Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar ben çarşamba günü ameliyatımı oldum ayrıca çenemide yaptırdım.burundan korkmayın sakın acı ağrı yok ama çene biraz çektiriyo ağrı çekiyorum ben mesela azda olsa birde herşeyi yiyemiyosunuz belli bir süre ama sadece burun yaptıracaklar korkmasın kesinlikle

slm xhepia, oncelikle gecmis olsun. cene ameliyatini emre bey mi onerdi sana yoksa sen mi istedin?? benim cenem de cok kucuk ilk ameliyattan az da olsa kikirdak var ama hala kucuk. bana kalsa ben cenemden memnunum bi de onla ugrasmak istemem ama burnumu jucuk gosterecekse olabilir mecburen. senin cenen nasildi cok mu kucuktu?? bi de cenen simdi buyudu mu? baya fark var mi? kikirdak mi koyuyor yoksa silikon fln mi??

slm xhepia, oncelikle gecmis olsun. cene ameliyatini emre bey mi onerdi sana yoksa sen mi istedin?? benim cenem de cok kucuk ilk ameliyattan az da olsa kikirdak var ama hala kucuk. bana kalsa ben cenemden memnunum bi de onla ugrasmak istemem ama burnumu jucuk gosterecekse olabilir mecburen. senin cenen nasildi cok mu kucuktu?? bi de cenen simdi buyudu mu? baya fark var mi? kikirdak mi koyuyor yoksa silikon fln mi??

ceneye kikirdak olmazki hem olsada iki kulak yada kocaman kaburgaya ihtiyac duyulur herhalde :) yoksa kullaniliyor mu??? delikafadulden

topiğe can gelmiş be:)

@1filiz
:nazar: süper görünüyor filizcim, morluk diye bişi yok resmen:) maşallah çok iyi atlatmışısın

@xhepia
çok geçmiş olsun canım, çeneyle birlikte olduğu için eminim çok daha iyi sonuç alacaksındır:KK66:

@laylaylom
Laylaylomcun benim mail attığım adres bilgi(et işareti)rinoplasti.com

@kuebraa
Canım sana da çok geçmiş olsun, bir sorum var; burun tipin nasıldı? Yani küçük ve kalkık oldu dediğine göre boyu kısamıydı önceki halinin, benim şuan uzun olduğu için ameliyat sonrasında da dümdüz uzun bişi mi olacak acaba diyorum, çünkü genelde Emre Beyin ameliyat ettiği burun uçları düz oluyor ve o görüntüyü aşırı beğeniyorum aslında ama bende uzun görünecekse hafif kalkık olmasını mı tercih etmeliyim, senin olayın da bumuydu merak ettim:)

@cherry21
+ rep :smiley-cool:

kızlarrr bende ikinci ameliyatımı olucam ama çok korkuyorum kaburgadan kıkırdak alınması gerekliymiş
revizyon ameliyatı olanlar kaburga veya kulağından kıkırdak aldıranlar yardımcı olabilirmi lütfennnnnn
en büyük korkum kaburgada şekil bozukluğu oluşurmu veya ilerde problem yaratırmı ,çok ağrı acı olurmu diye

kızlarrr bende ikinci ameliyatımı olucam ama çok korkuyorum kaburgadan kıkırdak alınması gerekliymiş
revizyon ameliyatı olanlar kaburga veya kulağından kıkırdak aldıranlar yardımcı olabilirmi lütfennnnnn
en büyük korkum kaburgada şekil bozukluğu oluşurmu veya ilerde problem yaratırmı ,çok ağrı acı olurmu diye

ben 3.kez oldum 37 gun once:)kaburgamdan alındı oyle bı sıra kaburga alınmıor:)küçücük kıkırdak şekil bozukluğuda yok ağrısı acısı çok az hemen geçior:)izi şimdiden kaybolmaya başladı korkmaaaa:))

çok saol cnmm içimi rahatlattın valla burunuda geçtim en büyük korkum kaburgadan kıkırdak alınmasıydı.zaten birinci ameliyatımda sapasağlam burnumu gittim mahvettirdim diye bunalıma girmiştim bide kaburgaya bişey olur diye bu ameliyatı olmaktan bile vazgeçmeyi düşünüyodum

ceneye kikirdak olmazki hem olsada iki kulak yada kocaman kaburgaya ihtiyac duyulur herhalde :) yoksa kullaniliyor mu??? delikafadulden

olur bence kikirdak ceneye benim cenemde var iste. ilk dr burnumdan cikan kikirdaklari ceneme doldurmus !!! cenem buyumedi ama milim de olsa birazonde duruyor.

