Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

yok canım merak etme bende de var ördeklik durumu
gülünce üst dişlerim gözükmüyo
küçük çocuk gülüşü gibi delikafadulden

inş. bu sendromu çabuk atlatırım ya
bakışlar falan çok farklı geliyo kafamçokkarıştı

Bakışlar kaymış, gözler küçülmüş ve bitişik gibi gelir. Bide gülüşün böle olur :smiley-cool: dişsiz gibi ya da ördek gibi tam olarak çözemedim. Gerçi o ördeklik sendromu bi tek bende oldu galiba. Başka kimseden duymadım. Acaba benim ağzım ördek ağzı gibiydi de burnumun uzunluğu mu kapatıyodu onu kafamçokkarıştı[/QUOTE]

burun bir cok seyi gizliodu...en cokta var olan güzellik gölgede kaliyor...:) hergün sanki daha bi güzellesiyorum... ayna catlicak birgün diye korkuorum valla...

kız yoksa bizi uyutup gece gezmelerine mi gidiyor -tatlicadiarzu- :ecrin_bebek:
tumenayı daha banlı sanıyo herhal kaydirigubbakcemile3

Valla son zamanlarda bi enteresanlık var bu kızda ama hayırlısı, görcez bakalım CADIARZU

kızlar 2 haftalıkken burun üstünü nasıl temizliyordunuz çok yağlı ya sivil sivil olmuş
tonik sürsem bişey olmaz di mi

burun bir cok seyi gizliodu...en cokta var olan güzellik gölgede kaliyor...:) hergün sanki daha bi güzellesiyorum... ayna catlicak birgün diye korkuorum valla...[/QUOTE]

Valla ben Fiyona gibi oldum. Sabah kalkıyorum fıstık gibi akşam eve geldiğimde koca bi burna dönüşmüş oluyo arkadaş :bbo: Bi de dev buldum mu kendime, bataklığıma davet ederim hepinizi laelaelaelaelae

kızlar şu alıntı yapmayı öğrenemediniz gitti ya kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

kızlar 2 haftalıkken burun üstünü nasıl temizliyordunuz çok yağlı ya sivil sivil olmuş
tonik sürsem bişey olmaz di mi

birsey olmaz canim...peeling falan yap...ben bantlar cikti an sarildim peelinge...bide peeling pads var burda...zimpara gibi bisi o süper oluo...ama yinede burun üstü belli bir süre yagli olcak...naparsan yap...:S

amennn saat 12 ye geliyo ben kaçıyorum
yarın hepinizi burda görmek istiyorum sakın banlanmayın ha lmaz:
iyi geceler lülülülülülü

yok canım merak etme bende de var ördeklik durumu
gülünce üst dişlerim gözükmüyo
küçük çocuk gülüşü gibi delikafadulden

aaaaaaaa ilk defa ben de ördeğim diyen biri çıktı. Bu anı hiç unutmıycam senağlama
Üst dişler görünmüyo doğru. Dişleri mi uzattırsak. Bi burun yaptık yok parmak incelt, yok dişleri uzat. Ben bu hayata adapte olamadım

neden saniosun hatunlar burunla basladimi bitiremiolar...:)

Ben de uyuyorum Tumenacığım, Elapr gelirse saçını çek kaydirigubbakcemile Aşık maşık anlamayız biz, bizi bu kadar ihmal etmesin :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…