Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

KIZLAR bende emre beye olmayı düşünüyorum ve sizin konuşmalarınızı hergün okuyorum ... ama emre beye olamakta kararsız kaldım çünkü son zamanlarda ameliyat olan arkadaşların yazılarında hiç memnuniyet görermedim.hepsi şişlik var sırtı şöyle burası bole diye sızlanıyorlarr.kimse beğeniyorum demediiiiiiiii ve bu beni çok üzüyo zaten zor karar vermiştimm bunlarıda okuyonca kararsız kaldım ... yeni ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.. sizce emre beye ameliyat olmalımıyım.yoksa başkalarınıda mı düşüneyim. inşallah burunlarınızın şişlikleri iner ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olrsunuz. sonuçdada az para değlll.

KIZLAR bende emre beye olmayı düşünüyorum ve sizin konuşmalarınızı hergün okuyorum ... ama emre beye olamakta kararsız kaldım çünkü son zamanlarda ameliyat olan arkadaşların yazılarında hiç memnuniyet görermedim.hepsi şişlik var sırtı şöyle burası bole diye sızlanıyorlarr.kimse beğeniyorum demediiiiiiiii ve bu beni çok üzüyo zaten zor karar vermiştimm bunlarıda okuyonca kararsız kaldım ... yeni ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.. sizce emre beye ameliyat olmalımıyım.yoksa başkalarınıda mı düşüneyim. inşallah burunlarınızın şişlikleri iner ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olrsunuz. sonuçdada az para değlll.

cnm bence burda konusulanlar doktorla pek alakalı seyler degıl yanı kıme amelıyat olursan ol ıllakı burnun sısıcek ıllakı sert olucak ve amelıyattan sonrakı ılk ıkı bılemedın üc ay boyunca pek bısey anlasılmıyo yanı burun hergün degısıyor ve ıllakı sıslıkler ınsanı rahatsız edıyor ve bızde burda bunları konusuyoruz. dıgerlerını bılmem ama kendım ıcın dıgebılırımkı ben son derece memnunum ve emre beye amelıyat oldugum ıcın cok sanslıyım cünkü dıkkat edersen dıger doktorlara amelıyat olmus ınsanların cogu barız bı sekılde memnun degılım dıyor. oyüzden sn ıyıce bı arastır ıcın rahat etsın ve emre beyde dogru adrestesın buna emın ol hihoyyyt

Son düzenleme:
Emre beyle görüsmeye gittinmi? gittiginde zaten sana yapmis oldugu burunlari gösterecek,
ben hayran kaldim dogrusu..

Artik benim gecem nasil gecer hic bilmiyorum. Umarin gecem sakin gecer.

Cherrycim :) burdan sana telepati yoluyla pozitif enerji gönderiyorum:) bi de pek neşeli bi şarkı dinliyorum (something good can work) günün anlamına uygun
inşallah çok iyi geçer ve sağ salim atlatırsın canım:Saruboceq:

Cnm benim cok sagol.. Artik benim gecem nasil gecer hic bilmiyorum. Umarin gecem sakin gecer. Ister istemez stresli gecer.. :KK1:

cherry,canım benım,ınsallah hersey gonlunce olsun..ALLAH kolaylıklar versın..amelıyatın cok ıyı gecsın..o safhaları yasamıs bırı olarak senı okadar ıyı anlıyorumkı:)ılk etapta cok sıslıklerın ve morlukların olcagı ıcın hıc telas etme canım,1 haftaya sıslıkler,2 haftaya morluklar tamamen kayboluyo...gonlunu ferah tut..dualarımız snınle:)

merhaba arkadaşlar
benimde 2 hafta sonra ameliyatım var. şuan hiç ameliyata girmeyecekmiş gibi o kadar rahatım ki....
acaba son haftaya girince mi telaş,endişe başlıyor? ilk defa narkoz alacağım için ne olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Burada ameliyattan sonra dik yatılması gerektiğini okudum. Bu ne kadar sürüyor?
umarım sonuç güzel olurda bende resimlerimi koyarım.

Ve ameliyat oldum!!!! Suan cep telimden yaziyorum nihayet ameliyat oldum kurtuldum stressten :) suan kafamda maske bekliyorum oyle.. Ameliyarim 3.5 saat - 4 saat gecmis. Emre bey bana soruyo sen daha onceden nerdeydin diye :)) baya icten egrilikler falan varmis bu ameliyat yaramis bana :)) suan iiyim kizlar.. Bu arada cok sagolun eso ve ladyalone mesajlariniz ve desteginiz icin :) optum

Maşallah canım ya walla çok sevindim hemen kendine gelmiş olman ve ordan canlı yayın yapman süper olmuş :))
Acil şifalarr..Öpüyoruzz mucumucmcucuccmcucu

geçmiş olsunn
hep merak ediyorum şu ameliyat esnasını :KK70:
emre beye yalvarıyım belki seyirci kabul eder :p

Ve ameliyat oldum!!!! Suan cep telimden yaziyorum nihayet ameliyat oldum kurtuldum stressten :) suan kafamda maske bekliyorum oyle.. Ameliyarim 3.5 saat - 4 saat gecmis. Emre bey bana soruyo sen daha onceden nerdeydin diye :)) baya icten egrilikler falan varmis bu ameliyat yaramis bana :)) suan iiyim kizlar.. Bu arada cok sagolun eso ve ladyalone mesajlariniz ve desteginiz icin :) optum

cok gecmis olsun, insallah burnun tam istedign gibi olmustur:) beterschapa.s.