çok saol cnmm içimi rahatlattın valla burunuda geçtim en büyük korkum kaburgadan kıkırdak alınmasıydı.zaten birinci ameliyatımda sapasağlam burnumu gittim mahvettirdim diye bunalıma girmiştim bide kaburgaya bişey olur diye bu ameliyatı olmaktan bile vazgeçmeyi düşünüyodum

kaburgana hiiiç bişey olmck.yüzüne baktıkca onu hatırlıcaksın gördükçe iiki diyecksin mutlu oldukça dahada cabuk iyileşecek:)ılerleyen zamanlarda tamamen unutcksn:KK66:

olur bence kikirdak ceneye benim cenemde var iste. ilk dr burnumdan cikan kikirdaklari ceneme doldurmus !!! cenem buyumedi ama milim de olsa birazonde duruyor.

aaa ilk kez duyuyorum ben hep protez gibi seylerle büyütülüyor sanmistim demek kikirdakda oluyormus ama sanirim öyle büyük bir degisiklik icin kikirdak uygun olmaz zaten seninde dedigin gibi cok az bir fark olmus öncesine göre.

kaburgana hiiiç bişey olmck.yüzüne baktıkca onu hatırlıcaksın gördükçe iiki diyecksin mutlu oldukça dahada cabuk iyileşecek:)ılerleyen zamanlarda tamamen unutcksn:KK66:

saol cnm inşallah herşey yolunda gider iyi olur .buarada senin burun harika görünüyor darısı başımıza :)

tatlım geç yazıyorum malum istirahat falan devamlı giremiyorum foruma.
benim burnum baya iriceneydi bende küçük bi burun istiyodum.tasarım esnasında karar verdik emre beyle bi çeneli tasarım bide çenesiz burun tasarımı yaptık.çene inanılmaz değiştiriyo bi defa.bide benim çenem çok gerideydi emre bey ölçtüğünde normaldende geride demişti ondan ben ısrar ettim çenede olsun diye.
ufak bi ayrıntı çene ameliyattan sonra burun kadar rahat olmuyo malesef dikişlerden dolayı.dikişler acımıyo ama bana ağrı yaptılar bide her istediğinizi yiyemiyosunuz o kötü oluyo mesela hastanede balık getirdiler onu yemek bi işkence oldu bana bebek maması kıvamında şeyler yiyorum şimdi.bu herkeste böyle olmayabilir tabi birazda benim pimpirikliğim var işin işinde sempatiksalakcinni

aaa ilk kez duyuyorum ben hep protez gibi seylerle büyütülüyor sanmistim demek kikirdakda oluyormus ama sanirim öyle büyük bir degisiklik icin kikirdak uygun olmaz zaten seninde dedigin gibi cok az bir fark olmus öncesine göre.

ewt cnm cok bi fark olmadi zaten adam bana sormadi bile kikirdak koyacagini ameliyattan once de solemedi. cenen kucuk kikirdak koymam gerekiyo fln diye. ameliyattan bi ciktim ki cenem de bandajli. bu protez nasil biseymis merak ettim.

tatlım geç yazıyorum malum istirahat falan devamlı giremiyorum foruma.
benim burnum baya iriceneydi bende küçük bi burun istiyodum.tasarım esnasında karar verdik emre beyle bi çeneli tasarım bide çenesiz burun tasarımı yaptık.çene inanılmaz değiştiriyo bi defa.bide benim çenem çok gerideydi emre bey ölçtüğünde normaldende geride demişti ondan ben ısrar ettim çenede olsun diye.
ufak bi ayrıntı çene ameliyattan sonra burun kadar rahat olmuyo malesef dikişlerden dolayı.dikişler acımıyo ama bana ağrı yaptılar bide her istediğinizi yiyemiyosunuz o kötü oluyo mesela hastanede balık getirdiler onu yemek bi işkence oldu bana bebek maması kıvamında şeyler yiyorum şimdi.bu herkeste böyle olmayabilir tabi birazda benim pimpirikliğim var işin işinde sempatiksalakcinni
slm cnm hic olur mu ole sey yaa sen dinlenmene bak. bu halinle bi de oturup cevap yasdigin icin cok tesekkurler. benim de cenem geride ve kucuk ama ben kucuklugunu seviyorum. cocuksu gosteriyo beni..simdi senin cenen hem ileri dogru oldu hem de buyudu mu?? cenene protez mi koydu peki?? bu protez nasi bisey?? ben de azda olsa biliyorum cnm cene cok zor. benim ilk ameliyatimda burnumdan cikan kikirdaklari dr bana sormadan etmeden ceneme doldurmus. oyle cenem buyumedi sadece 1mm fln ilerde duruyo o kadar. ama cok aci cektigimi hatirliyorum o kikirdaklar kaynasana kadar. uyanir uyanmaz burnumdan once cenemin acisini duymustum ki azcik bi kikirdakti. seninki kimbilir nasi aci veriyodur. umarim biran once iyilesirsin. bi de cene farki ne kadar cnm?? bu protez zararli bisey deyildir umarim..

