• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

evet Elapr cevap ver bakalım ne güzel gelip ağzımızı tutacaktı :dilcikar:

seninkini tutsun hayat ben arada bi gözümü açıp çaktırmadan kontrol ederimm:1ninca:

bilmem ben öylesine takiorum...taktiklarim geri gelemez cünkü bidaha evlenmicem...:D

alalalalala yine bu yazi ötekinin icinde kaldi...cümle süper bu arada...lkgjalgaljgagaga...

Tabikii bidaha evlenmicen sen artık benimsin,unuttunmuşakkıdı

Biz tüm bu yazdıklarımıza rağmen seviyoruz birbirimizii... hatta kadir inanır esprisinden sonra bile Elaprı sevmeye devam ettik :1hug:

Bidaha evlenmemenin imkanı yok, seni bırakıcaklarını mı sanıyosun :jeyyar:

Canım beniimm bütün iğrençliklermize rağmen sizinle olmak güzelll:lepi:

seninkini tutsun hayat ben arada bi gözümü açıp çaktırmadan kontrol ederimm:1ninca:

Tabikii bidaha evlenmicen sen artık benimsin,unuttunmuşakkıdı

tabi canim...ondan öyle dedim zaten...:)

Canım beniimm bütün iğrençliklermize rağmen sizinle olmak güzelll:lepi:

Şeniz

bakıyorum gezmeciler dökülmüş kaydirigubbakcemile
gezin bakalım güzel burunlarınızla bende bantlı burnumla evde oturayım :hulya: :kahve:

bakıyorum gezmeciler dökülmüş kaydirigubbakcemile
gezin bakalım güzel burunlarınızla bende bantlı burnumla evde oturayım :hulya: :kahve:

Ben gezmediimmm:1no2:
dedim sersa evde oturuyosa bende oturucammm:lepi:

harıl harıl ders çalıştım çalışkan kız oldummhihoyyyt

çgh başlıcak şimcik tvnin başına çökme vaktim geldii
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

cgh ne?...merak ettim...:P

az kaldi cikcak o bantlar...sende artik gezersin canim...:)

opuyorumnanaktan

bak işte hayırlı arkadaş :1hug:
benim şişliklerim inene kadar ben nerdeysem o da orda olmaya hazır kafamçokkarıştı :jeyyar:
sizde gezmelere devam edin bakim :umursamaz:

benim şişliklerim inene kadar ben nerdeysem o da orda olmaya hazır kafamçokkarıştı :jeyyar:

çok güzel hareketler hihoyyyt

bakma sen öyle dedigine...ben onu bugün nisantasinda gördüm...sonra istinye parkta cemil ipekciyle capuccino icerkende gördüm...yaaa...:olmaz:

Elapr kimseye altın takmamak için evden dışarı adım atmıyo, burnu boşuna yaptırdı bi tek annesiyle babası görcek işte lülülülülülü

Elapr kimseye altın takmamak için evden dışarı adım atmıyo, burnu boşuna yaptırdı bi tek annesiyle babası görcek işte lülülülülülü

cimrilikte var bu kizda...valla ya o buruna verilen parayi bana verseydi bir iki sey daha yaptirirdim...:P nasilsa ben hep disardayim...yaptirilan herseyi herkes görüyor...:P

bana öyle geliyor ki kazen geldi tumenanın yazdığı şeyleri beğenmedi(!) ve banladı. yazdıklarında hakaret falan filan hiçbir şey yoktu altına imzamı atarım yani. ama işte bence yeni geldiler gördüler ve banladılar. benim düşüncem bu şekilde.

aaaa tumenaya noldu şimdi :uhm:
başka topiklere mi bişey yazdı acaba mafoldumben

Back