fıstık,cok sevındım ıyı olmana..ınsallah sonucundada ıstedıgın gıbı olur...bol bol sabır:)

Cherry21 çok geçmiş olsun canım.sonunda atlatmışsın ne güzel.acil şifalar diliyorum umarım çok güzel bir burnun olmuştur..

merhaba arkadaşlar
benimde 2 hafta sonra ameliyatım var. şuan hiç ameliyata girmeyecekmiş gibi o kadar rahatım ki....
acaba son haftaya girince mi telaş,endişe başlıyor? ilk defa narkoz alacağım için ne olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Burada ameliyattan sonra dik yatılması gerektiğini okudum. Bu ne kadar sürüyor?
umarım sonuç güzel olurda bende resimlerimi koyarım.

duffie merhaba..tam iki hafta sonra benim de ameliyatım var sanırım aynı günde veya günlerde..stresi birlikte yaşıcaz gibi görünüyor.senin tam olarak hangi tarihte ameliyatın?

canım ben daha görüşmedim ama resmimi yollayıp yorumumu yaptı... ben buradaki yorumlarla emre beyi çok beğenmiştimm..aama son zamanlarda emre beye karasız kaldımm.. ama yinede emre beyden vazz geçmem sanırımm...

cherry2 geçmiş olsunn n inşallah istediğin gibi bir sonuç olurrr....şuan suratın da morluk falan varmı acabaa.ağrı varmı

hazal_K istersen her kelimeyi farklı bi postta yaz he? böyle tam boşa harcamış olmuyosun sayfaları..

Bak burda bahsettiğimiz bir doktor. Bu işte uzman, yıllarını vermiş, yüzlerce kişiyi ameliyat etmiş ve işinde çok çok başarılı, hatta benim gördüğüm en başarılı doktor. Kuaförde saç boyayan birinden bahsetmiyoruz arkadaşlar.. böyle buraya gelip ya emre bey çok iyi ama ben beğenmedim demeniz kusura bakmayın ama benim çok ciddi sinirimi bozuyor.

Tabii ki herkes beğenisini veya memnuniyetizliğini yazacak ama lütfen burdan bilgi edinmeye çalışanlar için de en azından bir açıklama yapın.. diyin ki ben böyle istedim burun yapım böyleydi, istediğimi anlattım ama o başka bir burun yaptı diyin mesela..şimdi tam lise öğretmeni lafı gibi olacak ama yıkıcı olmak yerine biraz yapıcı olsak?

Ben yeterince bilgi edindim ve ameliyatıma çok az kaldı, şimdi insanların tecrübelerini sorup soruşturuken ve tam hazırm hiç bir korkum şüphem kalmadı derken neden olduğu belli olmayan bir memnuniyetsizlik beni ve eminim başkalarını kötü etkiliyor, olumsuz yorum yapacakasnız da bunu faydaya çevirecek (hem sizin hem bizim için) bir şeyler konuşabiliriz..

aa deme kızzz moralim bozuldu şimdi diyip mahallede çekirdek çitler havasında muhabbetler pek iç açıcı gelmedi bana

seviye ayak bileklerinde!!

Son düzenleme:
Emre Bey burda yazılanlara göre işinde çok başarılı olan işini seven ama en önemlisi insanlara deger veren bir insan. E buda doğal olarak ameliyatlarında güzel sonuçlar çıkarmasını sağlıyor. Bende Emre Beye ameliyat olmayı düşünüyorum.Burda 200 yorum varsa 200 de olumlu..
Tabiki şikayetler söylenecek ama neden olduğu ve açıklamalarla beraber.Zira ben inanmıyorum memnun kalmadığınızı.Zorla yüzünüze uymayan bir burun istemişseniz Emre Beyin yapabileceği bişey yok onun size bu konuda açıklama yaptığını sanıyorum ki tabiki yapmıştır.Ama ısrarlar sonucunda tabiki hastasını dinlemiştir.Bana böye gelio neden memnun kalmadığınızı açıklarsanız çok memnun kalacağız.

henuz ameliyat olmamis birinin nasil bi memnuniyetsizlii olabilir ki tasarimi mi begenmedi emre beyin ilgisini mi begenmedi ortada bi dengesizlik var iste kararsiz kaldim ama vazgecmem dio:) ciddiye almayin olanlarin yorumlarina bakin gereksiz tepkiler bunlar.

Hazal k,

Evet gozlerim kuculdu, yuzum sisti ve gozlerimin alto morlasti. Kendimi agir bir sekilde nezle olmus gibi hissediyorum. Agrim pek yok cok sukur. Oda benimkisi septorinoplasti. Planladigindan daha cok sey duzeltti. Mesela burnumda kirik varmis, kucukken falan iyi bi darbe yemisim duserken falan. Yillarca o kirik ile yasamisim ve herzaman bir agrim olmustur. Ama bu agri hep "normal" gibi gelmistir. Bu arada herkesin gecmis olsun dilekleri icin cok tesekkur ederim! Darisi olmayanlarin basina. Inanin bu prosedurde stress agridan daha kotu. Ben cok stress yaptim gereksiz yere.. :))

X