Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

aaa allala yanlıs anlamisim xhepia sanirim ceneyle bir ameliyat sen oldun hatlar karisti :)))bi sakincasi yoksa gorebilirmiyim fotograflarini.Ameliyatıma az kaldı ve bende ceneyi eklesem mi diye dusunmeye basladım.

Canım bişi sorucam, anestezi yapılmadan önce gelip bi kaç soru soruyorlar ya, form dolduruyorlar hani, onu nerde yapıyorlar? Eğer annemin yanında sorarlarsa bi kaç soruya yanlış cevap vermek zorunda kalabilirim:)
Yanlış cevap vermek de ciddi sorunlara yol açabilir herhalde..Dr. House izleyen bilir:)

Cnm sorduklari sorular maddelere karsi alerjilerinin olup olmadigi, gecirmis oldugun ameliyatlar, ciddi hastaliklar, sabit olarak kullandigin ilaclar ve sigara/alkol kullanip kullanmadigin ve son adet oldugun tarihi soruyorlar. Bu sorulari bana hastane odasinda refakatcinin yaninda sordular. bilmiyorumkismile

aaa allala yanlıs anlamisim xhepia sanirim ceneyle bir ameliyat sen oldun hatlar karisti :)))bi sakincasi yoksa gorebilirmiyim fotograflarini.Ameliyatıma az kaldı ve bende ceneyi eklesem mi diye dusunmeye basladım.

:)) çeneyi olan benim canım kübra sadece burun oldu
Emre Bey de önerirse çeneyi bence çok düşünme eğer parasal açıdan da sorunun yoksa

eso sende önceden gidersin hemşireye söylersin dicem de ameliyat sabahı anestezi doktoru da aynı soruları soruyobenneyaptımki

eso sende önceden gidersin hemşireye söylersin dicem de ameliyat sabahı anestezi doktoru da aynı soruları soruyobenneyaptımki

Bastan hemsirelere soylersen onlarda ona gore davranirlar.. Anestesi doktorda ona gore davranir. Bastan bunu bildirmek onemli. Ondan sonra refakatcini odadan cikartirlar merak etme sırnaşık şey

:)) çok sağolun arkadaşlar, walla ayarlamam lazım bunu, çok önemli benim için..umarım halledebilirimboshayallersmile

Cnm istersen ameliyat tarihine yakin emre beyi arayip durumu kendisine anlatabilirsin..

Tabii tabi danışıcam canım, anlatırım durumu.
Neymiş esra, annenden gizli iş yaparsan bi gün mutlaka karşına çıkarmış!! diye de kızıyorum şuan kendime:)

Cherry21 canım nasıl durumun ? ameliyat sonrası 3. günün yanılmıyorsam..şişlikler morluklar ne durumda..en önemlisi kendini nasıl hissediyorsun?umarım yolundadır hersey..

kuebraa bende görebilirmiyim fotograflarını.[Uzun suredir buraya uyeyim ve kısa sure sonra emre beye ameliyat oluyorum .Sadece burun ameliyatı olacagim ama simdi senin soylediklerinden sonra acaba ceneyide dusunsem mi demeye basladim.Burun tasarımımı gorunce birseyler eksikmis gibi hissetmeye basladim tasarımın kotulugunden degil kesinlikle ama acaba o eksiklik cenemi :)))kabul edersen cok sevinirim istersen sonra silersin.Cok saol simdiden

bence kendi kendine kafani karistirma mesela bendede ceneye müdahale yapilabilirdi brz geride oldugu icin tasarimlarda evet fark oluyo göze hos geliyo ceneninde yapilmis hali o gün benimde cok kafam karismisdi düsündüm fln ama yaptirmadim yüzümde okdr seye gerek yok diye düsündüm ve iyiki olmamisim pisman degilim evet tasarimda insanin aklini celebiliyo ama cok dehset uyumsuzluk yoks bence kesinlikle yaptirma :):)

Tabii tabi danışıcam canım, anlatırım durumu.
Neymiş esra, annenden gizli iş yaparsan bi gün mutlaka karşına çıkarmış!! diye de kızıyorum şuan kendime:)

neymis kiz annenden gizli cevirdigin haltlar kaydirigubbakcemile
evet arkdslarinda dedigi gibi önceden hemsireye söylersen problem olmaz buarada nezaman ameliyat oluyosun? görüsdünmü doktorla tasarim fln ??

