- 17 Kasım 2009
- 197
- 0
megumu, sana arkadaşlık daveti gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de merak ettim fotoğraflarını ama açamıyorum. sanırım özel albüm. umarım herşey yolundadır senin için. umarım dilediğin burna kavuşmuşsundur. inşallah ben de dilediğim gibi bir burna sahip olurum. 2 kez ameliyat oldum ben de. 3. ameliyatı düşünüyorum ama henüz erken. inşallah bu son olur. psikolojim o kadar bozuldu ki hep keşke ameliyat olmasaydım diyorum. sizlerin yazdıklarını okuyunca ümitleniyorum neden olmasın belki 3. de düzelir diye moral buluyorum. paylaşımlarınız için teşekkürler.
kabul ettim albümüde açtım:)cnm üzülme hiiç takma kafana o kadar güzel oluor ki herşey yolunda maşallah çok memnunum burnumdan ılk burnumu ii kotu begenıodum keşke 2.yi olmasaydım die aylarca ağladım ama şu an çook mutluyum her geçen gün dahada güzelleşiyor yaa böyle kalsın dıorum ertesi gun woww bugun dahada güzel boyle kalsın dıorum:bbo: 1 yıl sonra ne dicem bilemiorum :))aynı duyguları bende yaşadım şimdi üzüldüğüme üzülüorum:) inşallah seninkide çook çok güzel olur dilediin buruna kavuşursun A.Emre İlhan diorum başkada bişey demiorum:))
Son düzenleme: