Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

PRENCESS 30 canımmm geçmiş olsun .. gercekten güseldn şimdi tam anlamıyla prenses oldun =) insan bir ameliyatla okadar cok şey öğrenıyorkı özellikle sabretmeyi =)emre bey sana şahane bir burun yaptığına eminim =) sabret tatlım hersey gececek =) seni cok sewiyorum canm arkdaşım=)

bitanemm canım arkadasım coook tesekkurederımm,o senın guzellıgın tatlım benım..ben senden okdar sey ogrendımkı bu amelyat surecınde bana en buyuk desteklerden bırıde sendın cok tesekkurler canım a.s. insallah canım su bantlarda bı cıksa merakla beklıyorum sonucu sımdı bıle bellı ama cok heycanlıyım su odemlerımde bı ınse cok mutlu olcam...bende senı coook sevıyorum tatlımm:1hug:

Sezoş ve deryaaa çook güzel olmuşş resimler küçük biraz ama burada da anlaşılıyor...şişken böyle ise sonrasını düşünemiyorum..
Princess sana da geçmiş olsun...tüm ameliyatı supper anlatmışsın canım benim...sana da geçmiş olsun ..hiç korkmayı ve sabırlı olun kızlar...darısı diğer ameliyat olmak isteyen lerin başına ..son olarak...hem size hem de Emre beye MAŞALLAH:nazar:

deryaa,sezen kıslarrrr ıkınızıde cok tesekkurederım sızede cok gecmıs olsunnn canlarım:içelim:
3muzde hayallerımıze kavustuk Allahın ıznıyle kıslarrr darısı olmak ısteyen tum arkadaslara...sezencım evet benımde suan cok şiş odemlerım var,sabretcem artık canım ınsallah cabuk iner..buarada sezencım basortu bı ınsana bu kadarmı yakısır cok hos gozukuyorsun ayrıca basortu stılınıde cok begendımkaydirigubbakcemile5
deryacım sende cok ıyı gozukuyorsun masallah ben sızı gordugumdede hıc morlugunz yoktu gayet ıyıydınız sıslıkler ınınce dahada guzel olcaz ınsallah hehe kaydirigubbakcemile4

canim benim cok sagol cok tesekkür ederim sende cok tatlisin, emre beyin kliniginde görmüstük sanirim birbirimizi demi ??? eger öyleyse, sen bizi gördügünde baya gitmisti morluklarimiz hersey cok güzel gecti zaten, hayatim en degisik en güzel en macerali iki haftasini yasadim cok cok güzeldi hihoyyyt

SezosSs ve deryaaa ikinizinde burnu çok güzel olmuş.çok beğendim:nazar:

SezosSscum başörtü çok yakışmış sana .başörtünün üzerindeki şeritler başörtünün kendi desenimi yoksa sen ayrıcamı bağlyosun onuda.çok güzel görünüyo bayıldımm

Sezoş ve deryaaa çook güzel olmuşş resimler küçük biraz ama burada da anlaşılıyor...şişken böyle ise sonrasını düşünemiyorum..
Princess sana da geçmiş olsun...tüm ameliyatı supper anlatmışsın canım benim...sana da geçmiş olsun ..hiç korkmayı ve sabırlı olun kızlar...darısı diğer ameliyat olmak isteyen lerin başına ..son olarak...hem size hem de Emre beye MAŞALLAH:nazar:

canım benim cook tesekkurederım a.s. bende amelyat olmadan once okadar arastırdımkı burda ve amelyat olanların yazdıkları guzel seyler moral gıbı gelıyordu eger bende olmayan arkadaslara yardımcı olabıldıysem ne mutlu,korkuyodum ama korkulcak hıcbısey yokmus gercekten canım tabıı bunda emre beyın payı buyuk ınsanı okadar rahatlatıyorkı doktorunuza guvenınce korkularda teker teker gıdıyor... senınde guzel dıleklerın ıcın cook tesekkurler canımcım a.s.

canim benim cok sagol cok tesekkür ederim sende cok tatlisin, emre beyin kliniginde görmüstük sanirim birbirimizi demi ??? eger öyleyse, sen bizi gördügünde baya gitmisti morluklarimiz hersey cok güzel gecti zaten, hayatim en degisik en güzel en macerali iki haftasini yasadim cok cok güzeldi hihoyyyt

sezoss cok tesekkurederım tatlım a.s. evet derya bana ozelden mesaj attı ama ben sız oldugunuzu bılmıyodum resmınızıde ozaman hıc gormemıstım resmınızı gorunce uzuldum keske tanıssaydık dıye:utangac: siz oldugunuzu bılsem gelırdım yanınıza canımcım kaydirigubbakcemile3 ikinizde super gozukuyodunuz hıc morlugunuz yoktuhihoyyyt tekrardan gecmıs olsun kıslar atlattık 3muzde Allaha sukur....

Canim cok sagol cok tsk ederim a.s. resimlerin üzerine tiklarsan eger büyük boyutta acilmasi gerekiyor canim istersen birde öyle dene kaydirigubbakcemile5

sezoss cok tesekkurederım tatlım a.s. evet derya bana ozelden mesaj attı ama ben sız oldugunuzu bılmıyodum resmınızıde ozaman hıc gormemıstım resmınızı gorunce uzuldum keske tanıssaydık dıye:utangac: siz oldugunuzu bılsem gelırdım yanınıza canımcım kaydirigubbakcemile3 ikinizde super gozukuyodunuz hıc morlugunuz yoktuhihoyyyt tekrardan gecmıs olsun kıslar atlattık 3muzde Allaha sukur....

