- 13 Mayıs 2010
- 137
- 0
xhepia ve kuebraa ikinizin de burnu muhteşem olmuş güle güle kullanın kızlaropuyorumnanaktan
cok sagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xhepia ve kuebraa ikinizin de burnu muhteşem olmuş güle güle kullanın kızlaropuyorumnanaktan
zormuş bayağı canım ya, neyse en zor günleri atlattın artık gerisi daha kolaydır mutlaka..
sana soru sormaktan utanıyorum artık bin tane şey sordum ama bu buz olayı neden yasak ki? herkes ilk iki gün 15-20 dk aralıklarla buz koyuyorum diyor? senin ameliyatın ağır geçtiği için sana özel bir durum mu?
Yine çok sağol canım:) bunca aylık KK hayatımda ilk defa duydum buzun yasak oluşunu, şaşırdım oyüzden
Valla cnm bende sasirdim. Yuze iyi degil falan demisti. Buz yerine ortu/bezi soguk suya batirip suyunu sıkıp yuzune koy dedi..CADIARZU
evt banada aynisini söylediler hatta doktor beyin kendisi dedi herhangi bi tülbenti buzlu suya sokup yüzüne koy diye... heralde asiri soguk olmamasi icin abse veya baska bi rahatsizliga neden olabildigi icn...
slm güzel bayanlar bu dönemi atlatmış biri olarak cvp vermek istedim buz kesinlikle yasak ve zararlı normaldede direk uygulanmamalı çünkü cilt yanığı yapıyomuş emre beyin hiloterapi maskesini getirtme sebebide buymuş hiç korkmayın herşey olup geçiyor sabırlı olun sabır olmadımı psikoloji bozulzbiliyor benim nerdeyse 7.ayım dolacak hala burnum ufakta olsa ödemli ama çok şükür nefesimden ve şeklinden çok memnunum emre beye binlerce tşkkürler inşallah herkes istediği görüntüye kavuşur sağlıkla
tşk sunbul..buz yanığını okumuştum ama hiç koyulmayacağını yeni öğrenmiş oldum. Sen kıdemlisin tabi artık aşmışsın olayı:) nefesin, şeklin iyiyse -ki bence de şekli harika- sapasağlam bir burun olmuş demek ki
bende bi abla var, sürekli arayıp değişik hikayeler anlatıyo, "ayy bizim işyerinde bi kız varr burnu düşmüş sakın yaptırma bak" yok o öyle olmuş şu şöyle olmuş filan..bu postu ona fwdlıyorum şimdi, sussun biraz:)
merhaba hanımlar.
birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. konu açyım diye düşünüyordum ama buraya yazmak daha mantıklı geldi şuan.
küçüklükten gelen bir düşünce aslında bende "burnumu yaptırmak" ama hiçbir zaman cesaret edemedim.
buraya üye olup yaptıranları gördükçe biraz daha cesaretlendim. yaptığım araştırmalar sonucu Emre bey
aklıma en yatan kişi oldu. içimden bir ses ona yaptır diyor hep.birde kimseden onunla ilgili bir şikayet duymadım.
ben ankarada yaşıyorum istanbulda akrabalarımız var ama ben onlarda kalmayı düşünmüyorum pek.
bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim. alçı tampon vs alınma zamanlar ameliyattan ne kadar sonra oluyor.
forumda bir yerde emre beyin tasarımı ameliyata karar verdikten sonra yaptığını duydum.
benim aslında öyle uzun uzadıya vaktimde yok tasarım ameliyat vs tüm prosedürleri tek güne sığdırabilir miyim sizce.
8 kasım gibi olsun istiyorum. sizin herhangi bir bilginiz varmı acaba o gün boş mudur.
emre beyle nasıl irtibata gecebilirim.
şişlikler morluklar kaç günde geçiyor. kaç gün sonra işe başlayabiliyorsunuz.
birde bana ücreti ve kısaca yaşadıklarınızı mail atabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden herkese teşekkürler.olumunekankayizsmile
Cherry gecmis olsun canim.
Fotograflar ne zaman geliyor? Cok merak ediyorum :)
Nasil memnunmusun yni burnundan?
Cnm cok sagol.. Burnum hos gibi sanki.. Nefesimi eskisinden cok cok daha rahat alabiliyorum. Bandajlarim var daha.
Ben suan turkiyedeyim ve surekli cep telefonumla giriyorum nete. Bu yuzden yukleyemiyorum fotograflari. Ancak Hollanda'ya geri dondugumde resimleri yukleyebilirim. En fazla 2 hafta sonra eklerim cnm sabret :))