Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ya varya ne oluyo size ne bu tepki illada çok olumlu düşüncelerimi mi yazmak zorundayım.ben emre beyin yaptığı bazı burunları beğeniyorum evt ki ben burda beğendiğim burunlara çok da güzel yorumlarımı yaptım.güzel olan birşeye ben kötü demem .neden diyeyim ki bende emre beye olmak istediğim için tam kaç aydır ona yazılmış yorumları takip ediyorum.boşuna zaman harcamak istemem herhalde.emre beyin yaptıgı tumena_puff_cevo_sezoss burunlarını görünce hayran kaldım ve giç bir doktoru araştırmadan emre beye olmakta karar verdim fakat son zamanlarda bir kaç kişinin memnuniyetsizliğini görünce ben kararsız biri olarak ikilemde kaldım. ve bunu dile getirdimm.eso sen şimdi ameliyat olacaksın diye hiç bir kötü yorum duymak istemiyorsunn anlıyorum seni bende kesinlikle duymak istemezdim fakat yazdığın lafları heyacanına cahilliğine veriyorum. sen benim seviyem hakkında yorum yapacak kişi değilsinn.ben yazdığım kelimelerimi doğal ve içten yazdım.münazaraya katılır gibi süslü yorumlar yazmana gerek yok burada herkes seninde değiğin gibi herkes bilgi edinmeye giriyo.sen bu yazdıklarınla kimsenin düşüncelerini sınırlayamazsın.sen burdaki konuşmanla tartışmaya giriyorsun.OLSUN BEN YİNEDE SANA AMELİYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH SONUÇ İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.

cok cok geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi bi burnun olmuştur.

Tekrar tekrar hepinize cok sagolun. Bugun sislikler artti fakat goz alti disinda hic bir morarma yok. Agir bi ameliyat olmasina ragmen fazla morarmadi yuzum. Buna Emre bey bile sasirdi :) ben biraz sizinti cekiyorum ama cok agir degil. Sanirim siz cekmezsiniz. Benim burnum o kadar sorunluydu ki Emre bey bu kadarina pek rastlamadi. Yani bunu kendisi soyledi.. Gercektende sorunluydu burnum. Benim ekstra sabirli olmam lazim :)

tekrardan geçmiş olsun canım iyi nefesler..:)
bu arada ameliyat 4 saat sürmüş dedin sencede çok fazla değilmi ya?
korktum birden şimdi..

gerçekten süper ötesi bir görünüşü var. Inşallah sıkıntısız güle güle kullanırsın. Emre beyden de bu beklenir di ,

@megumi:
Canım sen dün yazılanları görseydin bir de:) dün akşam 2 sayfalık bi kriz oldu, peş peşe saçma sapan ve fake mesajlar atıldı, benim üstteki mesajım da o silinen yazıların üstüneydi, şuan orda alakasız ve sert duruyor ama onun öncesi vardı:) Neyseki Kazen ilgilendi hemen durumla, gereksiz, fake postlar silindi.

@Emeraude: canım çok teşekkürler gördüm dün yazdığını

@hazal_k: Benim heyecanıma ve cahilliğime gelince:) heheh:)))
Dün ben durumun aslını öğrenince gerginliğim geçti gitti zaten..
Ama senin ve annesinin_bitanesi nickli arkadaşın (nicke gel:) üslubu saygısızca geldi bana (Bazen gerçekten nelerle uğraşıyorum diye çok düşünüyorum) tepkim onun içindi yoksa kimsenin düşüncesini kısıtlamak gibi bi çabam yok. Durumunu düzgünce anlatan arkadaşların yazılarını başka başlıklarda görebilirsiniz, onlar da anlatmış ama gerçek olduğu, fotoğraf paylaştığı için silinmemiş. Kötü şeyler hepimizin başına gelebilir, hepsini konuşacağız ama bu tarzda değil!
Münazara ne alaka bu arada ya, süslü laf filan ettiğim yok ki ben normalde de böyle konuşuyorum:)

“.OLSUN BEN YİNEDE SANA AMELİYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH SONUÇ İSTEDİĞİN GİBİ OLUR” lafını da anlamadım gerçeken, burda tartıştık diye birbirimize beddua edeceğimizi mi düşündün, eğer öyleyse neyin kafasını yaşadığını merak ettim gerçekten:) neyse sonuç olarak ben düzgün davranana daha düzgün davranırım, davranmayan kendi bilir

sagolun kizlarr cok mutlu oldum . darisi ameliyat olmak isteyenlerin basina opuyorumnanaktan

Kübra:))) mükemmel ötesi olmuşsun, aşırı iyi, on üstünden onbinyüzbinmilyonp ne diyeceğimi şaşırdım walla, ben daha çok şiş filan sanarken küçücük bişeyle karşılaştım:) üstünden bir kaç ay geçmiş gibi canım çok iyi duruyor..Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…