Evet canim ya buraya yazdigini okur okumaz anladim sen oldugunu, neyse artik bidahaki geldigimizde görüsür tanisiriz insallah :1hug:

deryaa,sezen kıslarrrr ıkınızıde cok tesekkurederım sızede cok gecmıs olsunnn canlarım:içelim:
3muzde hayallerımıze kavustuk Allahın ıznıyle kıslarrr darısı olmak ısteyen tum arkadaslara...sezencım evet benımde suan cok şiş odemlerım var,sabretcem artık canım ınsallah cabuk iner..buarada sezencım basortu bı ınsana bu kadarmı yakısır cok hos gozukuyorsun ayrıca basortu stılınıde cok begendımkaydirigubbakcemile5
deryacım sende cok ıyı gozukuyorsun masallah ben sızı gordugumdede hıc morlugunz yoktu gayet ıyıydınız sıslıkler ınınce dahada guzel olcaz ınsallah hehe kaydirigubbakcemile4

evet canim ücümüzede gecmis olsun kaydirigubbakcemile3 :içelim: hersey geride kaldi simdi sisliklerin inmesini beklicez, tsk ederim canim sende cok hos görünüyordun eminimki simdi dahada güzel olmussundur :nazar:

evet canim ücümüzede gecmis olsun kaydirigubbakcemile3 :içelim: hersey geride kaldi simdi sisliklerin inmesini beklicez, tsk ederim canim sende cok hos görünüyordun eminimki simdi dahada güzel olmussundur :nazar:

deryacım tatlımm coook tesekkurlerrrr o senın guzellıgın cıcım:1hug: a.s. hehe simdi biraz panda gıbıyım yanaklar şişş ama git gide iniyor canım burnumda acılsın,insin resimlerimi paylascam sizinle:CüvCüv:

deryacım tatlımm coook tesekkurlerrrr o senın guzellıgın cıcım:1hug: a.s. hehe simdi biraz panda gıbıyım yanaklar şişş ama git gide iniyor canım burnumda acılsın,insin resimlerimi paylascam sizinle:CüvCüv:

hahaha bizde öyleydik canim hatta ben bantlar fln ciktiktan sonra sabah kalktigimda sislik oluyordu cok tuhaf duruyordum delikafadulden hambosparayla msnde konusurken diyodu oda kendini koalaya benzetiomus valla bende benziodum uhauhaha. Derya olarak yatiyordum Koala olarak kalkiyordum kaydirigubbakcemile3 Yastigim alcak yattigim icin oluyormus sislikler, bende alismisim alcak yatmaya ( ve yan yatmaya) uyuyamiyorum diye yüksek yatmiyodum sonra mecburen iki yastikla yatiyorum artik :( ama bu yastik olayi sanirim ameliyattan sonra 2 - 3 hafta bu sekil olmasi gerekiomus ben 3 haftayi geride biraktim artik alcak yatabilirim :dance: -tatlicadiarzu-

SezosSs ve deryaaa ikinizinde burnu çok güzel olmuş.çok beğendim:nazar:

SezosSscum başörtü çok yakışmış sana .başörtünün üzerindeki şeritler başörtünün kendi desenimi yoksa sen ayrıcamı bağlyosun onuda.çok güzel görünüyo bayıldımm

tesekkür ederim tatlim, onlari ayri takiyorum her rengi var nerdeyse, genelde siyah basörtüsü taktigim icin renkli bantlar tercih ediyorum, kendimce birseyler yapmaya calisiyorum, cok sagolun simarticaksiniz beni hehehihoyyyt

yaaa demi... ne güzel olurdu, öyle oturuyorduk birbirimize baka bakayerimseniben.... ALLAHima cok cok sükürler olsun hic bi sorun cikmadan atlattik, süperdi hersey yaaa... ama önden hala baktigimda eski burnumu görüyormusum gibi oluyor sisligine veriyorum inmesini beklicem su an pek birsey söylemek istemiyorum....

deryacım sorma o yan yatamama olayı benide zorluyooo benneyaptımki ama benim daha 3 hafta olmasına var cabucak gecmesını dılıyorum...ohh canım sız kurtuldunuz neguzel...hehe evet hambospara bana sabır ıncek ıncek dıyor ama ben cook sabırsız oldugum ıcın dayanamıyorum 2 ay sonra cok guzel olcaksnız dıyor ayy ınsallah hadı bakalım kızlar..sız benden once odemlerı atıp bana moral verırsınız artıkkaydirigubbakcemile3
sezooss ıncek ınsallah sabredelım kıslarrrrkaydirigubbakcemile4

deryacım sorma o yan yatamama olayı benide zorluyooo benneyaptımki ama benim daha 3 hafta olmasına var cabucak gecmesını dılıyorum...ohh canım sız kurtuldunuz neguzel...hehe evet hambospara bana sabır ıncek ıncek dıyor ama ben cook sabırsız oldugum ıcın dayanamıyorum 2 ay sonra cok guzel olcaksnız dıyor ayy ınsallah hadı bakalım kızlar..sız benden once odemlerı atıp bana moral verırsınız artıkkaydirigubbakcemile3
sezooss ıncek ınsallah sabredelım kıslarrrrkaydirigubbakcemile4

ay insallah canim yaaa ben hele acaip sabirsizim birseyi cok zor begeniyorum birde öyle bi igrenc huyum var, derya hatta emre beye ilk görüsmede dedi sezeni ameliyat eden doktor olmak istemezdim diyekaydirigubbakcemile4, simdilik yandan begeniyorum dedigim gibi önden biraz sorunum var begenmekle ilgili, cünkü benim burnum benim icin önden cok önemlidi kalin bi burnum vardi, ameliyattan sonrada ilk sordugum soru emre beye burnum önden ince oldmu olmustusırnaşık şey oda baya bi ince oldu demisti simdi biraz kalin görünce birazcik sasirdim ama incek daha iyi olcak insallahsırnaşık şey

Back