Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Laylaylom ve laydyalone çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Evet o fiyattan daha ucuz otel yok gibi neredeyse:çok üzgünüm:

elbet daha ucuzuda vardir ama karsida hepsi. hastanede yemek icinde oluyor senin ve refakatci icin otelde bunlar yok sonucta yine hemen hemen ayni fiyata gelir canim.

kelebeketkisi ben de baktım fotoğraflarına çok yakışmış çok güzel görünüyor. maşallah. emre bey revisyon ameliyatını ne kadara yapıyor? özelden bana yazabilir misiniz?

Kelebeketkisi canım super olmuş iyi günlerde kullan burnunu çok beğendim..:)

kızlaaaarrr evet büyük güne saatler kaldı. doktor seçimi, ne zaman olur nasıl olur vs vs. derkeenn yarın ameliyat oluyorum.ameliyat olmuş arkadaslarımızın yazdıklarını okuyarak vee muhteşem sonuçları görerek daha da cesaretleniyorum ve korkmuyorum..en önemlisi doktorumuza sonsuz güveniyorum.ilk defa narkoz alıcak biri olarak merak ediyorum sadece nasıl olucak ameliyat öncesi nasıl olur sonrası nasıl olur çok şişer miyim morarır mıyım bunlar var aklımda suan..inşallah hersey yolunda gider..şans dileyin bana olur muuu? :)

kızlaaaarrr evet büyük güne saatler kaldı. doktor seçimi, ne zaman olur nasıl olur vs vs. derkeenn yarın ameliyat oluyorum.ameliyat olmuş arkadaslarımızın yazdıklarını okuyarak vee muhteşem sonuçları görerek daha da cesaretleniyorum ve korkmuyorum..en önemlisi doktorumuza sonsuz güveniyorum.ilk defa narkoz alıcak biri olarak merak ediyorum sadece nasıl olucak ameliyat öncesi nasıl olur sonrası nasıl olur çok şişer miyim morarır mıyım bunlar var aklımda suan..inşallah hersey yolunda gider..şans dileyin bana olur muuu? :)
emeraude şimdiden geçmiş olsun. ben cuma oldum ameliyatımı. bir gece kaldım hastanede ve bugün evdeyim. Normalden biraz fazla şiştim ve morardım ama inan acı,ağrı hiç bişi yok. Hiç ağrı kesici almadım. Bende ilk defa genel anestezi oldum. İnan korkulacak bişi yok. Emre Bey in hemşiresi 'iyi uykulaar' dedi ve kalktığımda herşey bitmişti. İçini ferah tut. Çok güzel geçecek!

kızlaaaarrr evet büyük güne saatler kaldı. doktor seçimi, ne zaman olur nasıl olur vs vs. derkeenn yarın ameliyat oluyorum.ameliyat olmuş arkadaslarımızın yazdıklarını okuyarak vee muhteşem sonuçları görerek daha da cesaretleniyorum ve korkmuyorum..en önemlisi doktorumuza sonsuz güveniyorum.ilk defa narkoz alıcak biri olarak merak ediyorum sadece nasıl olucak ameliyat öncesi nasıl olur sonrası nasıl olur çok şişer miyim morarır mıyım bunlar var aklımda suan..inşallah hersey yolunda gider..şans dileyin bana olur muuu? :)[/QU

ozaman sana bool sans, Allah yardimcin olsun

kelebek etkısı burnun sahane gozukuyor nekadar hoş olmus gozlerın lens mi gercekten hangı marka bu :))solitica mı supermıs

Kızlar İstanbul'da tanıdığım yok, refakatçimle kaç gün kalmam gerek orada ameliyattan sonra? Oteller de çok pahalıya geliyor. Hastanede kalabiliyormuyuz o süre boyunca öyle bir uygulama var mı, bazı hastanelerde otel tarzı odalar başlatılmış kalacak yeri olmayanlar için, acıbademde de var mı? Gerçi onlar da çok ucuz olmaz tahminim. İstanbul'da ameliyat bir tek bu sorunlar yüzünden gözümde büyüyor.

merhaba. ben 16.08 amelıyat oldum dr. emre beye
cok rahat ve deneyımlı bır doktor ona güven..
ben 6 gün flelan kaldım hastahanede ısteyerek.... sakın önce cıkma yoksa rahat etmessın
hastahane ortamı senın sıskınlıklerını cok cabuk en düsük sevyede tutacaktır.....

gecmıs olsun

ıstersen gerı yaz

Mocambo çok sağol canım. Benim derdim ilk kez ameliyat olacağım ve çok narin alerjik bir bünyemin olması. Hep bu yüzden erteletiyorum. Hastanede kalmak mantıklı geliyor fiyat olarak. Otelden çok farklı olmayacak, en azından kontrol altında olmak iyi olur sanırım.

Mocambo çok sağol canım. Benim derdim ilk kez ameliyat olacağım ve çok narin alerjik bir bünyemin olması. Hep bu yüzden erteletiyorum. Hastanede kalmak mantıklı geliyor fiyat olarak. Otelden çok farklı olmayacak, en azından kontrol altında olmak iyi olur sanırım.

evet kontoll altında kalacaksın ..ve buz maskesı uzgulanacak sana....
ve sabahların temızlızecı gelıp nasılsın soracak sana ..selıha abla ve kat hemsırelerı
ordakılerını cok
özledım ..hep tansıonum ölcülürdü vs.......
para önemlı degıl saglı k daha önemlı.... cok rahat olucaksın ....
nerden gelızorsun sen ????

bol şans:) herşey yolunda gider inşallah canım, aşırı şişip moraranlar bile max 4 günde atlatıyorlar genelde, ama az veya çokluğu sürpriz tabii, en hafifini atlatmanı diliyorum, şimdiden çok geçmiş olsun a.s.

emeraude şimdiden geçmiş olsun. ben cuma oldum ameliyatımı. bir gece kaldım hastanede ve bugün evdeyim. Normalden biraz fazla şiştim ve morardım ama inan acı,ağrı hiç bişi yok. Hiç ağrı kesici almadım. Bende ilk defa genel anestezi oldum. İnan korkulacak bişi yok. Emre Bey in hemşiresi 'iyi uykulaar' dedi ve kalktığımda herşey bitmişti. İçini ferah tut. Çok güzel geçecek!

duffiecim çok geçmiş olsun tekrar, bi sorum var:) şimdi sen 2. gün eve geldin, peki sence hastanede kalsaydın daha mı iyi olurdu? Mocambo 3-4 gün kal hastanede diyo ama benim istanbulda evim varken 4 gün hastanede kalmak biraz gereksiz olabilir diye düşünüyorum.. 2 gün kalmak iyidir herhalde, o da buz maskesi için:) belki de ona bile gerek yok ne dersin?

eso_ ameliyat gününden önceki özel mesaj için teşekkür ederim :)
ben ameliyattan bir gece önce hastaneye yattım.Bunun için fazladan ücret ödemiyorsun. Ertesi gün avrupa yakasından 08.00 de ataşehirde olmam yorucu olacaktı. İyi ki de öyle yapmışım. Ameliyattan sonra 1 gün kaldım. Emre Bey seni taburcu ediyoruz dedi bende kalmama gerek yok diye düşündüm. Buz maskesini ameliyattan sonra hiç çıkarmadım ama benim cildim en ufak bi çarpmayla bile çok morarıyor. Şuanda da hala mor ve ödem var ve bu beni hiç şaşırtmadı. Hastanedeykende böyleydi. Bence ertesi gün çin plan yapma, Emre Bey ile konuşur karar verirsin. İçini ferah tut. Herşey güzel olacak :)

X