Gittiğim kuaförde kaşlarımı alan kızda burun estetiği olmuştu CADIARZU hayır olamaz olamaz :1no2: :1shok: akannehir akannehir akannehir
iiiiiy igrenc...bilmem o cimbiz kac burundan nekadar sümük cekmistir...iyyyyyyyyy...
bence emre bey güzel burunlu hastalarını toplasın yemeğe götürsün :içelim:
Emre Bey'in güzel burunlu hastalarını yemeğe götürmesi için ciddi bir bütçe ayırması gerekir, o kadar çok güzel burunlu hastası var ki :dance:
tabi isteyenin bir yüzü cokacimcoookşakkıdı
iiiiiy igrenc...bilmem o cimbiz kac burundan nekadar sümük cekmistir...iyyyyyyyyy...
Canım Tumena bantlarını kendi söktüğü gibi, ben de bi tane dikişimi kendim sökmüştümEmre Bey'in yaptığı burunlar sağlam oluyo dikişleri söksen bile dökülmüyo :lepi: hatta kullanıyosan Emre Beye çaktırmadan sigara bile içebilirsin Gerçi benimkini çakmıştı ama... İlk sigaramı yakıp yarılamıştım ki aradı sen sigara mı içiyosun diye kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yok yaaaaaaaa...kimse biyere emre beyle gitmiyor...yasakliyorum...bensiz surdan suraya gideni kursuna dizerim...hem yurtdisinda yasiyanlara cok büyük haksizlik bu...oturun oturdunuz yerde...
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kızlar ben kaçıyorum spreyimi sıkayım sonra uyuyacam :ecrin_bebek:
hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrr güzel burunlu bayanlar opuyorumnanaktan
yok yaaaaaaaa...kimse biyere emre beyle gitmiyor...yasakliyorum...bensiz surdan suraya gideni kursuna dizerim...hem yurtdisinda yasiyanlara cok büyük haksizlik bu...oturun oturdunuz yerde...
Lolabunny olayindan sonra kesin ermis diyorum adama...
sigaranin kokusun taaa nerelerden almiski hemen aradi seni...
sersa dilini koparirim...
hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrr güzel burunlu bayanlar opuyorumnanaktan
Yemeğemi gidiyoruz, nezaman,kaçta,hemen hazırlanimbknz.kendi kendine gelin güvey olmakkaydirigubbakcemile3
Elapr Ekşi sözlüğe de takılıyoruz galiba CADIARZU
Yemeğemi gidiyoruz, nezaman,kaçta,hemen hazırlanimbknz.kendi kendine gelin güvey olmakkaydirigubbakcemile3
yok bisi yok...yanlis anladin sen...kimse yemege falan gitmio...
Atlar uçağa gelirsin ya olmadı helikopterimle aldırtırım senişakkıdı
özel jetin yokmu...helikopterimi yakistirdin bana...ask olsun...neyse izin verdim gidebilirsiniz...bende emre beyle bir aksam yemege giderim...naniiiik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?