Amrliyat olanlara cok gecmis olsun bu carsamba benim ilk gorusmem var, zaten yurtdisindan geldigim icin butun gorusmeler 1 gunde yapilacak cok merak ediyorum. Sonra 10 gun tatile gidip gelip 9 agustosta ameliyat olcam. Ameliyat olanlari okuyunca heyecan ve korku azaliyor ben cok cesaretsizdim bu ameliyat icin adim atmakta zorlaniyordum fakat Emre bey ve sizler sagolun biraz heyecan var ama kesinlikle korku ve cesaretsizlik kalmadi hepinize cok tskler!!

Merhaba cherry bende Hollandadan.
Cok merak ediyorum gorusmen nasil gecti?

Arkadaşlar bende Emre Bey'le geçtiğimiz cumartesi görüştüm.. 27 mayısta ameliyat oldum.. iki ay oldu ameliyatım olalı.. ve sonuç iki aylık ızdırap.. ikinci bir ameliyat için 8 ay beklemem gerekiyormuş.. cevo'nun, mostmore'nin, megumi'nin ve sitede üye olmayan bir kaç kişinin fotoğraflarını gösterdi.. kalın derili bir burun sahibesiymişim.. fotoğraflarımın bulunduğu yanımda götürdüğüm cd de eski burnumu görmesini istedim.. karakteristik bir burnum varmış.. ve kalın derili bir buruna gitmeyecek tipte yapılmaması gereken bir küçültme işlemi yapılıp, burun köküne fazlaca kavis verilmiş (buda eski bakışlarımdan eser bırakmadı tabii).. kalın derili olman konusunda seni uyarmadılar mı dedi.. hayır dedim, ameliyat bittikten sonra bana denen "başarılı bir burun ameliyatıydı, kalın derili bir buruna sahipsin" oldu.. burnunla çok fazla oynama yapmayıp toparlayabilirdi dedi.. yapılmıycak bir işlem yokmuş sadece zamanla ilgili beklemen gerekecek dedi.. doktorumla görüşmemi istedi.. iki hafta sonra kendi doktorumla görüşmem var..

arkadaşlar burun ameliyatı konusunda sizden rica ediyorum çok dikkatli davranın.. ben büyük bir aptallık yaptım.. insan sarrafı olmak lazım birazda.. burun ameliyatında şans işi felan deniyor ya çok doğru ama bu şans işi sizin burnunuzla alakalı değil ister kalın derili olun ister ince derili ister normal bu iş sırf doktorunuzla alakalı.. yazdıklarım yaşadıklarımın gördüklerimin bir kaçı.. çok yoruldum, aynaya bakmaktan eski bakışlarımı görememekten usandım.. fotoğraf makinem bozuldu.. eski fotoğraflarımın bulunduğu cd yi sanıyorum Emre Bey'in muayenehanesinde unuttum.. 6 ay gibi beklemem gereken zaman dilimi var.. hepsini toparlıyıp burada bende paylaşıcam.. amaç BİLGİLENDİRMEK YANLIŞ YAPMAMAK HATAYA DÜŞMEMEK OLSUN.. ameliyat olmak isterken çok çok çok düşünün ve doktor seçiminde dikkatli davranın.. Emre Bey'e güvenin:KK66:

canımcım bu öyle protez tarzı bişey değil emre bey benim çenemi 1cm kadar uzattı söylediğine göre böyle kumaş gibi yumuşak bi protez uzatmak istediği cm kadar katlayıp alt dişlerin sırasını kesip içine yerleştiriyo.öyle zorlu bi operasyon değil zaten benim tek ağrım dikişler onun dışında hiç ağrım falan yok çeneyle ilgili gözün korkmasın yani olumunekankayizsmile zaten emre bey ayrıntısıyla anlatıyo herşeyi o daha sağlıklı bilgi verir eminim :KK70:

X