Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

arkadaşlar bu konuyu kapatalım artık emre ilhan yeri sataşma yeri değil .. bilen biliyor .. forum resmen alıntı alınıyor o ona cewap bu buna cewap .. .. herkese geçmiş olsun herkes istediği buruna kavuşsun inşallah .. emre beyın forumu buraDA olanlar olarak biz onu sewdik burnumuzdan memnunuz darısı olmak isteyenlerin başına şiddette tavsiye ederiz DıMı . =)

Son düzenleme:
Yaw eleştiri yapılsın yapılmasın demiyoruz ama sen zaten başka doktora ameliyat olmuşsun , git onun bölümüne yap eleştirini emre beye de gittim ama ona şu nedenden olmadım diye.Burada bana göre şeklen yanlış olan emre ilhan forumuna gelip bir paragraf eleştiriyi aşan ve işte sekreteriydi, vs..gibi yanlış ithamlar yapılmasıdır.Yani şimdi eleştiri de pozitif olmalı bence ...sen eleştirirken neden eleştiriyorsun bu önemli, tahrip etmek , rencide etmek için eleştiri yeri değil burası.Yani senin eleştirin birilerine yaralı olmalı yani yol göstermeli uyarmalı.Şimdi burada Emre ılhan'a ameliyat olan herkes mutlu ,Emre ılhan'la sadece görüşmeye gitmiş ve kendisiyle sınırlı zamanda görüşebilmiş...kendisi hakkında yüzeyel bilgiye sahip insanlar eleştiriyor.Tabii ki eleştirsin ama eleştiri 1 paragraf ve ameliyat ile ilgili bilgi almak isteyen yeni bir hastaya hiç bir yararı olmayan eleştriler kişisel görüşler ör: bana güven vermedi, benim burnumu çok eleştirdi...vs...)
Ama Emre beyin hastası olmuş kendilerini ona emanet etmiş, onunla ciddi bir güven ilişkisi kurmuş olan hastalar mutlu....vefakar , ve pozitifler...herkese yardımcı olmak istiyorlar...işte fark burada...:)
Umarım herkesin ameliyatı en az bizler kadar iyi geçer ve herkes mutlu olur...

bişi merak ediyorum emre ilhan ikinci görüşmede ücret alıyormu ? arkadaşın yazdığı gibi ????????

benim bildiğim kadarıyla toplamda üç görüşme yapıyomuş.Ben gittiğimde sekreterine girmeden sormuşltum ilk görüşme ücretsiz dedi .daha sonra ameliyata karar verirsem 2. görüşme ye gittiğimde muayene olacağım için bir muayene ücreti vercekmişim ve ameliyat öncesinde 3 görüşme yapıyomuş hatta bazen hasta isterse fazladan da görüşüyomuş ve sadece 1 mua.ücr. alıyomuş .Bende tedirgindim sekreterine baya sordum.

benim bildiğim kadarıyla toplamda üç görüşme yapıyomuş.Ben gittiğimde sekreterine girmeden sormuşltum ilk görüşme ücretsiz dedi .daha sonra ameliyata karar verirsem 2. görüşme ye gittiğimde muayene olacağım için bir muayene ücreti vercekmişim ve ameliyat öncesinde 3 görüşme yapıyomuş hatta bazen hasta isterse fazladan da görüşüyomuş ve sadece 1 mua.ücr. alıyomuş .Bende tedirgindim sekreterine baya sordum.

teşekkürler. a.s. peki ilk görüşmede resim tasarısı istersek ücret alırmı ve muane ücret nedir canim

teşekkürler. a.s. peki ilk görüşmede resim tasarısı istersek ücret alırmı ve muane ücret nedir canim

sanırım ilk görüşmede resim tasarlamıyo (ben istememiştim çokda bilgim yok)ameliyata karar verince 2. yada 3. görüşme de yapıyo olabilir.Muayene ücretini burda sölemem doğru bilemiyorum özelden atmaya çalışım .

Fotograf tasarımımını 2.görüşmede yapıyor...ve en az 40-45 dak sürüyor...yani benimki öyle sürmüştü...tek bir burun değil 3-5 burun tasarlıyo , en beğendiğin üzerinden görüşme yapıyor

