• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

bana öyle geliyor ki kazen geldi tumenanın yazdığı şeyleri beğenmedi(!) ve banladı. yazdıklarında hakaret falan filan hiçbir şey yoktu altına imzamı atarım yani. ama işte bence yeni geldiler gördüler ve banladılar. benim düşüncem bu şekilde.

dün yazdığı mesajlara baktım, onlarda bi absürtlük görünmüyo :olmaz: sanırım söylediklerinde haklısın, ya geri gelsin Tumena mafoldumben

Elapr ön profilden burnun nasıl? şişleri indi mi? bana hala şişman gibi geliyo :sinifsinif: daha inecek mi acaba :sm_confused:

Elapr ön profilden burnun nasıl? şişleri indi mi? bana hala şişman gibi geliyo :sinifsinif: daha inecek mi acaba :sm_confused:

Canım benim hala şiş burnumun ucunda top var sankii.. geçicek diye bekliyorumm henüz bi gelişme yok:1no2:
Tumenanın bamlanmaya karşı bağışıklığı var, bişecik olmaz bakalım nezaman geri dönecek aramıza. onun anısına bu arabayla oynamayı çok severdi gamyoncuiremsu :çok üzgünüm:
gamyoncuiremsu
Geri döner 3 5 güne sanırım ama ya dönmezseeemafoldumbenmafoldumben

kötü bişeyde yazmamıştı halbukii, sebep nedir acaba pek kıymetli yöneticiler açıklama yapabilirmi???

ya bugün emre beyin 2 ameliyatı varmış randevuyu 5.30 a ertelediler çok geç oluyo bende yarın olsun dedim
yani bantlarla 1 gün daha geçirecem fisfisfis

bugün bantım çıkacak :sm_cool:

Bantlar çıktıktan sonra bu kadar sevinemeyeceksin canım, ilk birkaç gün tekrar mı bantlatsam die düşünüyo insan naniknanik. Kendimi ayna da ilk gördüğüm o ilk an hala rüyalarıma giriyor benim, ne manzaraydı :1no2:

Arkadaşlar sizler için 40.gün resimlerimi ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum :utangac: tumenanın bam'ını kaldırın artık resimlerime yorum yapması lazım :oklava: senağlama Elapr sen nerdesin ya. Siz olmadan burnumun hiç anlamı yok :çok üzgünüm:

Arkadaşlar sizler için 40.gün resimlerimi ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum :utangac: tumenanın bam'ını kaldırın artık resimlerime yorum yapması lazım :oklava: senağlama Elapr sen nerdesin ya. Siz olmadan burnumun hiç anlamı yok :çok üzgünüm:

canım üzülme sen ben burdayım :jeyyar: yorumlarımı yaptım .lülülülülülü

Inecek inecek merak etmeyin :)

Tecrübe konuşuyorr bu sese kulak verinn:lepi:

ya bugün emre beyin 2 ameliyatı varmış randevuyu 5.30 a ertelediler çok geç oluyo bende yarın olsun dedim
yani bantlarla 1 gün daha geçirecem fisfisfis

Çıktığı zaman ahh canım bantlarım keşke benden ayrılmasaydınızz dersiiinnkaydirigubbakcemile3

Biz olmadan o burun neye yararkii..
Çek kopar daha iyiilaelaelaelaelae

Canımm baktım fotolarına, burnun çok iyi duruyor bence şiş olduğuda hiç belli değil.
Lokumm gibi olmuşşhihoyyyt

Back