Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ark daslar ben daha onceden de yazdım bidaha tekrar edeyim...emre bey ii bir dr olabilir.. ama benle yaptığı gorusmede oyle seyler soyledıkı ona olan guvenımı sıfıra ındırdı..ve benım gozumde ınandırıcılıgı yitirdi...samımı olduguna da ınanmıyorum..ayrıca 1 ark das yazmıs para ıstemıyor dıye bılgılendırmek ıcın yazayım..ılk gorusmeden para alınmıyor 2.cısınden 150 tl ıstemıstı benden.. hala ıstıyormu bılmıyorum...zaten benım ıcın onemlı olan para alıp almaması deıldı ısını ii yapan herkez aldıgı parayı hak edıyordur.. ben cok dr a gıttıgım ıcın emre beyın davranıs seklı hıc bırısıne benzemıyordu..buyuzden emre beyı elestirdım baskaları daha degısık dusunebılır..sonucta ben tercıhımı baska dr dan yana kullandım ve sonucu mukemmel oldu...

Arkadaslar sonunda eve geldik, hihoyyyt bugün ameliyatimin üzerinden 2 hafta gecti, hersey cok güzel gecti, Emre bey mükemmel bir doktor cok anlayisli cok ilgili cok samimi burada bunun aksini yazanlari anlayamiyorum, :oklava: herneyse...

Burnum hala sis, bu sabah daha bi sislik vardi, zaten emre bey sabahlari biraz daha sis olur demisti, sabirsizlikla sisliklerin inmesini bekliyorum, burnum bence cok güzel oldu :dance: resimlerimi ekleyince sizde görürsünüz sositososito

sonra yine yazarim kizlarr kib :1hug:

Arkadaslar sonunda eve geldik, hihoyyyt bugün ameliyatimin üzerinden 2 hafta gecti, hersey cok güzel gecti, Emre bey mükemmel bir doktor cok anlayisli cok ilgili cok samimi burada bunun aksini yazanlari anlayamiyorum, :oklava: herneyse...

Burnum hala sis, bu sabah daha bi sislik vardi, zaten emre bey sabahlari biraz daha sis olur demisti, sabirsizlikla sisliklerin inmesini bekliyorum, burnum bence cok güzel oldu :dance: resimlerimi ekleyince sizde görürsünüz sositososito

sonra yine yazarim kizlarr kib :1hug:

geçmiş olsun bende resimlerini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.Gerçi Emre beye ameliyat konusunda ikna olmuştum ama yinede resimlerini görmeyi çok istiyorum diger arkadaşların resimlerine baktım hepsi gayet hoşlar....:nazar: :nazar: :nazar:

Kizlar profilime bir kac resim ekledim muayenehanedeyken, isteyen bakabilir, burnumun son halini sislikler biraz azalinca eklicem kaydirigubbakcemile4

dsc1482.jpg

dsc1484.jpg

ark daslar ben daha onceden de yazdım bidaha tekrar edeyim...emre bey ii bir dr olabilir.. ama benle yaptığı gorusmede oyle seyler soyledıkı ona olan guvenımı sıfıra ındırdı..ve benım gozumde ınandırıcılıgı yitirdi...samımı olduguna da ınanmıyorum..ayrıca 1 ark das yazmıs para ıstemıyor dıye bılgılendırmek ıcın yazayım..ılk gorusmeden para alınmıyor 2.cısınden 150 tl ıstemıstı benden.. hala ıstıyormu bılmıyorum...zaten benım ıcın onemlı olan para alıp almaması deıldı ısını ii yapan herkez aldıgı parayı hak edıyordur.. ben cok dr a gıttıgım ıcın emre beyın davranıs seklı hıc bırısıne benzemıyordu..buyuzden emre beyı elestirdım baskaları daha degısık dusunebılır..sonucta ben tercıhımı baska dr dan yana kullandım ve sonucu mukemmel oldu...

busecim slm sonuctan menun kalmana sewindi=). sakıncası yoksa doktorunu ögrenebilirmiyim?

hambospara çok güzel olmuş...emre beyin en büyük özelliği herkese farklı kişiye özgü burun yapması ve çok doğal burunlar yapması..:) güle güle kullan , umarım herkes doğru doktoru bulur ve doğru iletişimi kurar...ve sonuçları güzel olur..

