Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

zormuş bayağı canım ya, neyse en zor günleri atlattın artık gerisi daha kolaydır mutlaka..
sana soru sormaktan utanıyorum artık bin tane şey sordum ama :eek: bu buz olayı neden yasak ki? herkes ilk iki gün 15-20 dk aralıklarla buz koyuyorum diyor? senin ameliyatın ağır geçtiği için sana özel bir durum mu?

Cnm eger soru sormandan bikmis olsaydim KK ya girmezdim :) kendimde cok merak ederdim herseyi bu yuzden anliyorum seni. Zor bir secim cunku hayatinda degisiyor sonucta. Seni aydinlatabiliyorsam ne mutlu bana :))

Valla hemsireye sormustum evde yuzume buz mu koycam diye bana hayir kesinlikle yasak dedi. Sebebinide soylemisti fakat ben yine unuttum :) yinede sende sor ameliyat olduktan sonra cnm..

Yine çok sağol canım:) bunca aylık KK hayatımda ilk defa duydum buzun yasak oluşunu, şaşırdım oyüzden

slm güzel bayanlar bu dönemi atlatmış biri olarak cvp vermek istedim buz kesinlikle yasak ve zararlı normaldede direk uygulanmamalı çünkü cilt yanığı yapıyomuş emre beyin hiloterapi maskesini getirtme sebebide buymuş hiç korkmayın herşey olup geçiyor sabırlı olun sabır olmadımı psikoloji bozulzbiliyor benim nerdeyse 7.ayım dolacak hala burnum ufakta olsa ödemli ama çok şükür nefesimden ve şeklinden çok memnunum emre beye binlerce tşkkürler inşallah herkes istediği görüntüye kavuşur sağlıkla

Kızlar bir sorum var, çok uzun zamandır KK dayım, şu ameliyatı yaptırma zamanım ve cesaretim olmadı bir türlü, Amerika'da yaşıyorum. Çok güzel burunlar yüklemişsiniz hepiniz ama benim istediğim çok farklı birşey ve bunu yaptıran veya görüşmeye gittiğinde resimlerde gören var mı merak ediyorum bilmiyorumkismile Çünkü genellikle ameliyat olanlar kemik hiç istemez, kavisli veya daha düz yapılır burun. Ama ben biraz kemik kalsın istiyorum. Burun yapısı çok değiştirilmeden burnu küçültmek istediğim. Kemik biraz bırakılacak, şu anki halimin daha doğalı daha dikkat çekmeyeni olacak. Bana kavis, düz burun vs.. hiç yakışmıyor, zaten yüz yapıma hafif kemik güzel gidiyor. Böyle bir ornek gören var mı aranızda. Bulabildiğim en güzel örnek şu sanırım. Rhinoplasty - Seattle plastic surgeon specializing in rhinoplasty, open rhinoplasty, revision rhinoplasty, and secondary rhinoplasty.
View diyen kısımda 4 farklı açıdan resim var. Örneğin çaprazdan cekilmiş resimde daha iyi görülüyor, hafif kemik var ama çok doğal ve eski burnun kibarlaştırılmış hali. Tabii en iyisi doktor beye sormak ama belki göreniniz vardır diye merak ettim.

Son düzenleme:
Valla cnm bende sasirdim. Yuze iyi degil falan demisti. Buz yerine ortu/bezi soguk suya batirip suyunu sıkıp yuzune koy dedi..CADIARZU

evt banada aynisini söylediler hatta doktor beyin kendisi dedi herhangi bi tülbenti buzlu suya sokup yüzüne koy diye... heralde asiri soguk olmamasi icin abse veya baska bi rahatsizliga neden olabildigi icn...

evt banada aynisini söylediler hatta doktor beyin kendisi dedi herhangi bi tülbenti buzlu suya sokup yüzüne koy diye... heralde asiri soguk olmamasi icin abse veya baska bi rahatsizliga neden olabildigi icn...

Dr bey bana soylemeyi unutmustu sonradan sorduk hemsireye o soyledi. Yoksa ben eve gider guzel guzel buzlari koyardim yuzume.. Ben ertesi gunu sersem gibiydim anlatilanin cogu aklimda kalmadi.. Allah'tan annem vardi yanimda :)

slm güzel bayanlar bu dönemi atlatmış biri olarak cvp vermek istedim buz kesinlikle yasak ve zararlı normaldede direk uygulanmamalı çünkü cilt yanığı yapıyomuş emre beyin hiloterapi maskesini getirtme sebebide buymuş hiç korkmayın herşey olup geçiyor sabırlı olun sabır olmadımı psikoloji bozulzbiliyor benim nerdeyse 7.ayım dolacak hala burnum ufakta olsa ödemli ama çok şükür nefesimden ve şeklinden çok memnunum emre beye binlerce tşkkürler inşallah herkes istediği görüntüye kavuşur sağlıkla