neymis kiz annenden gizli cevirdigin haltlar kaydirigubbakcemile
evet arkdslarinda dedigi gibi önceden hemsireye söylersen problem olmaz buarada nezaman ameliyat oluyosun? görüsdünmü doktorla tasarim fln ??
:) canım sorma ya, gençlik işte:p:hulya:
görüştüm doc la, bi ayım kaldı ameliyata, tasarım vermiyo Emre bey biliyosun, iyi yapıyo, ama ben tabi yine hergün kendi kendime foto çekip oynuyorum, hepsi birbirinden komik:icecream:

xhepıa ne kadarda degısmıssın canım cok yakıstı hem cenen hem burnun sankı farklı bır yuz gıbı tamamen degısmıssın mutlu ve saglıkla kullan canım ...
hazal_k mesaj sayım dolmadığı için özel mesajlara cevap veremiyorum.albümümdeki resim ameliyattan önceki halim

evet ya çok acayip bişi bu o günden beri neremde ne bozukluk var ne yaptırılır alın çizgilerime botox mu yaptırsam mimik çizgilerimimi doltturtsam diye düşünüp duruyorum.Hastalık mıdır nedir??:S

bence kendi kendine kafani karistirma mesela bendede ceneye müdahale yapilabilirdi brz geride oldugu icin tasarimlarda evet fark oluyo göze hos geliyo ceneninde yapilmis hali o gün benimde cok kafam karismisdi düsündüm fln ama yaptirmadim yüzümde okdr seye gerek yok diye düsündüm ve iyiki olmamisim pisman degilim evet tasarimda insanin aklini celebiliyo ama cok dehset uyumsuzluk yoks bence kesinlikle yaptirma :):)

evet ya çok acayip bişi bu o günden beri neremde ne bozukluk var ne yaptırılır alın çizgilerime botox mu yaptırsam mimik çizgilerimimi doltturtsam diye düşünüp duruyorum.Hastalık mıdır nedir??:S

xhepia
çok sağol eklediğin için ilk arkadaşımsın :)))
bu arada müthiş olmuş hakikaten sonuç hayran kaldım hayırlı olsun :))ne denir bilemedim kazasız belasız kullan :))

Cherry21 canım nasıl durumun ? ameliyat sonrası 3. günün yanılmıyorsam..şişlikler morluklar ne durumda..en önemlisi kendini nasıl hissediyorsun?umarım yolundadır hersey..

Cnm simdilik durumum iyi. İlk 2 gece siskinlik we bas agrisindan dolayi uyuyamadim ona karsi surekli ortu gibi bezler islattim yuzume koydum soguk soguk cunku buz koymak yasakmis. Ancak oyle ara ara uyudum. Dun gece iyi uyudum.. Sokaktaki davulcuyu bile duymamisim :) morluklarim hic olmadi.. Bugun kontrole gittim emre bey cok ii gorunuosun dedi o agir ameliyata ragmen beklenmeyen bir ilerleme gormus. Cumartesi gunude alcilarim alinacak hayirlisiyla.. Agri kesici iciyorum tabi onunda faydasi var hafif olsa bile.

Cnm simdilik durumum iyi. İlk 2 gece siskinlik we bas agrisindan dolayi uyuyamadim ona karsi surekli ortu gibi bezler islattim yuzume koydum soguk soguk cunku buz koymak yasakmis. Ancak oyle ara ara uyudum. Dun gece iyi uyudum.. Sokaktaki davulcuyu bile duymamisim :) morluklarim hic olmadi.. Bugun kontrole gittim emre bey cok ii gorunuosun dedi o agir ameliyata ragmen beklenmeyen bir ilerleme gormus. Cumartesi gunude alcilarim alinacak hayirlisiyla.. Agri kesici iciyorum tabi onunda faydasi var hafif olsa bile.

zormuş bayağı canım ya, neyse en zor günleri atlattın artık gerisi daha kolaydır mutlaka..
sana soru sormaktan utanıyorum artık bin tane şey sordum ama :eek: bu buz olayı neden yasak ki? herkes ilk iki gün 15-20 dk aralıklarla buz koyuyorum diyor? senin ameliyatın ağır geçtiği için sana özel bir durum mu?

X