ıncek dıyor ama ben cook sabırsız oldugum ıcın dayanamıyorum 2 ay sonra cok guzel olcaksnız dıyor ayy ınsallah hadı bakalım kızlar..sız benden once odemlerı atıp bana moral verırsınız artıkkaydirigubbakcemile3
sezooss ıncek ınsallah sabredelım kıslarrrr
tesekkür ederim tatlim, onlari ayri takiyorum her rengi var nerdeyse, genelde siyah basörtüsü taktigim icin renkli bantlar tercih ediyorum, kendimce birseyler yapmaya calisiyorum, cok sagolun simarticaksiniz beni hehehihoyyyt
Simarma len :mymeka::dance:
birakta biraz simarimm yaaakaydirigubbakcemile2, beni taniyorsun derya simaricak insanmiyim ben kendimle ilgili düsüncelerimi biliyorsunnn demi canikom benimmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?