evettt....... kizlarrrrrr gittik yaptirdik döndük ama sis halahihoyyyt, deryada bende mutluyuz ama su sisliklerde bi inse dahada mutlu olucam cünkü önden bakinca benim kalin bi burnum vardi bana hala aynimis gibi geliyor su an sisliklerin inmesini bekliyorum yandan cok begendim cok güzel oldusırnaşık şey... Emre beye gelince bi doktor bu kadar iyi bu kadar tatli bu kadar anlayisli olabilir.... Cok cok ilgili bi doktor müthis bi insan..... ben ona deniz gözlü melek doktor diyorum:nazar:

gunlerdir okuyorum yazılanları cevap yazmıyım diyorum ama bugün gercekten dayanamayarak yazmak istıyorum .. öncelikle arkadaşa ğeçmiş olsun belliki 2 başarısız ameliyat gecirmiş umarım sonuncu olur ama daha öncekı başarızlıklarını güvensizliklerini emre beyden cıkarması cok yanlış .. ya sanırım biz bayanlarda bu var gerceği duymak istemiyoruz .. emre bey en azından sizi ameliyat etme uğruna yalakalık yapmamış neyse onu sölemiş.. bence bir insan da en önemli unsur dürüstlük ...ewet şimdi sankı emre beyın hastası olarak doktorumu koruyorum ğibi duruyor ama emeğe haksızlık emeğe saygısızlık yapmayalım .. kaç arkadaşınızdan dostunuzdan akrabanızdan duydunuz bu şekilde samımıyetle cewaplayan bir doktor .. ya karşısındakı kişiye kım olursa olsun ayırt etmeden hep aynı saygısı var bir kere .. hangi sefer gittiniz de karşınızda takım elbise ; kravat takmamıştı .. ya istese ğiyemezmi daha rahat bir kıyafet .. bu işine ; bu mesleğine; bu karşısındakı hastaya duyduğu saygıdan kaynaklanıyor .. bir sorunla karşılasıpta acaba arasammı ya acarmı die düşünmeden gönul rahatlığıyla arayabildiğiniz bir insana bu kadar ağır ithamlar yazarken biras daha düşünmeye davet ediyorum .. bu sitede cok insanlar yazdı aradım acmadı yok sehır dışında yok 1 ay sora ğelcek die doktoruna ulaşamayan insanlar .. ama emre beyı gönül rahatlığı ile arayabiliyoruz .. ben bayramda bile aradım ve herdefasında bana yardımcı oldu .. yok bundan ötesi ..
ewet bazen beklemeler oluyor ama düşündünüzmü sizde içerde fazla kalıp dısardakını beklettığinizi .. hepimiz gectık bu dönemlerden .. ve burda emre beye ameliyat olan kişilere soruyorum hiç size dedimi ya içerde hastalar cok bekledi daha sonra yıne ğörüşelim cok uzun sürdü bu konuşma die ?
bence bukadar hastasına değer veren bu kadar saygılı ve mütavazi insana birazdaha saygı lütfen ..

Hambosparacim cok haklisin katiliyorum sana, ben emre beyi nasil anlaticagimi bile bilmiyorum cünkü okadar iyi bi doktorki, en iyi kelimeyi bile secsem ne kadar övsem azdir.... ben fazla doktorlarla görüsmedim önceden... derya bulmustu emre beyi internetten, ben hep kararsizdim emre ilhanmi yoksa baris cakirmi diye, ama telefonda bi konustum dedim deryaya tamamdir budur doktorumuz diye.... bence acik sözlü olmasi cok güzel hatta ben resimlerimi gönderdigimde burnum icin cok sey yazmisti ben hic kirilmadim hatta ablamla cok gülmüstük masallah yazmadigi birsey kalamamis burnum hakkimda demistim yani bunda alincak birsey yok, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis......

