Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba cherry21, ameliyattan önce doktrlar güneşe çıkmaya ve yanmaya pek sıcak bakmıyor aslında.emre bey bişey söyledimi bu konuda cnm?

Pinarcim ben bu soruyu emre beyede sordum fakat kendisi sorun yok dedi. Yeterki ameliyattan sonra gunesten uzak dur dedi.. Yoksa tatile gelmezdim hatra ameliyat tarihimi daha öne alirdim cnm.

korkmayın kızlar ameliyattan deymiyo kafanıza taktığınıza yatakta iğneyi yapıyolar sonra bi bakmışsın yüznde maskesempatiksalakcinni

kizlar 8 temmuz da bende Emre beye ameliyat oldum, 28. günümdeyim, burnum daha çok $i$. bi fikir edinmeniz için bir kaç resim ekledim :

Eklentiler

• $eski burnum.jpg
    $eski burnum.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $10. gün.jpg
    $10. gün.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $20. gün.jpg
    $20. gün.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $22. gün.jpg
    $22. gün.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 38
kızlar bence amelıyattan sonra sıslerın ınmesını beklemek , amelıyatı bekleyıp olmakdan daha zor.... suan sısler burun ucuma toplandı pınnokyo ya benzıyorum :) en yakın zamanda resım eklıcem bende

kizlar 8 temmuz da bende Emre beye ameliyat oldum, 28. günümdeyim, burnum daha çok $i$. bi fikir edinmeniz için bir kaç resim ekledim :

canım öncelikle gecmıs olsun evet burnunun ucu bayağı şişmiş üstü tarafı o kadar değil inş. en kısa sürede şişlikler iner ve cok cok mutlu olursun. a.s.

Cnminsallah dedigin gibidir degmez bu kadar korkmama.. bilmiyorumkismile

canım,senın amelıyat oldugun gun benım de muanemı yapıcak dr bey..allah yardımcın olsun..amelıyat olacagın gunun gecesı
ve sabahı cok streslı gecıyo.ben gece hıc uyumadım sabah masadan kacmayı bıle dusundum,valla asırı korktum,ama korkacak bısey yok ınankı:)

canım öncelikle gecmıs olsun evet burnunun ucu bayağı şişmiş üstü tarafı o kadar değil inş. en kısa sürede şişlikler iner ve cok cok mutlu olursun. a.s.

CİLOo.canım benıde arkadas olarak eklermısın,bende 20sınde amelıyat oldum emre beye,benımde burnum sısın otesı ınan.bıde asırı sert on tarafı..nasıl ıncek bılmıyorum:)

canım,senın amelıyat oldugun gun benım de muanemı yapıcak dr bey..allah yardımcın olsun..amelıyat olacagın gunun gecesı
ve sabahı cok streslı gecıyo.ben gece hıc uyumadım sabah masadan kacmayı bıle dusundum,valla asırı korktum,ama korkacak bısey yok ınankı:)

Cnm benim cok sagol.. Artik benim gecem nasil gecer hic bilmiyorum. Umarin gecem sakin gecer. Ister istemez stresli gecer.. :KK1:

kızlar bence amelıyattan sonra sıslerın ınmesını beklemek , amelıyatı bekleyıp olmakdan daha zor.... suan sısler burun ucuma toplandı pınnokyo ya benzıyorum :) en yakın zamanda resım eklıcem bende

canım o burun ucu şişmesinin sebebi, baş yukarda yatıldığı için değil mi? forumda başka biri, sağa yatınca şişlikler sağ tarafımda sola yatınca sol tarafımda toplanıyo filan yazmıştı, yatış-duruş şekliyle ilgili bişi herhalde

yorumlariniz icin tesekkurler kizlar..bandajliyken burnun sekli daha belirgindi simdi bandajlar cikinca $i$ti de $i$ti :eek:)
Emre beyin dedigi gibi hala basim dik pozisyonda yatiyorum galiba o yuzden $i$ler burnun ucunda birikti.
3. ayin sonunda bakalim nasil bi $ekle giricek. bu ameliyat için gerçekten çooooooook sabirli olmak lazim...
ilerleyen zamanlarda albume resim ekliycem..

ciloo benim şişliklerim 3.5 aydan sonra bariz bir şekilde indi. hatta 4. ayda 15 gün öncesine göre o kadar farklıydı ki. ilk anlarda şişliklerden çok çirkin görünüyor ancak eninde sonunda inecek hiç dert etme. 3-4 ayı atlatmayı bekle sonrası çok güzel oluyor zaten güven bana:)

kızlar ben dik yatamıyorum malesef.dik yatsamda sabaha kaykıymış bi şekilde uyanıyorum hep :) bi sorun olurmu acaba normal uyuyorum artık

ciloo benim şişliklerim 3.5 aydan sonra bariz bir şekilde indi. hatta 4. ayda 15 gün öncesine göre o kadar farklıydı ki. ilk anlarda şişliklerden çok çirkin görünüyor ancak eninde sonunda inecek hiç dert etme. 3-4 ayı atlatmayı bekle sonrası çok güzel oluyor zaten güven bana:)

kellyr,canım benımde burnum cok sıs,ozellıkle on tarafı balon gıbı:)bıde on taraftakı konulan kıkırdaklar asırı sert,sızınkıde oylemıydı..yanı burun ucu tas gıbı..oylemı kalıcak acaba?

benim revizyon olduğu için ilk ameliyat olanlara göre daha şiş ve sertti. ucu dokunulacak gibi değildi çünkü burun ucumda ilk ameliyattan kaynaklanan çöküntüleri kıkırdakla doldurdu emre bey. şu an 6.5 ay oldu ve sertlik yok denecek kadar az. ancak sizler daha çabuk iyileşirsiniz çünkü ilk ameliyat. herşey yoluna giriyor. sabırsızlığınızı endişelerinizi anlıyorum ama sabretseniz de iyileşecek endişelenseniz de. neden üzeceksiniz ki kendinizi. şu an aklınızı burundan başka şeylerle meşgul etmeye çalışmak en iyisi.

kızlar ben dik yatamıyorum malesef.dik yatsamda sabaha kaykıymış bi şekilde uyanıyorum hep :) bi sorun olurmu acaba normal uyuyorum artık

cnm bende normal uyuyorum dık yatmak okdr zor gelıyokı. ama ben dık yatmanın sebebını daha rahat nefes olmak ıcın zannedıyodum ve aynı zamanda kanama rıskı oldugundan öyle degılmı yanı :uhm:

X