Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mocambo1983 herkese açık değil fotoğraflar sadece arkadaş listemdekiler görebiliyo
ekle istersen
canım benıde eklermısın arkadas olarak..stek gonderdım..okadar ovmuskı arkadaslar cok merak ettım..ınsallah cok daha ıyı olur hersey senın ıcın:)
Dedigin gibi fazla surdu. Fakat benim burnum tam bir hadiseydi diyebiliriz. Emre beyin ve benim bile farketmedigim sorunlar cikti ortaya. Bu yuzden benim ameliyatim normalden fazla surdu. Korkmana gerek yok cnm :)
Ekledim canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
Mocambo1983 herkese açık değil fotoğraflar sadece arkadaş listemdekiler görebiliyo
ekle istersen
fotoğraflarda çok belli olmayabilir ama gerçekte çok çok farklı duruyo eski haline göre
ilk olarak çene yaptırırım diye gitmedim çünkü çeneyle ilgili pek bilgim yoktu nedir ne şekilde olur.emre bey çene düşünürmüsün diye sordu sadece tasarımı da ona göre yapınca inanılmaz bir değişim oldu.çenemi yaptırmasaydım belki burnum daha farklı duracaktı yüzümde.
Kübra burnun cok guzel olmus, gule gule kullan canim.
tsk ederim canim cok sagol opuyorumnanaktan
Kubra sana birsey sorabilirmiyim? Ameliyatdan once narkoz alinca nasil oluyor? ben narkozdan biraz korkuyorum.....
Cok dusunuyorum acaba yaptirsammi yaptirmasammi diye. Sonuc ya guzel olmazsa dusunuyorum.
cnm bende ilk defa narkoz aldim ve hic korkulacak bisey yok yani hemsire igneyi yaparken sen uykuya dalmis oluyosun ve normal evinde nasil uyuyosan öyle hatta ben rüya bile görmüsdüm boshayallersmile
uyandigindada ilk dakikalar nerdeyim ben filan oluyo hafif bulantiyla birlikde ama hemen geciyo... hakkaten hic korkulcak bisey yok zaten ameliyata giderken hemsire sana sakinlesitirici igne yapiyo odanda o andan itibaren rahat bi sekilde giriyosun ameliyata zemuszemus
bence emre beye ameliyat olucaksan sonuc kötü olurmu diye hic düsünmene gerek yok cünkü emre bey mükemmel bi doktor ve isine okadar hakimki ona sonuna kadar güvenebilirsin. en cok su lafi hosuma gitmisdir : su andan itibaren senin burnun benim burnum ve ondan artik ben sorumluyum kaydirigubbakcemile3
aklinda ameliyat varsa bence geciktirme hemen ol kesinlikle pisman olmicaksin vereliniortak