arkadaslar merhaba hepinizeee...emre ilhana yeni amelyat olmus bir hastası olarak yasadıklarımı sızlerle paylasmak ıstedımkaydirigubbakcemile2emre beyi dusunen tum arkadaslarada bilgi verebilirsem ne mutlu bana kaydirigubbakcemile2 arkadaslar benim burnumda et ve deviasyon vardı tabii aynı zamanda goruntusundende sikayetcıydım,gorunus olarakta kemerlı bır burnum vardı.4 mart carsamba gunu emre beye amelyatımı oldum 8 gun oldu ve allaha sukur cok memnunum.bende burdakı herkes gibi cok arastırma yaptım o doktormu bu doktormu seklı solemı olsun bolemı dıye cok kafamın karıstıgı oldu ama en sonunda emre beye kararımı verdım.yuz yuze gorustugum tek doktorda emre beydı cunku ılk gorusmede emre bey bana fazlasıyla guven verdı, baska bir doktorla gorusme geregı duymadan amelyatımı emre beye olmaya karar verdım.ben burnumda et olmasından dolayı kbb uzmanına amelyat olmaya onem verdım ve oylede oldu,benım ıcın burnun hem ıcı hemde dıs gorunusu esıt derecede onemlıydı, emre beyde bana gorusmemde aynen boyle solemıstı gorunusu kadar içide cok onemlı dıye bu konuda doktoruma cok guvendım ve gercektende beni yanıltmadı..gelelim amelyat gunune kızlar:dance: bende cogunuz gıbı cok korkuyodum cok heycanlıydım ama amelyat gunu ne oldu bana bılmıyorum okadar sakin gırdımkı amelyata ben bıle kendıme sasrdım:smiley-cool: amelyattan once emre beyde yanıma gelerek ıyıce rahatlamamı sagladı..amelyata ınmeden hemsıre koluma serumu taktıktan sonra zaten kızlar etrafa bır tuhaf bakıyosunuz kus gibi oluyosunuz yanii:roflol: amelyathaneden korkarım falan zannediodum hicte korkulcak bısey yokmus,emre bey bana amelyathaneyı anlatrken ben zaten derın uykuya gecmısımsırnaşık şey sonra gozlerımı actıgımda bekleme bolumundeydım uyandıgımda ben baya bı usudum hatta tıtrıodum ama odama gotrduklernde kendıme geldım 5 dakkaya kalmadan ısındım dıyebılırım..sonra zaten tam kendınızde olmadgınz ıcın tekrardan uyukladım..yavas yavas kendıme geldıgımde tekrar canım doktorum zıyarete geldı bana amelyat sonrası hakkında bıraz bılgı verdı sonra zaten kendımdeydım kızlar..doktorum hatta tekrardan zıyarete geldı ılgısını fazlasıyla hıssettırdı hem bana hemde aıleme...ılk basta sıslıgım morlugum yoktu ama sonrasında sısme ve morrarma baya oldu bende,ılk gordugumde cok moralım bozuluyordu dahada sıscekmıyım dahada morarcakmıyım dıye ama ınanın kızlar bıkacgune onlarda gecıyormus,ılk 5 gun yanı alcı ve tamponlar cıkana kadar gecelerı bıraz nefes alamadıgımdan zorlandım ama 5gunden sonrası rahat kızlar ben bukadar mızmız olmama ragmen dayandıysam herkes dayanır heralde bu surece..bol bol buz koydum gozlerıme bol bol dınlendım,amelyattan sonrakı gunler doktorum hep aradı saolsun ve ole yatarken bu okadar hosunuza gıdıyorkı sızınle ılgılendıgını bılmek sızı dahada rahatlatıyor...suanda 8.gunum bugun doktorum burnumdakı bantları yenıledı sıslıgım bıraz sol yanagımda var ama oda zamanla gecıcektır beklemedeyım-tatlicadiarzu- burnumun bugun bantlar degısrken seklını gordum sıs olmasına ragmen guzel duruyordu ama ınanın kıslar bende odem fazlasıyla var ve sanırım burnumun seklının oturup duzelmesı ıcın baya bır sabıra ıhtıyacım var insallah cabucak odemler ınerde sızlerle resımlerımı paylasırımkaydirigubbakcemile5 amelyat olmak ısteyen herkese tavsıyem doktorunuza ne ıstedıgınızı ıyıce anlatmanız seklını nasıl ıstedgınızı ıyıce anlatrsanız doktorunuz sıze uygun olup olmadıgı ve sıze yakıscak olanın ne oldugunu guzelleıkle ıfade edıyor...ben dogal,cok ufak olmayan bır burun ıstedım tabı kavıs ve kalkıklıkta ıstedım ama az olmasını rıca ettım doktorum ıcımı okumus gıbı,yuzumun fazla degısmesını ıstemıyodum kı olede olduuu canım doktorum benı coook mutlu ettı...emre bey hastalarına karsı okadar ılgılı ve sıcakkı guvenmemek elde degıl bence...emre bey ılk gorusmemde arkadasımın bıle burnunda bır kızarıklık vardı bakıp sorununun ne oldugunu neyapması gerektıgını soyledı dusunun hastası benım ama arkadasıma bıle yardımcı oldu...ben hayallerıme kavustum dıyebılırım kızlarrr su odemlerım ındıkten sonrada ınsallah dahada mutlu olucam,herkese emre beyı tavsıye edıyorum bence o mukemmel bır ınsan hastalarıyla arkadas gıbı ve tabıkı sızın nasıl bır burun ıstedgınızı fazlasıyla dıkkate alıyor ona gore sıze super sonuclar ortaya cıkarıyor yeterkı sız kafanızdakı tum soru ısaretlerını ıfade edınn:1closedeyes: baya bır destan dokturdum sanırım kaydirigubbakcemile3 ama sızlere yardımcı olmayı cok ıstıyorum kızlar cunku bende merakla ınsanların yorumlarını okuyordum arastırıyordum, bilsem bukadar kafama takmazmısımnaniknanik ha buarada kıslar sıgara ıcen arkadaslar kesınlıkle tavsıyem sıgarayı amelyattan once mutlaka bırakmanız ben bu kurala pek uymadım ve pısmanım hıc degılse 2 hafta oncesınde bırakmaya calısın tamamen o bıle kardır kızlarrrr...neyse arkadaslar sorusu olan arkadaslar ıstedıklerını sorabılırlerrrr ama solycegım emre beyle mutlaka bır gorusun hem ılk gorusme ucretsız rahatca sorularnızı doktorunza sorun emınım tatlıgını ıyılıgını bana yansıttıgı gıbı sızede hıssetrcektır:1hug:

