esocum özelden yazamıyorum ama msn e ekledım snı
kızlar sargılarımı çıkardım az önce yandan süperde önden maymun gibi yovs
kızlar sargılarımı çıkardım az önce yandan süperde önden maymun gibi yovs
kendini benimgibi hisseden başka kimse varmı
kendini benimgibi hisseden başka kimse varmı
canım
senden bı yada ıkı
gun once ben oldum
benım burnumda sımdı davul gıbı yandanda ondende guzel durmuyo ama dr bey kalın derılı oldugum ıcın cok sıs olcanı ıyılesmenın uzun surecegını soylemıstı..bende sımdıkı halınden memnun degılım ama duzelecegını umuyorum...
Cnm umarim sisliklerin cabucak inerde burnun istedigin gibi olur.. Benimde korkularimdan biri begenmeyip hayal kirikligina ugramak.. Benim burnum bide kalin derili olunca daha da korkuyorum.. Hayirlisi..bilmiyorumkismile
canım.benımde burnum senınkı gıbı kalın derılı..dr bey uyarıyo zaten kalın derılısınşcok
sabırlı olman gerekıyo dıye..ama bız cok sabırsısız..hemen sonuc bellı olsun ıstıyoruz..ınsallah ıyı olcaksa 10 ay beklemeye razıyım:)
şafak 4:) walla asker sevgili beklemek gibiymiş bu ameliyat işi de. Bi de benim gibi ameliyat tarihini 4 ay sonrasına alınca daha bi inanamıyosun neyseki kala kala bi aydan biraz fazla kaldı, sende durumlar nasıl canım? yani o son hafta daha inandırıcı olur herhalde, artık beyin algılar di mi olayın gerçekliğini:) hala hayal gibi geliyo bana
Bi de şu şişliklerin inmesini beklemek konusunda, ben 24 senedir böyle dolanmışım 1 sene de şiş dolanırım, çok sorun olmaz diyorum ama daha başıma gelmediği için de böyle düşünüyor olabilirim sabırlar diliyorum tombiş yüzlü arkadaşlara
Canim bende 4 aydir bekliyorum. 28 temmuzda gorusmem vardi. Gorusmeye kadar bana inandirici gelmedi bu ameliyati yasayacagim. Ancak gorusmeden sonra inanmaya basladim. Hatta cok gerildim diyebilirim. Bir ara istemedim bile. Gorusme gunun ve ameliyat gunun arasinda 10 gun var. Ve ben suan tatil yapmaktayim. Hergun plaja gidip gelip kendimi inandirdim ameliyata ve hazirladim. Artik hazirim. Korkum yok. Gun yaklastikca arada heyecan gelip gidiyor ama cok istiyorum bu ameliyati gecirmeyi :) aynen safak 4.