Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar nıhayet amelıyatı oldum..suam 4.gunumdeyım..gayet sıs ve mor bır durumdayım,kendımı tanıyamıyorum:KK43:burun alcıda tabı,seklı konusunda bısey dıyemıyorum,ınsallah bukadar SIKINTIYA deger,ama sandıgım kadar kolay olmadı malesef:KK43:gayet zahmetlı bır durum,allah herkesın yardımcısı olsun..detayları yazarım canımcıklar

eso canım ozelden yazamıyorum 50 olmadı,ama msnı ozleden yaz ekleyım anlatıyım sana detayları..

laydyalone çok geçmiş olsun..ne güzel atlatmışsın umarım hersey istediğin gibi olmuştur..ağustosda benim ameliyatım rica etesem biraz bilgi verebilir misin ameliyat günün,sonran ve şimdiki durumun hakkında?

Kizlar, emre beyle mail yazdik ve bana 5.000tl dedi. Bu bana sanki fazla gibi geldi, siz ne kadar ödediniz, insallah yardimci olursunuz. Ve bu arada cok gecmis olsun :)

16.08. benim burun ameliyatim var ve 14.08 de görüsme var...
cok korkiyorum hersey yolunda gidermi acaba..benim kisi baya doktoru yorucakti r...alleh hepimizin yardimcisi olsun

kızlar ben çarşamba günü ameliyatımı oldum ayrıca çenemide yaptırdım.burundan korkmayın sakın acı ağrı yok ama çene biraz çektiriyo ağrı çekiyorum ben mesela azda olsa birde herşeyi yiyemiyosunuz belli bir süre ama sadece burun yaptıracaklar korkmasın kesinlikle

laydyalone çok geçmiş olsun..ne güzel atlatmışsın umarım hersey istediğin gibi olmuştur..ağustosda benim ameliyatım rica etesem biraz bilgi verebilir misin ameliyat günün,sonran ve şimdiki durumun hakkında?

canım,dr bey bıraz yogun,bu nedenle bazen uzun surelı beklemelerı goze almanız gerekebılıyo,ayrıca zam olayı dogru,eylulden sonra 5000,yılbasından sonra 6500 olmus ucretı...ee bukadar ılgıye olcagı bu:)amelıyattan asırı korkuyodum ben anestezıden ozellıkle,ama ınan bu acıdan korkacak bısey yokmus ben bosa uykusuz kalmısım..ama sonrası ıcın aynı seylerı soyleyemıycem,15 gun oturur pozızyonda yatmak gerekıyomuskı bu durum ben mahvedıyo:KK43:nefes alma acısından nefes alamıyuosun ama bu senı daraltmıyo,yuzun gozun sıs ve mor olacagı ıcın bıraz kotu hıssedıyo ınsan kendını,ben yanı eyvah dedım,mahvettım kendımı dıye dusundum,ama yavas yavas gecıyo...burun konusunda yanı olumlu bısey soyleyemıycem cunku alcıda sadece ucu gozukuyo,oda eh ıste durumda:)ama dr bey herkese soyledıgı bısey var asırı sabırlı olmak gerekıyo dıye..sabredıcez bakalım:)helekı burnu kalın derılı ve bıraz buyuk olanlar ıcın bu sabır konusu dahada onemlı..gercekten onemlı bı kararmıs bu burun amelıyatı

kızlar ben çarşamba günü ameliyatımı oldum ayrıca çenemide yaptırdım.burundan korkmayın sakın acı ağrı yok ama çene biraz çektiriyo ağrı çekiyorum ben mesela azda olsa birde herşeyi yiyemiyosunuz belli bir süre ama sadece burun yaptıracaklar korkmasın kesinlikle

emre ilhana mı oldum ameliyatını

kizlar iki tane resim koydum 13.günden bandajli halim herkese acik albümde bakabilirsiniz
suan bandajm yok tabi bandajsizda koyucam ve tabiki eski halimide koyucam :eek:

kizlar iki tane resim koydum 13.günden bandajli halim herkese acik albümde bakabilirsiniz
suan bandajm yok tabi bandajsizda koyucam ve tabiki eski halimide koyucam :eek:
canimmm cok guzel olmus cok yakismis vallaa.hic morkluk sislik yok inanamiyorum bende almanyadan gidip olacagim gelecek yaza insallah.bana bi bilgi veriurmisin 10 gun izin yeterlimi.ya bastan sona bi anlat nolur bayildim burnuna tam istetigim gibi.cok istiyorum inanki bende..cok hos olmus ve bir morluk yok.güle güle kallan yeni burnunu gecmis olsun canim.

kizlar ben mail gönderdim ama kimse cvp vermedi msnden ekliyim dedim onuda kabul eden olmadi simdi emre beyin websayfasindaki msnden deneyim dedim ama oda hep offline.
bilgisi olan varmi acaba msn adresimi yanlis yada???

canimmm cok guzel olmus cok yakismis vallaa.hic morkluk sislik yok inanamiyorum bende almanyadan gidip olacagim gelecek yaza insallah.bana bi bilgi veriurmisin 10 gun izin yeterlimi.ya bastan sona bi anlat nolur bayildim burnuna tam istetigim gibi.cok istiyorum inanki bende..cok hos olmus ve bir morluk yok.güle güle kallan yeni burnunu gecmis olsun canim.

cok tskr ederm canim darisi basina insallah, 10 gün yeterli canim ben 2 hafta istanbuldaydim iki gün hastanede kaldm ve bu iki hafta sürecinde kontrollere gittim bi kac defa 5 gün sonra bandajn/alci cikiyo zaten sonra sadece bu yarabandi seklindeki bandajlar oluyo onuda kendim cikardm tatilde zaten normaldede kendin cikariyomusun
ne anlatim baska sor cevaplaym istersen.
du kannst mich auch adden

canım,dr bey bıraz yogun,bu nedenle bazen uzun surelı beklemelerı goze almanız gerekebılıyo,ayrıca zam olayı dogru,eylulden sonra 5000,yılbasından sonra 6500 olmus ucretı...ee bukadar ılgıye olcagı bu:)amelıyattan asırı korkuyodum ben anestezıden ozellıkle,ama ınan bu acıdan korkacak bısey yokmus ben bosa uykusuz kalmısım..ama sonrası ıcın aynı seylerı soyleyemıycem,15 gun oturur pozızyonda yatmak gerekıyomuskı bu durum ben mahvedıyo:KK43:nefes alma acısından nefes alamıyuosun ama bu senı daraltmıyo,yuzun gozun sıs ve mor olacagı ıcın bıraz kotu hıssedıyo ınsan kendını,ben yanı eyvah dedım,mahvettım kendımı dıye dusundum,ama yavas yavas gecıyo...burun konusunda yanı olumlu bısey soyleyemıycem cunku alcıda sadece ucu gozukuyo,oda eh ıste durumda:)ama dr bey herkese soyledıgı bısey var asırı sabırlı olmak gerekıyo dıye..sabredıcez bakalım:)helekı burnu kalın derılı ve bıraz buyuk olanlar ıcın bu sabır konusu dahada onemlı..gercekten onemlı bı kararmıs bu burun amelıyatı

canım çok teşekkür ederim verdğin bilgiler için..tekrar çok geçmiş olsun.. en yakın zamanda iyileşmen minicik buruncuğuna kavuşman dileğiyle:)

kızlar bende carsamba günü amelıyat oldm suan yüzüm sıs hafıf morluk var kendımı böyle görünce bayagı tırsdım ama yavas yavas gecıyo burun ucum gözüküyo kalkık ufak bı burnum oldu. ıns cabuk ıyılesır korkulcak bısey yok amelıyat cok rahat ve agrısız gecıyo. amelıyat sonrasıda sabırlı olmak gerek. alcılar cıkınca resım ekllıcem. hadı darısı amelıyat olcaklara....kaydirigubbakcemile5

Amrliyat olanlara cok gecmis olsun bu carsamba benim ilk gorusmem var, zaten yurtdisindan geldigim icin butun gorusmeler 1 gunde yapilacak cok merak ediyorum. Sonra 10 gun tatile gidip gelip 9 agustosta ameliyat olcam. Ameliyat olanlari okuyunca heyecan ve korku azaliyor ben cok cesaretsizdim bu ameliyat icin adim atmakta zorlaniyordum fakat Emre bey ve sizler sagolun biraz heyecan var ama kesinlikle korku ve cesaretsizlik kalmadi hepinize cok tskler!!

cok tskr ederm canim darisi basina insallah, 10 gün yeterli canim ben 2 hafta istanbuldaydim iki gün hastanede kaldm ve bu iki hafta sürecinde kontrollere gittim bi kac defa 5 gün sonra bandajn/alci cikiyo zaten sonra sadece bu yarabandi seklindeki bandajlar oluyo onuda kendim cikardm tatilde zaten normaldede kendin cikariyomusun
ne anlatim baska sor cevaplaym istersen.
du kannst mich auch adden

peki canim o yarabanti gibi bandajlar kac gun kaliyo...ay iyice heycanlandim valla.

X