henuz ameliyat olmamis birinin nasil bi memnuniyetsizlii olabilir ki tasarimi mi begenmedi emre beyin ilgisini mi begenmedi ortada bi dengesizlik var iste kararsiz kaldim ama vazgecmem dio:) ciddiye almayin olanlarin yorumlarina bakin gereksiz tepkiler bunlar.
@megumi:
Canım sen dün yazılanları görseydin bir de:) dün akşam 2 sayfalık bi kriz oldu, peş peşe saçma sapan ve fake mesajlar atıldı, benim üstteki mesajım da o silinen yazıların üstüneydi, şuan orda alakasız ve sert duruyor ama onun öncesi vardı:) Neyseki Kazen ilgilendi hemen durumla, gereksiz, fake postlar silindi.
@Emeraude: canım çok teşekkürler
gördüm dün yazdığını
@hazal_k: Benim heyecanıma ve cahilliğime gelince:) heheh:)))
Dün ben durumun aslını öğrenince gerginliğim geçti gitti zaten..
Ama senin ve annesinin_bitanesi nickli arkadaşın (nicke gel:) üslubu saygısızca geldi bana (Bazen gerçekten nelerle uğraşıyorum diye çok düşünüyorum) tepkim onun içindi yoksa kimsenin düşüncesini kısıtlamak gibi bi çabam yok. Durumunu düzgünce anlatan arkadaşların yazılarını başka başlıklarda görebilirsiniz, onlar da anlatmış ama gerçek olduğu, fotoğraf paylaştığı için silinmemiş. Kötü şeyler hepimizin başına gelebilir, hepsini konuşacağız ama bu tarzda değil!
Münazara ne alaka bu arada ya, süslü laf filan ettiğim yok ki ben normalde de böyle konuşuyorum:)
“.OLSUN BEN YİNEDE SANA AMELİYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH SONUÇ İSTEDİĞİN GİBİ OLUR” lafını da anlamadım gerçeken, burda tartıştık diye birbirimize beddua edeceğimizi mi düşündün, eğer öyleyse neyin kafasını yaşadığını merak ettim gerçekten:) neyse sonuç olarak ben düzgün davranana daha düzgün davranırım, davranmayan kendi bilir