bi defa ben ücretsiz danışma-ücretli hasta olayını anlamadım, görüşmek herkese ücretsiz canım. senden önce alınan hastanın ücretli olduğunu nerden çıkardın onu bilemiyorum?? Ayrıca bir buçuk saat beklediğine inanmıyorum kusura bakma, ben ameliyatım yapılıp bittikten sonra yani aramızdaki para alışverişi bittikten aylar sonra bile 1.5 saat beklemedim. Beklesem de biraz sağduyulu davranıp özel bi durum olduğunu anlayıp sakince beklerdim. Sen içeri girdiğinde emre bey senden özür dilemiş ama gene de evet öyle oldu falan diye terslemişsin. Sanırım sen biraz sinirli ve sabırsız birisin. Anlattıklarından bunu çıkardım. Ayrıca evet şehirdışından hastaları var emre beyin, onlar alçı çıkartmak için vs. o halde bekliyorlar, sen daha ameliyat olmamışsın sapasağlam bekliyorsun bu yüzden yakınıyorsun. Bi düşün Allah aşkına içerideki hasta tamponları çıkmak üzere olan ve çok korkan bir hasta da olabilirdi, beklenmeyen bi durum oluşmuş kan gelmiş vs. de olabilirdi, bu yüzden uzun sürmüş olabilir. İçerideki sen de olabilirdin. Biraz tahammüllü olsaydın bence çok daha farklı bir muamele ile karşılaşırdın. Hiçbirimize bu şekilde davranmadı çünkü.

LolaBunny olayı sen yaşamadın,- ben yaşadım dr.emre beye kötü diyen yok gayet profesyonel cerrah olabilir, fakat yaşadığım sıkıntıyı dile getirdim ayrıca bir buçuk saat bekledim buna inanıp inanmamak sana kalmış, çok beklettiği hastası ile ücretli ön görüşme yapmıştı, daha ameliyat olmamıştı doktorun odasından çıkarken konuşmalarından biliyorum beklediğim kişi muayene ücretini çıkarıp asistanına verdi , ben de kendisinden resim tasarımını istedim ücretli dedi anlaşılan sen farklı bir muamele görmüşsün canım...bir buçuk saat bekleyen insanın sinirlenmesi doğal diye düşünüyorum senin zamanın bolmuş beklemişsin veya beklememişsin bilmiyorum neden insanlar eleştiriye açık olmuyor anlamıyorum...

Bu site herkese açık bi site. Farklı farklı konularda bi sürü başlık var. Kız doktor sekreteri diye siteye hiç girmesin mi? Yazar yazar. Sen bu konuya cevap yazdığını nerden biliyosun? Gidip baktın mı? Ben baktım. Nickini de biliyorum. Bu konuya bi kez bile cevap yazmadı. Bu mantıkla gidersek senin de başka bi doktorun sekreteri olmadığın ne malum? Son kurduğun cümleden de hiçbir şey anlaşılmıyor, sinirden yazamadın sanırım.

Doğru söylüyorsun bu mantıkla =>(eleştirye açık olmayan) gidilirse, açıkcası bu eleştiriye bu kadar tepki gösteren sen olduğuna göre senin onun sekreteri olmadığın ne malum_?

Doğru söylüyorsun bu mantıkla =>(eleştirye açık olmayan) gidilirse, açıkcası bu eleştiriye bu kadar tepki gösteren sen olduğuna göre senin onun sekreteri olmadığın ne malum_?

1.si benden aldığın lafı bana satma:) Benim sekreter olmadığım şurdan malum; benim bu sitede 100 küsür mesajım var, ilk mesajımı doktor kötülemek için yazmıyorum. Biz aylardır burdayız bir çok arkadaşla fikir alışverişinde bulunuyoruz, benim gördüğüm muamele herkese gösterilen muameledir. Görüşme ücretsizdir. Kişiler doktora güvenip önceden para vermek isteyebilirler bu onlara kalmış bir şeydir. Bi tek sen böyle farklı bir muamele görmüşsün. (gördüğünü iddia ediyorsun) Vaktim de hiç bol değil zaten farklı bir şehirden gidip geldim tatildeydim, ayrıca bikaç doktorun daha yaptığı burunları beğendim o arkadaşlara da çok güzel olmuş diyebiliyorum, başka hiçbi doktorun başlığının altında yazım yok hiçbi doktoru kötülemedim. Sekreteri olsam -ki olanlar var- buraya resim koyarım di mi en azından? Özelden resim isteyenlere bile zorluk çıkardım, ki bunu hamposparacığım çok iyi bilir:) Ya bizim işimiz gücümüz var ameliyatımızı olmuşuz burnumuzdan allaha çok şükür memnunuz. Buraya laf cambazlığı yapmaya gelmiyoruz. Buraya yazma sebebimiz de bizim gibi ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak ve doktorumuza duyduğumuz vefadır. Kimseye de bişey kanıtlamak zorunda değilim, evet burda hepimiz doktorun sekreteriyiz tamam?:) 50 tane sekreter var burda;) En baş sekreter de benim. Neye inanmak istersen ona inan takılmana bak.

