Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kübra süper görünüyo burnun
ben zaten bandajlı halini bile çok beyenmiştim
güle güle kullanmı denir artık ne denir :KK70:

kızlar bende ekledim bikaç yeni fotoğraf.görüntü pek kaliteli değil bende azıcık paçoz gibiyim malum antalya sıcağı :KK70:
ilerleyen zamanlarda daha güzelini eklerim :KK70:

esocum canim cook cook sagolll bunlari duymak insani cok mutlu ediyo inann... senin ameliyatindaa cok iyi gecicekk süper olucakk insallah.. emre bey olurda süper olmazmi hic olumunekankayizsmile

xhepıa ne kadarda degısmıssın canım cok yakıstı hem cenen hem burnun sankı farklı bır yuz gıbı tamamen degısmıssın mutlu ve saglıkla kullan canım ...

kızlar bende ekledim bikaç yeni fotoğraf.görüntü pek kaliteli değil bende azıcık paçoz gibiyim malum antalya sıcağı :KK70:
ilerleyen zamanlarda daha güzelini eklerim :KK70:

cnm muhtesem gözüküyosun burnun cenen tam bi uyum icindee kirkbirkere masallahh :nazar:
baya sisin var belli ama sisler indikcee dahada güzel olucakk insallahh cok begendim
zaten ayni gün ameliyat olduk senin yerin bende ayri olumunekankayizsmile

önecelikle mesajların silinmesini kazenden ben rica ettim fake değilim uzun zamandır forumu takip ediyorum ,doktorumu kötülemek gibi niyetim asla yok. Kalın derili olduğum için burnum fazlasıyla şiş çünkü daha 20. günümdeyim.Emre bey süreçin nasıl olacağını uzun uzun anlatıp sabırlı olmamı söylemişti ama sabırsız biri olduğum için hem kendimi mutsuz ediyorum hem başkalarını.sonuç olarak Emre bey gerçekten işinde başarılı bi doktor görüşmelerim ve kontrollerim sırasında bunu daha iyi anladım çünkü muayenehanesinde birçok hastasıyla tanışma imkanım oldu Türkiye nin yanısıra dünyanın dört bir yanından gelen hastaları vardı ve ünü Türkiye sınırlarını aşmış bi doktor.Kesinlikle güvenebilirsiniz

hazal kübra teşekkürler.
kızlar evet çok değiştim gerçekten kuaföre gittim tanımadı kuaförüm beni o derece
kübracım bende de yerin ayrı hastanede de tanışmak istiyodum ama rahatsız etmiyim dedim diye gelmedim hiç
önden görüntüye pek alışamadım ben ama bu kötü gözüküyo demek değil tabiki kübra senin nasıl önden fotoğraf koyabilirmisin
hazalcım 50 mesajım yok ondan burdan yaziyim dile getirmekte bi sakınca olmaz heralde daha önceki sayfalarda da dile getirilmişti fiyat
benim 4500 burun ilk ameliyatım olduğu için 500 de çene ameliyatına verdim
ama şunu belirtmeden geçemicem Emre Bey size çene ameliyatını da tavsiye ediyorsa direk hayır demeyin ben çok mutluyum şu anda inanılmaz değiştirdi herşeyi

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım cok sukur cenemde bırsey yok sadece burnum ucu toop gıbı ve asagı bakıyo.gulmeyı cok sevdıgım halde gulerken kendımı kasıyorum cunku hepden asagı bakıyo burnum=)sana gelınce coook degısmıssın superrrrrr... Ama ondende gormek ısterız canımm

xhepiahihoyyyt nasıl bi değişim bu yahu:) şimdi seçebildim aradaki farkı, resmen çok çok daha genç görünüyorsun ameliyat sonrasında, 10 yaş fark atmışsın:KK66:)

Nasıl mutlu oluyorum böyle güzel değişimleri gördükçee..:) XHEPIA çok pek çoookkk beğendim canım iyi günlerde kullan..darısı biz ameliyat sırası bekleyenlerin başına..

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için böyle güzel şeyler duyunca çok sevindirik oluyorum delikafadulden
gerçi ben ne kadar teşekkür etsem de asıl teşekkürü hak eden Emre Bey tabiki
baştan yarattı beni sengözlerimebaksanab

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için böyle güzel şeyler duyunca çok sevindirik oluyorum delikafadulden
gerçi ben ne kadar teşekkür etsem de asıl teşekkürü hak eden Emre Bey tabiki
baştan yarattı beni sengözlerimebaksanab

gecmis olsun
neden foto larini göremiyorum????

merhaba nasilsin??
ben yarin aksam ucuyorum türkiyeye
cumartesi randevum var
ve pazertesi ameliyat

cok merak ediyorum be cok korkiyorum ...
konustum emre beylen

atasehirde yapacakmis ameliyati
bi ugrarsin ;.))

heh sonunda çıktın piyasaya, kaybolmuştun ben de merak ettim noldu bu kıza diye.. yaw ayıp ettin çağırırsın da gelmez miyim:)

Mocambo1983 herkese açık değil fotoğraflar sadece arkadaş listemdekiler görebiliyo
ekle istersen

tekrardan geçmiş olsun canım iyi nefesler..:)
bu arada ameliyat 4 saat sürmüş dedin sencede çok fazla değilmi ya?
korktum birden şimdi..

Dedigin gibi fazla surdu. Fakat benim burnum tam bir hadiseydi diyebiliriz. Emre beyin ve benim bile farketmedigim sorunlar cikti ortaya. Bu yuzden benim ameliyatim normalden fazla surdu. Korkmana gerek yok cnm :)

X