tşk sunbul..buz yanığını okumuştum ama hiç koyulmayacağını yeni öğrenmiş oldum. Sen kıdemlisin tabi artık aşmışsın olayı:) nefesin, şeklin iyiyse -ki bence de şekli harika- sapasağlam bir burun olmuş demek ki
bende bi abla var, sürekli arayıp değişik hikayeler anlatıyo, "ayy bizim işyerinde bi kız varr burnu düşmüş sakın yaptırma bak" yok o öyle olmuş şu şöyle olmuş filan..bu postu ona fwdlıyorum şimdi, sussun biraz:)

tşk sunbul..buz yanığını okumuştum ama hiç koyulmayacağını yeni öğrenmiş oldum. Sen kıdemlisin tabi artık aşmışsın olayı:) nefesin, şeklin iyiyse -ki bence de şekli harika- sapasağlam bir burun olmuş demek ki
bende bi abla var, sürekli arayıp değişik hikayeler anlatıyo, "ayy bizim işyerinde bi kız varr burnu düşmüş sakın yaptırma bak" yok o öyle olmuş şu şöyle olmuş filan..bu postu ona fwdlıyorum şimdi, sussun biraz:)

İste insanlarin surekli boyle hikayeler anlattigina cok sahit oldum. Bu yuzdende ameliyat olacagimi cevremdekilerine kesinlikle anlatmadim. Hatta abimin esine bile son 1 ayda anlattim. Herkese tavsiyem sakin fazla kisiye bu ameliyati gecireceginizden bahsetmeyin. Sacma sapan hikayeler duyarsiniz ve korkup ameliyattan vazgecebilirsiniz veya tedirginlik yasayabilirsiniz. Boyle kisilere Emre beyin nasil bir doktor oldugunu anlatsaniz inanmazlar. Ancak ameliyattan sonra :))

merhaba hanımlar.

birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. konu açyım diye düşünüyordum ama buraya yazmak daha mantıklı geldi şuan.

küçüklükten gelen bir düşünce aslında bende "burnumu yaptırmak" ama hiçbir zaman cesaret edemedim.
buraya üye olup yaptıranları gördükçe biraz daha cesaretlendim. yaptığım araştırmalar sonucu Emre bey
aklıma en yatan kişi oldu. içimden bir ses ona yaptır diyor hep.birde kimseden onunla ilgili bir şikayet duymadım.
ben ankarada yaşıyorum istanbulda akrabalarımız var ama ben onlarda kalmayı düşünmüyorum pek.
bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim. alçı tampon vs alınma zamanlar ameliyattan ne kadar sonra oluyor.
forumda bir yerde emre beyin tasarımı ameliyata karar verdikten sonra yaptığını duydum.
benim aslında öyle uzun uzadıya vaktimde yok tasarım ameliyat vs tüm prosedürleri tek güne sığdırabilir miyim sizce.
8 kasım gibi olsun istiyorum. sizin herhangi bir bilginiz varmı acaba o gün boş mudur.
emre beyle nasıl irtibata gecebilirim.
şişlikler morluklar kaç günde geçiyor. kaç gün sonra işe başlayabiliyorsunuz.
birde bana ücreti ve kısaca yaşadıklarınızı mail atabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden herkese teşekkürler.olumunekankayizsmile

merhaba hanımlar.

birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. konu açyım diye düşünüyordum ama buraya yazmak daha mantıklı geldi şuan.

küçüklükten gelen bir düşünce aslında bende "burnumu yaptırmak" ama hiçbir zaman cesaret edemedim.
buraya üye olup yaptıranları gördükçe biraz daha cesaretlendim. yaptığım araştırmalar sonucu Emre bey
aklıma en yatan kişi oldu. içimden bir ses ona yaptır diyor hep.birde kimseden onunla ilgili bir şikayet duymadım.
ben ankarada yaşıyorum istanbulda akrabalarımız var ama ben onlarda kalmayı düşünmüyorum pek.
bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim. alçı tampon vs alınma zamanlar ameliyattan ne kadar sonra oluyor.
forumda bir yerde emre beyin tasarımı ameliyata karar verdikten sonra yaptığını duydum.
benim aslında öyle uzun uzadıya vaktimde yok tasarım ameliyat vs tüm prosedürleri tek güne sığdırabilir miyim sizce.
8 kasım gibi olsun istiyorum. sizin herhangi bir bilginiz varmı acaba o gün boş mudur.
emre beyle nasıl irtibata gecebilirim.
şişlikler morluklar kaç günde geçiyor. kaç gün sonra işe başlayabiliyorsunuz.
birde bana ücreti ve kısaca yaşadıklarınızı mail atabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden herkese teşekkürler.olumunekankayizsmile

