Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

evet deryayla gidiyoruz, INSALLAH hersey yolunda gider, güle güle gidicez, güle gülede gelmek nasip etsin ALLAH....

Kizlar Allah kismet ederse sali günü istanbuldayim, ucaktan iner inmez emre beyle görüsmeye gidicez. Cuma günüde ameliyat oluyoruz delikafadulden Insalla hersey istedigimiz gibi olurrr :Saruboceq:

iyi haberilerinizi bekliyoruz kızlar çoook geçmiş olsun bizi habersiz bırakmayın..dualarımız sizinle :Saruboceq:

şimdiden hoşfeldinizz kızlar hersey cok guzel olcak .. haberleriniz bekliyoruz =)

Merhaba,
Bu bölümün amacı sizin doktorlar veya sağlık merkezleri ile paylaşımlarınızı yazmanız içindir. Bir doktorun artılarını ve eksilerini yazabilirsiniz ama eksilerini yazarken hakaret edemessiniz. Kişisel doktorlar ile olan kişisel problemlerinizi kişisel hakların korunması adına burada yayınlamanıza izin vermiyoruz. Bu durumlarda üyeliklerinizin ihtara gerek kalmadan silinebileceğini unutmayınız.

X Doktorun Artıları :

- Güler yüzlü,
- Yeterli sürede vakit ayırıyor,
- 7/24 destek alabiliyorum
- vb.

X Doktorun Eksileri :

- Hijyen bir ortam değil,
- Sorularıma aydınlatıcı cevap alamıyorum
- vb.

Derya,Sezoss kıslar sımdıden hosgeldınızzzz...insallah cok guzel haberlerınızı bızlerle paylasırsınız...bol şans kıslarrr hihoyyyt

qqqqss8.jpg

canım süper olmuş burnun yani sana çok yakışmış demek istedimmm

canım kıslar geldi .. ama ameliyat olmaya karar verdilermi yada oldularmı bilmiyorm .. ben deryayla konuşurken cuma yada ctesi ameliyat olcaz demişti.. ist cok zamanları olmadığı içinn.. yanı ya buğün yada yarın ameliyat olcaklar kısmetse .. detayı artık beklicez =) ALLAH ın izniyle süper olcak onlarda =)

Slm kızlar su an sezenle beraber istanbuldayız, gecen hafta ayın 19unda perşembe günü ameliyat olduk, herşey cok iyi geçti, iki gece hastanede kaldık, cumartesi sabahı taburcu olduk, şu an 5cı günümüzdeyiz, yarın Allahın ıznıyle tamponlar ve alçılar alınacak, cok heycanlıyız. Emre bey :asigim: mükemmel bir doktor, cok ilgili kesınlıkle tavsıye ederiz :dance: hergün nete gelemiyoruz ama fırsat buldukca sızı haberdar etmeye calısıcam, sezenınde cok selamı var, hepınız kendınıze cok ıyı bakın, avusturyaya döndüğümüzde daha detaylı anltırız yasadıklarımızı. kaydirigubbakcemile5 bu klavyeyle basım dertte yazamıyorum hahaha delikafadulden

sttt hambospara msnden grsrz bi ara pendike gelme ihtimalim var belki orda görüşürüz canımhihoyyythihoyyythihoyyyt

3.martta gerı uçuyoruzzz...

ay bu hatunlar ameliyat olmuş bile delikafadulden çok sevindim ya çook geçmiş olsun azcıkın kendinize gelin foto bekliyorum bak kaydirigubbakcemile4 :asigim:

derya gecmiş olsun.Yeni burunlarınız sizi çok daha mutlu edecektir.Darısı düşünenlerin ve karar verenlerin başına.

Back