H
hayat77
Ziyaretçi
canım üzülme sen ben burdayım :jeyyar: yorumlarımı yaptım .lülülülülülü
İyi ki burdasın, kendimi çok yalnız hissetmiştim opuyorumnanaktan Tumena da gelsin artık yaaa gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzülme sen ben burdayım :jeyyar: yorumlarımı yaptım .lülülülülülü
Arkadaşlar sizler için 40.gün resimlerimi ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum tumenanın bam'ını kaldırın artık resimlerime yorum yapması lazım klava: senağlama Elapr sen nerdesin ya. Siz olmadan burnumun hiç anlamı yok :çok üzgünüm:
Tumena geri gelmiişşşşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Oklava mı işer yaradı acaba :jeyyar:laelaelaelaelae
Çıktığı zaman ahh canım bantlarım keşke benden ayrılmasaydınızz dersiiinnkaydirigubbakcemile3
Darısı bizim başımıza ben de 8. ayımı görmek istiyorummm
kızlar ya nerdesiniz bugün bantım çıktı
gerçekten de çok garipsedim ya
sanki ben değilim
tekrar bantlasam mı kafamçokkarıştı
[/QUOTE
hadi gözün aydin...cikti sonunda bantlar...:)
bir iki hafta sonra yine sen olmaya baslarsin canim...basta hepimiz biraz uzayli gibiydi...:)
söylememe gerek varmi bilmiyorum ama...RESIM...
Tumena geri gelmiişşşşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Oklava mı işe yaradı acaba :jeyyar:laelaelaelaelae
ya gamzei de banlanmış kızlar :çok üzgünüm:
Tumenanın bamlanmaya karşı bağışıklığı var, bişecik olmaz bakalım nezaman geri dönecek aramıza. onun anısına bu arabayla oynamayı çok severdi gamyoncuiremsu :çok üzgünüm:
kızlar ya nerdesiniz bugün bantım çıktı
gerçekten de çok garipsedim ya
sanki ben değilim
tekrar bantlasam mı kafamçokkarıştı
bilmemki...:) acil susam acil gibi bisi oldu...:) yalniz helal olsun hayat...ben bile acildigini bilmiodum...sendende bisi kacmio demek...:)
bu arada özledim sizi...Şeniz
Ben saniyesi saniyesine takip ettim profilini kaydirigubbakcemile3 hatta son yazdıklarını okudum bişi göremedim, hala nie bamlandığını anlayamadım CADIARZU sanırım Kazen bu Tumena kesin gene bişiler demiştir die arada bamlıyo seni laelaelaelaelae
Arabanı geri alabilirsin, sen yokken seni onunla yaşattık :)) gamyoncuiremsu
h
adi gözün aydin...cikti sonunda bantlar...:)
bir iki hafta sonra yine sen olmaya baslarsin canim...basta hepimiz biraz uzayli gibiydi...:)
söylememe gerek varmi bilmiyorum ama...RESIM...
O sanki ben değilim sendromu birkaç ay sürüyo galiba canım :bbo: Ben hala sanki ben değilim Ama gün geçtikçe burun düzgünleşiyo en kabusu ilk haftalar :icecream:
bende tam olarak ne dedim bilmiorum...hakaret falan etmedim...neyse...alistim artik lol yeni nick alcam kendime...banban...
tsk ederim canim arabacigimi yalniz birakmadigin icin...tek kaldimi cok korkuo ablasi...kjgakljgagaga...
Valla Elapr'ında bamlanmıştan farkı yok. Sesi sedası çıkmıyo son günlerde CADIARZU öle arada bir girip geçiştiren cevaplar veriyo ayıp olmasın die, anlamıyoruz sanki :dilcikar:
Şimdi gelir yok ders çalışıyodum yok Tumena banlandı die gelmedim filan der.
Ama buna kim inanır, Kadir İnanır. Bu da Elapr'ın anısına, malum 20. yüzyılda bu espriyi hala yapanlar var dedirtti bize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Valla Elapr'ında bamlanmıştan farkı yok. Sesi sedası çıkmıyo son günlerde CADIARZU öle arada bir girip geçiştiren cevaplar veriyo ayıp olmasın die, anlamıyoruz sanki :dilcikar:
Şimdi gelir yok ders çalışıyodum yok Tumena banlandı die gelmedim filan der.
Ama buna kim inanır, Kadir İnanır. Bu da Elapr'ın anısına, malum 20. yüzyılda bu espriyi hala yapanlar var dedirtti bize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hoşgeldin canım ya
bir daha biryere kaçmak yok tamam mı lmaz:
yoksa arabanı kolay kolay alamazsın ona göre gamyoncuiremsu
ya bu halimle resim mi ekleyim önden eklemem ama lülülülülülü
geçen gün uğraştım albüme resim ekleyememiştim yarın denerim tekrardan
ben kacmiyorumki canim...kaciriyorlar zorla...cazibemden olsa gerek kimse dayanamio bana...laelaelaelaelae
her halinle resim istiyoruz canim... en ufacik degisikligi görmek istiyorum...
inş. bu sendromu çabuk atlatırım ya
bakışlar falan çok farklı geliyo kafamçokkarıştı