suan acik oldugum icin ilk ben yaziyim barii..:KK1:
canim ilk olarak emre beyde karar kildign icin seni tebrik ediyorum iyi bi secim yapmissin alkisalkisalkis
bende yurt disindan gelip ameliyat oldugum icin zamanim cok kisitliydi ve üc görüsmeyi bi günde yapti doktor bey, bu sendede bi problem yaratmicaktir.
alcilar ameliyattan bes gün sonra cikarilip buruna ince bandajlar yapistirilar onlarda 9 gün sonra cikariliyor yani toplamda ameliyattan 14 gün sonra burnun tamamen bandajsiz kaliyor.
sisliklere gelince onlarda kisiden kisiye degisiyor yani ben ince deriliyim ve pek fazla sisligim ve morlugum olmadi sadece ameliyattan sonraki ilk iki gün sistim göz altim morardi ama ertesi gün tamamen indi yani sonuncta sana bagli bisey nekadar sisecegin . ve benim bildigim kadariyla ameliyattan 10 gün sonra tekrar ise dönebilirsin yanliz burda cok dikattli olman gerekiyor, mesela doktor bey bana iki hafta boyunca carsiya cikma günesde kalma kendini fazla yorma ve kesinlikle agir kaldirma demisdi, bunlar iyilesme sürecini uzatiyorumus oyüzden cok önemli seyler. yanliz mecburi olarak ise dönmesi gerekenler 10 gün sonra ise baslayabilirmis benim bildigim kadariyla .
bide ameliyattan sonra kontroller cok önemli doktor bey besinci, dokuzuncu ve öndördüncü günlerde kontrole agiriyo onlarida göz önünde bulundur.
canim benim bildiklerim bunlar yanliz bence sen herseyi doktor beyle görüs cünkü en dogru bilgiyi o sana vericek burada yanlis biseyler duymaktansa herseyi onunla konus.
ameliyat fiyatida 4500 tl , yeni ilk defa ameliyat olan biri icin, fakat onuda yine doktor beyden ögrenirsin.
baya cenem düsdü yine ama sana diyecegim doktor bey mükemmel ona güvenebilirsim ben yaptirdim ve cok mutluyum umarim sendede hersey yolunda gider opuyorumnanaktan

Cherry gecmis olsun canim.
Fotograflar ne zaman geliyor? Cok merak ediyorum :)

Nasil memnunmusun yni burnundan?

Cnm cok sagol.. Burnum hos gibi sanki.. Nefesimi eskisinden cok cok daha rahat alabiliyorum. Bandajlarim var daha.

Ben suan turkiyedeyim ve surekli cep telefonumla giriyorum nete. Bu yuzden yukleyemiyorum fotograflari. Ancak Hollanda'ya geri dondugumde resimleri yukleyebilirim. En fazla 2 hafta sonra eklerim cnm sabret :))

yaa ufff yaaa bu sitede hiç büyük burunlu olupta güzel sonuc alan yok mu ?? gördüklerimin hepsi küçük burunlu sonucta küçük benm burnum hem uzun hem ucu top gibi hemde kemikli böle bi sonuc çıkmicak gibi duruo .....üstüne bide kalın derili cıkarım ardından çenede gerekicekk ben bu başımı nerelere vuriim yaaaa

Cnm cok sagol.. Burnum hos gibi sanki.. Nefesimi eskisinden cok cok daha rahat alabiliyorum. Bandajlarim var daha.

Ben suan turkiyedeyim ve surekli cep telefonumla giriyorum nete. Bu yuzden yukleyemiyorum fotograflari. Ancak Hollanda'ya geri dondugumde resimleri yukleyebilirim. En fazla 2 hafta sonra eklerim cnm sabret :))

Sabirsizlikla bekliyorum ozaman bende :)

electra cim özelden mesaj atamiyorum mesaj sayim dolmadigi icin burdan yazmak zorundaym yerimseniben
ben emre beyin sitesinden aldim numarasini orda bi ofisin birde emre beyin cep numarasi var ordan kesinlikle ulasip randevu alabilirsin . google den emre ilhan diye gir orda sitesini bulabilirsin.
hastaneyide kolaylikla bulabilirsin ayrintili yol tarifini filan yine emre beyden alabilirsin oda hic problem olmicaktir. oturur vaziyette uyumak zorundasin ilk 15 gün evet hatta daha uzun süre uyuyanlarda var ama ben anca 15 gün dayanabildim ilk günler cok zor oldu gözlerimi kapayamiyodur geceleri yan yüz üstü yatmayi okadar özlemisdim ki boshayallersmile
agri sizi kesinlikle olmadi buda en önemlisi ztn ilk günler agri kesici oliyodum hafif bas agrisi oldugundan ondan haric hic bi ilaca gerek duymadim o konudada rahat olabilirsin .
ve yine söylüyorum iyiki ameliyat olmusum diyorum ve hic pisman degilim allaha sükür kaydirigubbakcemile5

kızlar kaburgadan kıkırdak alınarak yapılan düzeltme ameliyatlarında ilerde sorun çıkar mı acaba? kıkırdak erimesi falan gibi. bilginiz varsa yazabilir misiniz?

megumu, sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de merak ettim fotoğraflarını ama açamıyorum. sanırım özel albüm. umarım herşey yolundadır senin için. umarım dilediğin burna kavuşmuşsundur. inşallah ben de dilediğim gibi bir burna sahip olurum. 2 kez ameliyat oldum ben de. 3. ameliyatı düşünüyorum ama henüz erken. inşallah bu son olur. psikolojim o kadar bozuldu ki hep keşke ameliyat olmasaydım diyorum. sizlerin yazdıklarını okuyunca ümitleniyorum neden olmasın belki 3. de düzelir diye moral buluyorum. paylaşımlarınız için teşekkürler.

X