kadir inanir esprisini yasakliyorum burda...bu espriyi duya duya kanser olcam ben...
Bakışlar kaymış, gözler küçülmüş ve bitişik gibi gelir. Bide gülüşün böle olur :smiley-cool: dişsiz gibi ya da ördek gibi tam olarak çözemedim. Gerçi o ördeklik sendromu bi tek bende oldu galiba. Başka kimseden duymadım. Acaba benim ağzım ördek ağzı gibiydi de burnumun uzunluğu mu kapatıyodu onu kafamçokkarıştı
inş. bu sendromu çabuk atlatırım ya
bakışlar falan çok farklı geliyo kafamçokkarıştı
kız yoksa bizi uyutup gece gezmelerine mi gidiyor -tatlicadiarzu- :ecrin_bebek:
tumenayı daha banlı sanıyo herhal kaydirigubbakcemile3
Peki buna kim inanır, ay bu esprinin sonu gelmiyo Tumena elimde diil :1shok: naniknanik
Valla son zamanlarda bi enteresanlık var bu kızda ama hayırlısı, görcez bakalım CADIARZU
nie hep ben banlaniyorum anlamadim...seni bi banlasinlar bu igrenclikten dolayi...
kızlar 2 haftalıkken burun üstünü nasıl temizliyordunuz çok yağlı ya sivil sivil olmuş
tonik sürsem bişey olmaz di mi
kızlar 2 haftalıkken burun üstünü nasıl temizliyordunuz çok yağlı ya sivil sivil olmuş
tonik sürsem bişey olmaz di mi
Sulu pamukla temizle istersen tonikte kimyasallar vardır, nolur nolmazlmaz:
yok canım merak etme bende de var ördeklik durumu
gülünce üst dişlerim gözükmüyo
küçük çocuk gülüşü gibi delikafadulden
amennn saat 12 ye geliyo ben kaçıyorum
yarın hepinizi burda görmek istiyorum sakın banlanmayın halmaz:
iyi geceler lülülülülülü
amennn saat 12 ye geliyo ben kaçıyorum
yarın hepinizi burda görmek istiyorum sakın banlanmayın halmaz:
iyi geceler lülülülülülü
aaaaaaaa ilk defa ben de ördeğim diyen biri çıktı. Bu anı hiç unutmıycam senağlama
Üst dişler görünmüyo doğru. Dişleri mi uzattırsak. Bi burun yaptık yok parmak incelt, yok dişleri uzat. Ben bu hayata adapte olamadım
neden saniosun hatunlar burunla basladimi bitiremiolar...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?