Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ark daslar ben daha onceden de yazdım bidaha tekrar edeyim...emre bey ii bir dr olabilir.. ama benle yaptığı gorusmede oyle seyler soyledıkı ona olan guvenımı sıfıra ındırdı..ve benım gozumde ınandırıcılıgı yitirdi...samımı olduguna da ınanmıyorum..ayrıca 1 ark das yazmıs para ıstemıyor dıye bılgılendırmek ıcın yazayım..ılk gorusmeden para alınmıyor 2.cısınden 150 tl ıstemıstı benden.. hala ıstıyormu bılmıyorum...zaten benım ıcın onemlı olan para alıp almaması deıldı ısını ii yapan herkez aldıgı parayı hak edıyordur.. ben cok dr a gıttıgım ıcın emre beyın davranıs seklı hıc bırısıne benzemıyordu..buyuzden emre beyı elestirdım baskaları daha degısık dusunebılır..sonucta ben tercıhımı baska dr dan yana kullandım ve sonucu mukemmel oldu...

Arkadaslar sonunda eve geldik, hihoyyyt bugün ameliyatimin üzerinden 2 hafta gecti, hersey cok güzel gecti, Emre bey mükemmel bir doktor cok anlayisli cok ilgili cok samimi burada bunun aksini yazanlari anlayamiyorum, klava: herneyse...

Burnum hala sis, bu sabah daha bi sislik vardi, zaten emre bey sabahlari biraz daha sis olur demisti, sabirsizlikla sisliklerin inmesini bekliyorum, burnum bence cok güzel oldu :dance: resimlerimi ekleyince sizde görürsünüz sositososito

sonra yine yazarim kizlarr kib :1hug:

geçmiş olsun bende resimlerini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.Gerçi Emre beye ameliyat konusunda ikna olmuştum ama yinede resimlerini görmeyi çok istiyorum diger arkadaşların resimlerine baktım hepsi gayet hoşlar....

Kizlar profilime bir kac resim ekledim muayenehanedeyken, isteyen bakabilir, burnumun son halini sislikler biraz azalinca eklicem

busecim slm sonuctan menun kalmana sewindi=). sakıncası yoksa doktorunu ögrenebilirmiyim?

hambospara çok güzel olmuş...emre beyin en büyük özelliği herkese farklı kişiye özgü burun yapması ve çok doğal burunlar yapması..:) güle güle kullan , umarım herkes doğru doktoru bulur ve doğru iletişimi kurar...ve sonuçları güzel olur..

evettt....... kizlarrrrrr gittik yaptirdik döndük ama sis halahihoyyyt, deryada bende mutluyuz ama su sisliklerde bi inse dahada mutlu olucam cünkü önden bakinca benim kalin bi burnum vardi bana hala aynimis gibi geliyor su an sisliklerin inmesini bekliyorum yandan cok begendim cok güzel oldusırnaşık şey... Emre beye gelince bi doktor bu kadar iyi bu kadar tatli bu kadar anlayisli olabilir.... Cok cok ilgili bi doktor müthis bi insan..... ben ona deniz gözlü melek doktor diyorum

Hambosparacim cok haklisin katiliyorum sana, ben emre beyi nasil anlaticagimi bile bilmiyorum cünkü okadar iyi bi doktorki, en iyi kelimeyi bile secsem ne kadar övsem azdir.... ben fazla doktorlarla görüsmedim önceden... derya bulmustu emre beyi internetten, ben hep kararsizdim emre ilhanmi yoksa baris cakirmi diye, ama telefonda bi konustum dedim deryaya tamamdir budur doktorumuz diye.... bence acik sözlü olmasi cok güzel hatta ben resimlerimi gönderdigimde burnum icin cok sey yazmisti ben hic kirilmadim hatta ablamla cok gülmüstük masallah yazmadigi birsey kalamamis burnum hakkimda demistim yani bunda alincak birsey yok, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis......

