Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana öyle geliyor ki kazen geldi tumenanın yazdığı şeyleri beğenmedi(!) ve banladı. yazdıklarında hakaret falan filan hiçbir şey yoktu altına imzamı atarım yani. ama işte bence yeni geldiler gördüler ve banladılar. benim düşüncem bu şekilde.
malesef canım kafamçokkarıştı
ya gamzei de banlanmış kızlar :çok üzgünüm:
Elapr ön profilden burnun nasıl? şişleri indi mi? bana hala şişman gibi geliyo :sinifsinif: daha inecek mi acaba :sm_confused:
gamyoncuiremsuTumenanın bamlanmaya karşı bağışıklığı var, bişecik olmaz bakalım nezaman geri dönecek aramıza. onun anısına bu arabayla oynamayı çok severdi gamyoncuiremsu :çok üzgünüm:
19.ekim laelaelaelaelae Bundan tam 8 ay önce ameliyat olmustum gamyoncuiremsu
Canım benim hala şiş burnumun ucunda top var sankii.. geçicek diye bekliyorumm henüz bi gelişme yok:1no2:
benim burun ucu diil de geneli şişman yani eskiden daha zayıftı yani sanırım gamyoncuiremsu
bugün bantım çıkacak :sm_cool:
Arkadaşlar sizler için 40.gün resimlerimi ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum tumenanın bam'ını kaldırın artık resimlerime yorum yapması lazım klava: senağlama Elapr sen nerdesin ya. Siz olmadan burnumun hiç anlamı yok :çok üzgünüm:
Inecek inecek merak etmeyin :)
ya bugün emre beyin 2 ameliyatı varmış randevuyu 5.30 a ertelediler çok geç oluyo bende yarın olsun dedim
yani bantlarla 1 gün daha geçirecem fisfisfis
Arkadaşlar sizler için 40.gün resimlerimi ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum tumenanın bam'ını kaldırın artık resimlerime yorum yapması lazım klava: senağlama Elapr sen nerdesin ya. Siz olmadan burnumun hiç anlamı yok :çok üzgünüm: