Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

megumi beni de ekler misin?Emre bey alternatiflerim arasında.Fotoğraflarının karar vermemde bana yardımcı olacağını düşünüyorum.

esocum özelden yazamıyorum ama msn e ekledım snı :KK66:

canım sorularıma da cevap yazmışsın, ellerine sağlık:) arkadaşlar bu arada varsa detaylı konuşmak isteyen, katılabilir, ben burayı çok işgal etmemek için özelden takılıyorum:KK66: gerçi şuan kimsecikler yok msnde ama ortak bi zaman buluruz herhalde..

Arkdaslar son zamanlar ameliyat olanlar oldu fakat halen resim koyan yok merak ettim burunlarini.. Yeni halinizin resimlerini koyarsaniz coook sevinirim.

ehehe şiş çok evet
bide antalya sıcağında daha bi şiş
kızlar foto albümü yaptım ama foto ekleyemedim henüz sorun çıkarıyo site yüklenemedi en kısa zamanda yüklicem

kızlar sargılarımı çıkardım az önce yandan süperde önden maymun gibi yovs :KK70:

Heheh:))) ya ben kendimi öyle görünce gülmekten yarılırım..o kadar gülünce de dikişler patlar kesin..nasıl tutucam bilmiyorum, gülme fobim var artık:p

Son düzenleme:
klima yanıyo canım 24 saat :KK70: wc ye giderken bilem el vantilatörüm var söylemesi ayıptırsempatiksalakcinni
eso tekrar gönderdim talep delikafadulden

kendini benimgibi hisseden başka kimse varmı :KK70::KK70:

canım
senden bı yada ıkı
gun once ben oldum
benım burnumda sımdı davul gıbı yandanda ondende guzel durmuyo ama dr bey kalın derılı oldugum ıcın cok sıs olcanı ıyılesmenın uzun surecegını soylemıstı..bende sımdıkı halınden memnun degılım ama duzelecegını umuyorum...

xhepia cnm bende bugün bandajlarımı cıkardım ve aynen önden avatardan fırlamıs gıbı duruyorum yandan gzl ama cok sabırsızım ınsallah cabuk ıner sıslerımız ... ve ben ıstanbulda acayıp yanıyorum sen antalyada nasl duruyosun. dısarı fılan cıkıyomusun günese ?

aynen bende kendimi muppet showdaki pigiye benzettim bandajdan sonra :KK70:sempatiksalakcinni
yok kübracım ya nerde mümkün değil cama bile çıkamıyorum incekmiş bakalım nasıl olcak

canım
senden bı yada ıkı
gun once ben oldum
benım burnumda sımdı davul gıbı yandanda ondende guzel durmuyo ama dr bey kalın derılı oldugum ıcın cok sıs olcanı ıyılesmenın uzun surecegını soylemıstı..bende sımdıkı halınden memnun degılım ama duzelecegını umuyorum...

Cnm umarim sisliklerin cabucak inerde burnun istedigin gibi olur.. Benimde korkularimdan biri begenmeyip hayal kirikligina ugramak.. Benim burnum bide kalin derili olunca daha da korkuyorum.. Hayirlisi..bilmiyorumkismile

Cnm umarim sisliklerin cabucak inerde burnun istedigin gibi olur.. Benimde korkularimdan biri begenmeyip hayal kirikligina ugramak.. Benim burnum bide kalin derili olunca daha da korkuyorum.. Hayirlisi..bilmiyorumkismile

canım.benımde burnum senınkı gıbı kalın derılı..dr bey uyarıyo zaten kalın derılısınşcok
sabırlı olman gerekıyo dıye..ama bız cok sabırsısız..hemen sonuc bellı olsun ıstıyoruz..ınsallah ıyı olcaksa 10 ay beklemeye razıyım:)

canım.benımde burnum senınkı gıbı kalın derılı..dr bey uyarıyo zaten kalın derılısınşcok
sabırlı olman gerekıyo dıye..ama bız cok sabırsısız..hemen sonuc bellı olsun ıstıyoruz..ınsallah ıyı olcaksa 10 ay beklemeye razıyım:)

Benide uyardi dr dedi ustune basa basa uyardi. Pazar sabahi antalyadan yola cikis aksamda hastaneye.. Ptesi gunu ameliyat... Oof of :)

şafak 4:) walla asker sevgili beklemek gibiymiş bu ameliyat işi de. Bi de benim gibi ameliyat tarihini 4 ay sonrasına alınca daha bi inanamıyosun neyseki kala kala bi aydan biraz fazla kaldı, sende durumlar nasıl canım? yani o son hafta daha inandırıcı olur herhalde, artık beyin algılar di mi olayın gerçekliğini:) hala hayal gibi geliyo bana

Bi de şu şişliklerin inmesini beklemek konusunda, ben 24 senedir böyle dolanmışım 1 sene de şiş dolanırım, çok sorun olmaz diyorum ama daha başıma gelmediği için de böyle düşünüyor olabilirim sabırlar diliyorum tombiş yüzlü arkadaşlara

şafak 4:) walla asker sevgili beklemek gibiymiş bu ameliyat işi de. Bi de benim gibi ameliyat tarihini 4 ay sonrasına alınca daha bi inanamıyosun neyseki kala kala bi aydan biraz fazla kaldı, sende durumlar nasıl canım? yani o son hafta daha inandırıcı olur herhalde, artık beyin algılar di mi olayın gerçekliğini:) hala hayal gibi geliyo bana

Bi de şu şişliklerin inmesini beklemek konusunda, ben 24 senedir böyle dolanmışım 1 sene de şiş dolanırım, çok sorun olmaz diyorum ama daha başıma gelmediği için de böyle düşünüyor olabilirim sabırlar diliyorum tombiş yüzlü arkadaşlara

Canim bende 4 aydir bekliyorum. 28 temmuzda gorusmem vardi. Gorusmeye kadar bana inandirici gelmedi bu ameliyati yasayacagim. Ancak gorusmeden sonra inanmaya basladim. Hatta cok gerildim diyebilirim. Bir ara istemedim bile. Gorusme gunun ve ameliyat gunun arasinda 10 gun var. Ve ben suan tatil yapmaktayim. Hergun plaja gidip gelip kendimi inandirdim ameliyata ve hazirladim. Artik hazirim. Korkum yok. Gun yaklastikca arada heyecan gelip gidiyor ama cok istiyorum bu ameliyati gecirmeyi :) aynen safak 4. :KK3:

Canim bende 4 aydir bekliyorum. 28 temmuzda gorusmem vardi. Gorusmeye kadar bana inandirici gelmedi bu ameliyati yasayacagim. Ancak gorusmeden sonra inanmaya basladim. Hatta cok gerildim diyebilirim. Bir ara istemedim bile. Gorusme gunun ve ameliyat gunun arasinda 10 gun var. Ve ben suan tatil yapmaktayim. Hergun plaja gidip gelip kendimi inandirdim ameliyata ve hazirladim. Artik hazirim. Korkum yok. Gun yaklastikca arada heyecan gelip gidiyor ama cok istiyorum bu ameliyati gecirmeyi :) aynen safak 4. :KK3:

merhaba cherry21, ameliyattan önce doktrlar güneşe çıkmaya ve yanmaya pek sıcak bakmıyor aslında.emre bey bişey söyledimi bu konuda cnm?

X