ahaha jet yazıyodum helikoptere çevirdim, demek helikopteri uygun görmüşümsırnaşık şey
git tabi canım Emre Bey niye var biz hastalarıyla yemek yemek içinncokacimcoook
kazencim cvp yazmayin diyorsun ama eminim sende böyle bir durumda cvp yazarsin...kimse tanidigi biri icin laf söyletmez...
ve bu sahis gecenlerdede ayni seyi yapti bildirdik ama ne oldu??? hala yaziyor...
saygilar...
Bu konuda kötü içerikten hiç şikayet gelmedi. Nasıl ki banlandığınız zaman bana ulaşıyorssanız bu konuda da ulaşabilirdiniz. Hadi kötü içerikten ulaşmadı diyelim özel mesajla burada bölüm ihlali var diye neden bana yazmadınız. Lütfen bana mazeret üretmeyin, çözümü yukarıda yazdım. Ulaşamadım, kimse ilgilenmedi gibi mazeretleri malesef kabul edemiyorum.
beyin jet dedi parmaklar heli yazdi...senin beyin ile parmak arasinda bi iletisim bozuklugu var galiba...ameliyattan sonrami bu sorun ortaya cikti elaprcim...
sen oraya buraya yemege gitmeden önce bu sorunu hallet bence...kafamçokkarıştı
ŞenizŞenizŞeniz
Madem öyle sen yemekte Emre Beye bahset bu durumumdan bi yerde bi yanlışlık oldu demekkiCADIARZU ben şuan mesela bunları yazmak istediğim içinmi yazıyorum yoksa istem dışımı..
aman tanrıımmmmakannehir
Elapr senin nefes durumu ne alemde canım. Ben nefesim daha iyi olmakla beraber hala çoğu zaman ağzım açık dolaşıyorum. Nezaman süper nefes alınıo acaba mafoldumben
Bende bi değişiklik yok canım ya hala ağzım bi karış açık şunun gibii -->delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
Peki size inanıyorum:1rolleyes:
bide uyurken hep ağzım açık uyurdum şimdi kendiliğinden kapanırmı yoksa iple falan bağlasammılaelaelaelaelae
canım en iyisi ağzını mandalla laelaelaelaelae
benimde bugün kontrolüm vardı kuzenimle birlikte maş. kuzenimin burnu çok güzel olmuş
emre bey tekrar bantladı burnumu
salı günü açılacak kurtuluyorum bantlardan :lepi:
Peki size inanıyorum:1rolleyes:
bide uyurken hep ağzım açık uyurdum şimdi kendiliğinden kapanırmı yoksa iple falan bağlasammılaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?