yükledim kızlar :)
KIZLAR bende emre beye olmayı düşünüyorum ve sizin konuşmalarınızı hergün okuyorum ... ama emre beye olamakta kararsız kaldım çünkü son zamanlarda ameliyat olan arkadaşların yazılarında hiç memnuniyet görermedim.hepsi şişlik var sırtı şöyle burası bole diye sızlanıyorlarr.kimse beğeniyorum demediiiiiiiii ve bu beni çok üzüyo zaten zor karar vermiştimm bunlarıda okuyonca kararsız kaldım ... yeni ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.. sizce emre beye ameliyat olmalımıyım.yoksa başkalarınıda mı düşüneyim. inşallah burunlarınızın şişlikleri iner ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olrsunuz. sonuçdada az para değlll.
Emre beyle görüsmeye gittinmi? gittiginde zaten sana yapmis oldugu burunlari gösterecek,KIZLAR bende emre beye olmayı düşünüyorum ve sizin konuşmalarınızı hergün okuyorum ... ama emre beye olamakta kararsız kaldım çünkü son zamanlarda ameliyat olan arkadaşların yazılarında hiç memnuniyet görermedim.hepsi şişlik var sırtı şöyle burası bole diye sızlanıyorlarr.kimse beğeniyorum demediiiiiiiii ve bu beni çok üzüyo zaten zor karar vermiştimm bunlarıda okuyonca kararsız kaldım ... yeni ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.. sizce emre beye ameliyat olmalımıyım.yoksa başkalarınıda mı düşüneyim. inşallah burunlarınızın şişlikleri iner ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olrsunuz. sonuçdada az para değlll.
Artik benim gecem nasil gecer hic bilmiyorum. Umarin gecem sakin gecer.
Cnm benim cok sagol.. Artik benim gecem nasil gecer hic bilmiyorum. Umarin gecem sakin gecer. Ister istemez stresli gecer..
Ve ameliyat oldum!!!! Suan cep telimden yaziyorum nihayet ameliyat oldum kurtuldum stressten :) suan kafamda maske bekliyorum oyle.. Ameliyarim 3.5 saat - 4 saat gecmis. Emre bey bana soruyo sen daha onceden nerdeydin diye :)) baya icten egrilikler falan varmis bu ameliyat yaramis bana :)) suan iiyim kizlar.. Bu arada cok sagolun eso ve ladyalone mesajlariniz ve desteginiz icin :) optum
Ve ameliyat oldum!!!! Suan cep telimden yaziyorum nihayet ameliyat oldum kurtuldum stressten :) suan kafamda maske bekliyorum oyle.. Ameliyarim 3.5 saat - 4 saat gecmis. Emre bey bana soruyo sen daha onceden nerdeydin diye :)) baya icten egrilikler falan varmis bu ameliyat yaramis bana :)) suan iiyim kizlar.. Bu arada cok sagolun eso ve ladyalone mesajlariniz ve desteginiz icin :) optum
merhaba arkadaşlar
benimde 2 hafta sonra ameliyatım var. şuan hiç ameliyata girmeyecekmiş gibi o kadar rahatım ki....
acaba son haftaya girince mi telaş,endişe başlıyor? ilk defa narkoz alacağım için ne olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Burada ameliyattan sonra dik yatılması gerektiğini okudum. Bu ne kadar sürüyor?
umarım sonuç güzel olurda bende resimlerimi koyarım.