serenadescim burnumdan çok memnunum canım iyice indi şişlikler nefes almam da çok rahat artık:) mutluyum:)

merhaba arkadaslar ben basarısız 2 burun ameliyatından sonra emre beyle gorusmeye gıttım kardesımle brber ..gıtmemın nedenı burda yazılan guzel yazılar ve resımlerını gordugum guzel burunlardı.. gorusmede benı ıkna edemedı..nedenı kendısını pek samımı ve ınandırıcı bulmamamdı..bu fıkre nasıl kapıldıgımı sorarsanız...kendım ıcım gıtmeme ragmen gayet guzel bir burnu olan kardesıme bıle "sanada ıstersen burun ameliyatı yaparız demesı" bana oraya gelen ınsanlara kucuk rahatsız etmeyen kusurları olmasına ragmen ameliyat yapmaya calısan bırısı olarak gozuktu...ve benım kotu burnum hakkında konusurken gayet moral bozucu ve yıkıcı kelımeler kullanarak benı psikolojık bakımdan kotu hıssetmeme yol actı..daha sonra 2 dr a daha gıttım ve dıger ıkısı hıc bır zaman emre beyın kullandıgı sozlerı kullanmadı...son olarak sunu soylemek ıstıyorum emre bey gercekten iyi bır dr olabılır iyi burunlar yapabılır ama kesınlıkle ınandırıcı ve samımı degıl...

Merhaba Busecim, memnuniyet kavramı göreceli bir kavramdır. Emre Bey e giden 20 kişi memnun olabilir ama bir o kadar da memnun olmayan insan çıkabilir. Burda Emre İlhan kısmı açılmasının nedeni ona ameliyat olanların durumlarını memnuniyet yada memnuniyetsizliklerini belirtmesidir. Fakat ben ameliyat olmamış yada kötü sonuç almamamış insanların elinde kanıtı olmadan karalama yapmasına karşıyım. Ben ameliyat oldum 3.5 ay oldu ve arkadaşımın kardeşini götürdüm ki burnu gerçekten çok zor bir burundu oda çok memnun. Ama tereddütlerinizi karalama olarak değilde daha yumuşak bir halde soru olarak sorarsanız hem kimse kırılmaz hemde boşuna işini deli gibi seven bir insanın emeğine saygısızlık edilmemiş olur.

Merhaba Busecim, memnuniyet kavramı göreceli bir kavramdır. Emre Bey e giden 20 kişi memnun olabilir ama bir o kadar da memnun olmayan insan çıkabilir. Burda Emre İlhan kısmı açılmasının nedeni ona ameliyat olanların durumlarını memnuniyet yada memnuniyetsizliklerini belirtmesidir. Fakat ben ameliyat olmamış yada kötü sonuç almamamış insanların elinde kanıtı olmadan karalama yapmasına karşıyım. Ben ameliyat oldum 3.5 ay oldu ve arkadaşımın kardeşini götürdüm ki burnu gerçekten çok zor bir burundu oda çok memnun. Ama tereddütlerinizi karalama olarak değilde daha yumuşak bir halde soru olarak sorarsanız hem kimse kırılmaz hemde boşuna işini deli gibi seven bir insanın emeğine saygısızlık edilmemiş olur.

sevgili duygusan..yazdıgım yazıları okuduysan ben emre bey ın yaptıgı işler hakkında hıc bırsey soylemedım..hatta dedımkı cok guzel burunlar yapabılır...ama ben kendısını samımı bulmadıgımı bunun ıcınde gereklı sebeblerım oldugunu soyledım..ben emre beyı hıc tanımadan bı yazı yazmadımkı gıdıp gorustukten sonra boyle bır kanaate vardım..ben senın fıkrıne katılmıyorum ,ameliyat olan ameliyatı hakkında yorum yapabılır,,gorusmye gıdende gorusmesı hakkında yorum yapabılır..gorusmede olumlu gecmedı onu belirttim,,senınde ameliyatın iyi gecmıs sende onu belirtiyosun..boylece herkez kendı fıkrını soyluyor..son olarak sunu dıyebılırım her elestırı karalama kampanyası degıldır..

Back