- 17 Ağustos 2009
- 201
- 0
- 37
ya varya ne oluyo size ne bu tepki illada çok olumlu düşüncelerimi mi yazmak zorundayım.ben emre beyin yaptığı bazı burunları beğeniyorum evt ki ben burda beğendiğim burunlara çok da güzel yorumlarımı yaptım.güzel olan birşeye ben kötü demem .neden diyeyim ki bende emre beye olmak istediğim için tam kaç aydır ona yazılmış yorumları takip ediyorum.boşuna zaman harcamak istemem herhalde.emre beyin yaptıgı tumena_puff_cevo_sezoss burunlarını görünce hayran kaldım ve giç bir doktoru araştırmadan emre beye olmakta karar verdim fakat son zamanlarda bir kaç kişinin memnuniyetsizliğini görünce ben kararsız biri olarak ikilemde kaldım. ve bunu dile getirdimm.eso sen şimdi ameliyat olacaksın diye hiç bir kötü yorum duymak istemiyorsunn anlıyorum seni bende kesinlikle duymak istemezdim fakat yazdığın lafları heyacanına cahilliğine veriyorum. sen benim seviyem hakkında yorum yapacak kişi değilsinn.ben yazdığım kelimelerimi doğal ve içten yazdım.münazaraya katılır gibi süslü yorumlar yazmana gerek yok burada herkes seninde değiğin gibi herkes bilgi edinmeye giriyo.sen bu yazdıklarınla kimsenin düşüncelerini sınırlayamazsın.sen burdaki konuşmanla tartışmaya giriyorsun.OLSUN BEN YİNEDE SANA AMELİYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH SONUÇ İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.