evet emre bey harika bi doktor bu kadar kişi yanılıyo olamaz ayrıca resimlerinden gördüm kadarıyla bayada yakışıklı kaydirigubbakcemile3

Princess30 cok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim a.s.Emre bey seninde yazdigin gibi mükemmel birisi iyiki secimimizi emre beyden yana yapmisiz süprizzzzz

princess gecmis olsun canim ayni seyleri ben ve arkadasim deryada yasadi, burdan ameliyat olmak isteyenlere söylüyorum inanin korkulacak hic birsey yok sadece sisliklere ve morluklara katlanicaksiniz.. Bende feci sekilde sistim ve morardim, hic moralim bile bozulmadi kendimi öyle korkunc görünce, hatta bol bol resim cektirdim:lepi: ama sonradan hepsi gecti cok sükür, simdi burnum hala cok sis inmesini bekliyorum... emre bey benimde cok sabirli olmami söylemisti bende ne sabirliyimdir yasırnaşık şey. Önden hala cok iri duruyo burnum insallah iner ama yandan cok hosuma gidiyor :). Emre beye gelince ben ona söylicek laf bile bulamiyorum, kanatsiz melek o cok ilgili cok tatli bi doktor, bizide bol bol ziyarete gelmisti hastanedeyken sagolsun, fazlasiyla güven veriyor cok seker :nazar:

arkadaslar resimlerimi ekledim.... ilk üc resim yeni burnum son ikiside eski burnum :)
ve ameliyat olali sadece 3 hafta oldu daha cok yeni, biraz zaman gecsin daha bi güzel olunca resimlerimi tekrar eklerim:)....

bild0737.th.jpg

bild0739.th.jpg

bild0733.th.jpg

daha yakindan görmek isteyenler icin..... pek bi fark yok zaten eski ve yeni burnum arasinda kimse anlamiyor bile:) yorumlarinizi bekliyorummmm

Kızlar ikinizin de burunu çok güzel olmuş.Hala şiş olmasına rağmen bile güzel görünüyorlar.Paylaşımlarınız için teşekkürler.

PRENCESS 30 canımmm geçmiş olsun .. gercekten güseldn şimdi tam anlamıyla prenses oldun =) insan bir ameliyatla okadar cok şey öğrenıyorkı özellikle sabretmeyi =)emre bey sana şahane bir burun yaptığına eminim =) sabret tatlım hersey gececek =) seni cok sewiyorum canm arkdaşım=)

deryaa,sezen kıslarrrr ıkınızıde cok tesekkurederım sızede cok gecmıs olsunnn canlarım:içelim:
3muzde hayallerımıze kavustuk Allahın ıznıyle kıslarrr darısı olmak ısteyen tum arkadaslara...sezencım evet benımde suan cok şiş odemlerım var,sabretcem artık canım ınsallah cabuk iner..buarada sezencım basortu bı ınsana bu kadarmı yakısır cok hos gozukuyorsun ayrıca basortu stılınıde cok begendımkaydirigubbakcemile5
deryacım sende cok ıyı gozukuyorsun masallah ben sızı gordugumdede hıc morlugunz yoktu gayet ıyıydınız sıslıkler ınınce dahada guzel olcaz ınsallah hehe kaydirigubbakcemile4

Back