Doğru söylüyorsun bu mantıkla =>(eleştirye açık olmayan) gidilirse, açıkcası bu eleştiriye bu kadar tepki gösteren sen olduğuna göre senin onun sekreteri olmadığın ne malum_?

Doğru söylüyorsun bu mantıkla =>(eleştirye açık olmayan) gidilirse, açıkcası bu eleştiriye bu kadar tepki gösteren sen olduğuna göre senin onun sekreteri olmadığın ne malum_?

1.si benden aldığın lafı bana satma:) Benim sekreter olmadığım şurdan malum; benim bu sitede 100 küsür mesajım var, ilk mesajımı doktor kötülemek için yazmıyorum. Biz aylardır burdayız bir çok arkadaşla fikir alışverişinde bulunuyoruz, benim gördüğüm muamele herkese gösterilen muameledir. Görüşme ücretsizdir. Kişiler doktora güvenip önceden para vermek isteyebilirler bu onlara kalmış bir şeydir. Bi tek sen böyle farklı bir muamele görmüşsün. (gördüğünü iddia ediyorsun) Vaktim de hiç bol değil zaten farklı bir şehirden gidip geldim tatildeydim, ayrıca bikaç doktorun daha yaptığı burunları beğendim o arkadaşlara da çok güzel olmuş diyebiliyorum, başka hiçbi doktorun başlığının altında yazım yok hiçbi doktoru kötülemedim. Sekreteri olsam -ki olanlar var- buraya resim koyarım di mi en azından? Özelden resim isteyenlere bile zorluk çıkardım, ki bunu hamposparacığım çok iyi bilir:) Ya bizim işimiz gücümüz var ameliyatımızı olmuşuz burnumuzdan allaha çok şükür memnunuz. Buraya laf cambazlığı yapmaya gelmiyoruz. Buraya yazma sebebimiz de bizim gibi ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak ve doktorumuza duyduğumuz vefadır. Kimseye de bişey kanıtlamak zorunda değilim, evet burda hepimiz doktorun sekreteriyiz tamam?:) 50 tane sekreter var burda En baş sekreter de benim. Neye inanmak istersen ona inan takılmana bak.

serenadescim burnumdan çok memnunum canım iyice indi şişlikler nefes almam da çok rahat artık:) mutluyum:)

Merhaba Busecim, memnuniyet kavramı göreceli bir kavramdır. Emre Bey e giden 20 kişi memnun olabilir ama bir o kadar da memnun olmayan insan çıkabilir. Burda Emre İlhan kısmı açılmasının nedeni ona ameliyat olanların durumlarını memnuniyet yada memnuniyetsizliklerini belirtmesidir. Fakat ben ameliyat olmamış yada kötü sonuç almamamış insanların elinde kanıtı olmadan karalama yapmasına karşıyım. Ben ameliyat oldum 3.5 ay oldu ve arkadaşımın kardeşini götürdüm ki burnu gerçekten çok zor bir burundu oda çok memnun. Ama tereddütlerinizi karalama olarak değilde daha yumuşak bir halde soru olarak sorarsanız hem kimse kırılmaz hemde boşuna işini deli gibi seven bir insanın emeğine saygısızlık edilmemiş olur.

sevgili duygusan..yazdıgım yazıları okuduysan ben emre bey ın yaptıgı işler hakkında hıc bırsey soylemedım..hatta dedımkı cok guzel burunlar yapabılır...ama ben kendısını samımı bulmadıgımı bunun ıcınde gereklı sebeblerım oldugunu soyledım..ben emre beyı hıc tanımadan bı yazı yazmadımkı gıdıp gorustukten sonra boyle bır kanaate vardım..ben senın fıkrıne katılmıyorum ,ameliyat olan ameliyatı hakkında yorum yapabılır,,gorusmye gıdende gorusmesı hakkında yorum yapabılır..gorusmede olumlu gecmedı onu belirttim,,senınde ameliyatın iyi gecmıs sende onu belirtiyosun..boylece herkez kendı fıkrını soyluyor..son olarak sunu dıyebılırım her elestırı karalama kampanyası degıldır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…