merhaba hanımlar.
birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. konu açyım diye düşünüyordum ama buraya yazmak daha mantıklı geldi şuan.
küçüklükten gelen bir düşünce aslında bende "burnumu yaptırmak" ama hiçbir zaman cesaret edemedim.
buraya üye olup yaptıranları gördükçe biraz daha cesaretlendim. yaptığım araştırmalar sonucu Emre bey
aklıma en yatan kişi oldu. içimden bir ses ona yaptır diyor hep.birde kimseden onunla ilgili bir şikayet duymadım.
ben ankarada yaşıyorum istanbulda akrabalarımız var ama ben onlarda kalmayı düşünmüyorum pek.
bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim. alçı tampon vs alınma zamanlar ameliyattan ne kadar sonra oluyor.
forumda bir yerde emre beyin tasarımı ameliyata karar verdikten sonra yaptığını duydum.
benim aslında öyle uzun uzadıya vaktimde yok tasarım ameliyat vs tüm prosedürleri tek güne sığdırabilir miyim sizce.
8 kasım gibi olsun istiyorum. sizin herhangi bir bilginiz varmı acaba o gün boş mudur.
emre beyle nasıl irtibata gecebilirim.
şişlikler morluklar kaç günde geçiyor. kaç gün sonra işe başlayabiliyorsunuz.
birde bana ücreti ve kısaca yaşadıklarınızı mail atabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden herkese teşekkürler.olumunekankayizsmile
suan acik oldugum icin ilk ben yaziyim barii..
canim ilk olarak emre beyde karar kildign icin seni tebrik ediyorum iyi bi secim yapmissin alkisalkisalkis
bende yurt disindan gelip ameliyat oldugum icin zamanim cok kisitliydi ve üc görüsmeyi bi günde yapti doktor bey, bu sendede bi problem yaratmicaktir.
alcilar ameliyattan bes gün sonra cikarilip buruna ince bandajlar yapistirilar onlarda 9 gün sonra cikariliyor yani toplamda ameliyattan 14 gün sonra burnun tamamen bandajsiz kaliyor.
sisliklere gelince onlarda kisiden kisiye degisiyor yani ben ince deriliyim ve pek fazla sisligim ve morlugum olmadi sadece ameliyattan sonraki ilk iki gün sistim göz altim morardi ama ertesi gün tamamen indi yani sonuncta sana bagli bisey nekadar sisecegin . ve benim bildigim kadariyla ameliyattan 10 gün sonra tekrar ise dönebilirsin yanliz burda cok dikattli olman gerekiyor, mesela doktor bey bana iki hafta boyunca carsiya cikma günesde kalma kendini fazla yorma ve kesinlikle agir kaldirma demisdi, bunlar iyilesme sürecini uzatiyorumus oyüzden cok önemli seyler. yanliz mecburi olarak ise dönmesi gerekenler 10 gün sonra ise baslayabilirmis benim bildigim kadariyla .
bide ameliyattan sonra kontroller cok önemli doktor bey besinci, dokuzuncu ve öndördüncü günlerde kontrole agiriyo onlarida göz önünde bulundur.
canim benim bildiklerim bunlar yanliz bence sen herseyi doktor beyle görüs cünkü en dogru bilgiyi o sana vericek burada yanlis biseyler duymaktansa herseyi onunla konus.
ameliyat fiyatida 4500 tl , yeni ilk defa ameliyat olan biri icin, fakat onuda yine doktor beyden ögrenirsin.
baya cenem düsdü yine ama sana diyecegim doktor bey mükemmel ona güvenebilirsim ben yaptirdim ve cok mutluyum umarim sendede hersey yolunda gider opuyorumnanaktan