Peki size inanıyorum:1rolleyes:
bide uyurken hep ağzım açık uyurdum şimdi kendiliğinden kapanırmı yoksa iple falan bağlasammılaelaelaelaelae
canım en iyisi ağzını mandalla laelaelaelaelae
benimde bugün kontrolüm vardı kuzenimle birlikte maş. kuzenimin burnu çok güzel olmuş
emre bey tekrar bantladı burnumu
salı günü açılacak kurtuluyorum bantlardan :lepi:
Ahh o bantlar varken insan çıksın şunlar diyo:bbo:, doktor çıkarınca o iki üç gün yaa bantlıyken daha güzeldi diyo insan :gitme:...
bantlar cikinca emre beye bidaha bantlansin diye yalvarma ihtimali cok yüksek...
çok heveslenme diyorsunuz yani :jeyyar:
neredesin kızlar pazar gezmesine mi gittinizşakkıdı
Bayaa bildigimiz marathon mu ? Yoksa burun guzelleri yuruyusu falan mi ?
Hayat ve elapr ağız açıklığı biraz da alışkanlık oluyo valla , bende de uzun müddet sürmüştü,burnum da açık olduğu halde , bir de burun içinde tıkanıklığı aslında biriken sümükler yapıyordu..onları sık sık temizleyerek açıyordum ama şimdi açıldı çok rahatım..nefes olarak..
neredesin kızlar pazar gezmesine mi gittinizşakkıdı
Bi de beni iğrenç bulcaksınız ama parmağımız ne zaman sığcak burnumuza onu merak ediyorum CADIARZU benim parmaklar kalın biraz burnu yeniden eski haline getirmektense parmaklarımı inceltsem bi operasyonla lülülülülülü öle cımbızla kulak çubuğuyla bir ömür geçmez şakkıdı
Ben pazar gezmesindeydim cidden, arkadaşın nikahı vardı. son zamanlarda evlenen evlenene altın takmaktan bi hal oldum. Ben evlenince hepsi geri gelir diyodum ama sevgili de gittio altınları geri almanın başka bir yolunu bulmak lazım CADIARZU
Peki size inanıyorum:1rolleyes:
bide uyurken hep ağzım açık uyurdum şimdi kendiliğinden kapanırmı yoksa iple falan bağlasammılaelaelaelaelae
Ben de ağzı açık uyuyodum , yılların alışkanlığını kırmak kolay diil. Yanına geliim ben senin ağzını kapatim sen de benimkini kardeş kardeş uyuruz alışana kadar :1hug: ya da tumenayı çağıralım sabaha kadar başımızda bekleyip açtıkça kapasın ağzımızı laelaelaelaelae e ekip olmak kolay diil :lepi:
allahtan bu forumda erkek yok...ahahahgahgaghagakgagaga
parmaklarin yine buruna sigarsa ozaman eski haline gelmis olmuyormu?...bence bosver sen parmagi...cubuk cimbiz devam et...
gitme artik nikahlara falan...yeni aday bulana kadar...sen altinlari geri alabilmek icinmi takiyorsun...seni gidiii seniiiii...
Tumena gelirse boğuluruz mazallah.. sıkı sıkı kapatıcam ayağına öldürüverir oracıktaa laelaelaelaelae
ask olsun yani...bana güveniniz bukadarmi???...siddetle kiniyorum seni elapr...hayal kirikligi resmen bu...:sinifsinif:
Acaba sevgilim bu forma bu nickle girdiğimi biliyo mu? buraya üye olduktan sonra benden uzaklaşmış olması enteresan CADIARZU
bence okumustur yazdiklarini...eh yazilanlarda bazen igrenc oldugu icin...dittiii adam...:S
yoksa başkaları iyilik olsun diye mi takıyoduyine bi pot kırdık galiba naniknanik
bilmem ben öylesine takiorum...taktiklarim geri gelemez cünkü bidaha evlenmicem...
alalalalala yine bu yazi ötekinin icinde kaldi...cümle süper bu arada...lkgjalgaljgagaga...
Biz tüm bu yazdıklarımıza rağmen seviyoruz birbirimizii... hatta kadir inanır esprisinden sonra bile Elaprı sevmeye devam ettik :1hug:
Bidaha evlenmemenin imkanı yok, seni bırakıcaklarını mı sanıyosun :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?