Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ay insallah canim yaaa ben hele acaip sabirsizim birseyi cok zor begeniyorum birde öyle bi igrenc huyum var, derya hatta emre beye ilk görüsmede dedi sezeni ameliyat eden doktor olmak istemezdim diyekaydirigubbakcemile4, simdilik yandan begeniyorum dedigim gibi önden biraz sorunum var begenmekle ilgili, cünkü benim burnum benim icin önden cok önemlidi kalin bi burnum vardi, ameliyattan sonrada ilk sordugum soru emre beye burnum önden ince oldmu olmustusırnaşık şey oda baya bi ince oldu demisti simdi biraz kalin görünce birazcik sasirdim ama incek daha iyi olcak insallahsırnaşık şey

canım merak etme zamanla sıslıgın ınıp dahada guzel olucak bende bantlar yenılendıgınde bı anlık gordum cok sıs geldı fazla bakmak bıle ıstemedım yadırgıyo ınsan,ınsallah hepımızın ıstedgı gıbı olur bıran once ıner sıslıkler:Saruboceq:

canım merak etme zamanla sıslıgın ınıp dahada guzel olucak bende bantlar yenılendıgınde bı anlık gordum cok sıs geldı fazla bakmak bıle ıstemedım yadırgıyo ınsan,ınsallah hepımızın ıstedgı gıbı olur bıran once ıner sıslıkler:Saruboceq:

umarim iner canim bende merak ediyorum insin bi de bende kurtulim:Saruboceq:

nekadar ödediniz?...yurtdisinda yasadigim icin gidip dr. görüsemiyorum...gittigim zaman hemen ameliyat olacagim icin...fiyat nekadar merak ediyorum...

tumena fiyat 4000 tl.ama burnundakı soruna gore degısebılıyor.emre beyle email yoluyla gorusup sorularını sorup fıyat dahıl herseyı daha ayrıntılı ögrenebılırsın cnm hatta doktora resmını gonderırsen sana tasarım bıle yapabılır yurtdısında oludgun ıcın..bence maıl yoluyla kendısıyle gorus burnundakı soruna gore sana fıyatı daha net solycektır cnm...

nekadar ödediniz?...yurtdisinda yasadigim icin gidip dr. görüsemiyorum...gittigim zaman hemen ameliyat olacagim icin...fiyat nekadar merak ediyorum...

tumenacim bizde yurtdisinda yasiyoruz ve ameliyat icin türkiyeye gittik ben ve derya, bizde emre beye e-mail yazdik sorduk sorularimizi, aradikta hatta... princessinde dedigi gibi resim yollayabilirsin, biz yollamistik sagolsun üzerinde calisip yollamisti, paket fiyat 4000tl yani 1900€, ama degisebiliyor...

Superr yaa uzun zamandır giremedim ben herkes ameliyat olmuş...:) ..Emre bey yine güzelleştiriyo herkesi..

PRENSES SÜPER olmuşun süperr heyo heyoo =) sarı saclarından sen suclusun ne arada derede hallettın sen o işide =) daha cok yenı dahada gusel olcak bu neki =)
tekrar bol nefesler =)

Hambospara canım arkadasım benimmm coook tesekkurederımm cok mutlu oldum tatlım hihoyyyt sırnaşık şey sacları sorma dururmuyum ben hiç delikafadulden canım sabırla inmesini bekliyorum şişlerin cokta merak edıyorum tabii...tatlımm guzel yorumların ıcın tekrarr cookk cokk tesekkurler a.s.:1hug:

princesscim cok güzel olmus burnun sisligide inince dahada güzel olucak eminim, zaten cok güzel bi kizsin saclarinada ayrica bayildim:nazar:... bi benim burnum önden ince degil herhalde yaaaa herkesinki ne güzel ince ve düz benimki hala kalin:çok üzgünüm:

Sezosss cookk teşekküR ederiMmm canımm a.s. guzel yorumun için kojamannn teşekküR Ederimmm hihoyyyt inan bana canım senin burnunda chook guselll...benimkide cook şiş zamanla inicek ama burda tecrübeli her arkadasım aynı seyı soyluyor..sakın kafana takıp gecıcı olan bırseyle mutsuz etme kendını sen burnunun seklıne bak kalıcı olucak olan o sislik inicek sadece kiminde bu surec daha hızlı kımınde daha yavas sen uzme tatlı canını emın ol senınkıde choook chook gusellll gozukuyooo hihoyyyt bıkac ay dısımızı sıkalım canımm hersey cok gusel olcak Allahın ıznıyle..timammııı??:1hug:kaydirigubbakcemile5

Sezosss cookk teşekküR ederiMmm canımm a.s. guzel yorumun için kojamannn teşekküR Ederimmm hihoyyyt inan bana canım senin burnunda chook guselll...benimkide cook şiş zamanla inicek ama burda tecrübeli her arkadasım aynı seyı soyluyor..sakın kafana takıp gecıcı olan bırseyle mutsuz etme kendını sen burnunun seklıne bak kalıcı olucak olan o sislik inicek sadece kiminde bu surec daha hızlı kımınde daha yavas sen uzme tatlı canını emın ol senınkıde choook chook gusellll gozukuyooo hihoyyyt bıkac ay dısımızı sıkalım canımm hersey cok gusel olcak Allahın ıznıyle..timammııı??:1hug:kaydirigubbakcemile5

timamm degil canim bos konusuyosun :lepi:

sagol tatlim, insallah inicek ve gecicek hersey, beklemekten baska yapicam birsey yok zaten:bbo:......

Deeryaa çok güzel olmuş burnun,oturmaya başlamış bile,dahada güzelleşecek,güle güle kullan sağlıklı nefesler :)

Back