Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bişi sorucam, anestezi yapılmadan önce gelip bi kaç soru soruyorlar ya, form dolduruyorlar hani, onu nerde yapıyorlar? Eğer annemin yanında sorarlarsa bi kaç soruya yanlış cevap vermek zorunda kalabilirim:)
Yanlış cevap vermek de ciddi sorunlara yol açabilir herhalde..Dr. House izleyen bilir:)
aaa allala yanlıs anlamisim xhepia sanirim ceneyle bir ameliyat sen oldun hatlar karisti :)))bi sakincasi yoksa gorebilirmiyim fotograflarini.Ameliyatıma az kaldı ve bende ceneyi eklesem mi diye dusunmeye basladım.
eso sende önceden gidersin hemşireye söylersin dicem de ameliyat sabahı anestezi doktoru da aynı soruları soruyobenneyaptımki
:)) çok sağolun arkadaşlar, walla ayarlamam lazım bunu, çok önemli benim için..umarım halledebilirimboshayallersmile
Cnm istersen ameliyat tarihine yakin emre beyi arayip durumu kendisine anlatabilirsin..
kuebraa bende görebilirmiyim fotograflarını.[Uzun suredir buraya uyeyim ve kısa sure sonra emre beye ameliyat oluyorum .Sadece burun ameliyatı olacagim ama simdi senin soylediklerinden sonra acaba ceneyide dusunsem mi demeye basladim.Burun tasarımımı gorunce birseyler eksikmis gibi hissetmeye basladim tasarımın kotulugunden degil kesinlikle ama acaba o eksiklik cenemi :)))kabul edersen cok sevinirim istersen sonra silersin.Cok saol simdiden
Tabii tabi danışıcam canım, anlatırım durumu.
Neymiş esra, annenden gizli iş yaparsan bi gün mutlaka karşına çıkarmış!! diye de kızıyorum şuan kendime:)
:) canım sorma ya, gençlik işte:hulya:neymis kiz annenden gizli cevirdigin haltlar kaydirigubbakcemile
evet arkdslarinda dedigi gibi önceden hemsireye söylersen problem olmaz buarada nezaman ameliyat oluyosun? görüsdünmü doktorla tasarim fln ??
hazal_k mesaj sayım dolmadığı için özel mesajlara cevap veremiyorum.albümümdeki resim ameliyattan önceki halimxhepıa ne kadarda degısmıssın canım cok yakıstı hem cenen hem burnun sankı farklı bır yuz gıbı tamamen degısmıssın mutlu ve saglıkla kullan canım ...
bence kendi kendine kafani karistirma mesela bendede ceneye müdahale yapilabilirdi brz geride oldugu icin tasarimlarda evet fark oluyo göze hos geliyo ceneninde yapilmis hali o gün benimde cok kafam karismisdi düsündüm fln ama yaptirmadim yüzümde okdr seye gerek yok diye düsündüm ve iyiki olmamisim pisman degilim evet tasarimda insanin aklini celebiliyo ama cok dehset uyumsuzluk yoks bence kesinlikle yaptirma :):)
Cherry21 canım nasıl durumun ? ameliyat sonrası 3. günün yanılmıyorsam..şişlikler morluklar ne durumda..en önemlisi kendini nasıl hissediyorsun?umarım yolundadır hersey..
Cnm simdilik durumum iyi. İlk 2 gece siskinlik we bas agrisindan dolayi uyuyamadim ona karsi surekli ortu gibi bezler islattim yuzume koydum soguk soguk cunku buz koymak yasakmis. Ancak oyle ara ara uyudum. Dun gece iyi uyudum.. Sokaktaki davulcuyu bile duymamisim :) morluklarim hic olmadi.. Bugun kontrole gittim emre bey cok ii gorunuosun dedi o agir ameliyata ragmen beklenmeyen bir ilerleme gormus. Cumartesi gunude alcilarim alinacak hayirlisiyla.. Agri kesici iciyorum tabi onunda faydasi var hafif olsa bile.