Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Esocum mesaj atmissin bana fakat benim 8 msj daha yazmam lazimmis :) cok tesekkur ederim, umarim dedigin gibi olur!! Ucarak cikarim oradan :))

ameliyat olmadan önce herkes ameliyattan sonra resim koyarim derler anlatirim nasil gecti gibi seyler ama nedense cogu kisi ameliyattan sonra ortadan kayip olur.
ya hic yazmasin o kisiler yada lütfen ameliyattan sonra en azindan bir kac resim koysunlar birsey yazsinlar. topikte biraz dolastim ve bir cok kisi kayiplara karismis.
onlarda burda bir kac eski hastalarin resimlerine baktilar belki biraz o resimler onlara yardimci oldu doktor konusunda karar vermeye peki ozaman neden onlar yeni gelenlere yardim etmek istemiyor.

burun resimi koymak bukadar zor birsey mi. yurtdisinda forumlarda insanlar onlarca resim koyarlar ama o forumlarda bile türkler kendilerini belli ettiriyor. resim koymamakta israrlilar olurya gören olur estetikli oldugunu ögrenir. sempatiksalakcinni

ameliyat olup resim koyanlara ve en azindan birazda olsa bilgi verenlere tesekkür ederim keske herkes sizin gibi olsa. opuyorumnanaktan

ameliyat olmadan önce herkes ameliyattan sonra resim koyarim derler anlatirim nasil gecti gibi seyler ama nedense cogu kisi ameliyattan sonra ortadan kayip olur.
ya hic yazmasin o kisiler yada lütfen ameliyattan sonra en azindan bir kac resim koysunlar birsey yazsinlar. topikte biraz dolastim ve bir cok kisi kayiplara karismis.
onlarda burda bir kac eski hastalarin resimlerine baktilar belki biraz o resimler onlara yardimci oldu doktor konusunda karar vermeye peki ozaman neden onlar yeni gelenlere yardim etmek istemiyor.

burun resimi koymak bukadar zor birsey mi. yurtdisinda forumlarda insanlar onlarca resim koyarlar ama o forumlarda bile türkler kendilerini belli ettiriyor. resim koymamakta israrlilar olurya gören olur estetikli oldugunu ögrenir. sempatiksalakcinni

ameliyat olup resim koyanlara ve en azindan birazda olsa bilgi verenlere tesekkür ederim keske herkes sizin gibi olsa. opuyorumnanaktan

Evet size bu konuda katiliyorum. Sonucta burun estetigi olmak cok zorlu bir karar. Simdi bu zor karari vermissin, sonunda kararlisin tamam diyorsun ameliyat olucam ama asil zorluklar bundan sonra basliyor. Artik okadar cok yontem ve doktor varki, secim yapamiyor insan.

Heleki yurtdisinda yasiyan kisiler icin bu surec daha bir zor geciyor. Sonucta ikide bir ucaga atlayipta istanbula muayneye gelemiyoruz malesef :KK43:
Hersey artik internetden, telefondan oluyor. Buna gore karar veriyoruz.

Ne guzelki boyle tur forumlar var. Herkes birbirine bu sekilde cok yardimci oluyor. Kendi yasadigi tercubeleri yazarak ve oncesi ve sonrasi fotograflari ekleyerek baska insanlara ne kadar yardimci olduklarini yani kelimelere sigdiramam.

Bunun icin arkadaslar herkes lutfen fotograf eklesin ameliyatdan sonra rica ediyoruz.
Baya uzun yazi olmus:kedi: Sustummm artik kizlar :)eyvahedigeldismile

Haklisiniz kizlar. Bunu bende farkettim. Onceden yazanlar birden yok oldular ameliyattan sonra. Burnum hayirlisiyla yapilsada bende resimlerimi koyup herkese bilgi verebilsem.. :)

arkadaslar burun estetığı yaptırıcam resımlı önerilerde bulunabılırmısınız lütfen...

Son düzenleme:
kızlar haklısınız da mesela benim ameliyattan hemen sonraki resimlerim zombi gibi gören korkar ameliyattan vazgeçebilirsiniz :KK70:
biraz daha düzelsin tipim söz koycam bütün fotoları :lepi:

kızlar haklısınız da mesela benim ameliyattan hemen sonraki resimlerim zombi gibi gören korkar ameliyattan vazgeçebilirsiniz :KK70:

canım keyfine bak sen.. bakma biz ameliyat olanlar kayboluyor diyoruz ama benim için önemli olan iki satır bişi yazmanız, foto eklemeseniz de olur bence ısrarcı olmamak lazım, isteyen kendini iyi hissedince koyuyor zaten

canım keyfine bak sen.. bakma biz ameliyat olanlar kayboluyor diyoruz ama benim için önemli olan iki satır bişi yazmanız, foto eklemeseniz de olur bence ısrarcı olmamak lazım, isteyen kendini iyi hissedince koyuyor zaten

xephia canim illa resim koyacaksin diye birsey yok tabiki esonun dedigi gibi ama bir cok kisi ameliyat öncesi kesin koyarim gibi laflar ediyor ama sonra tamamen ortadan kayip oluyorlar. ben öylelerini kast ettim canim.

resimler yurtdisindakiler icin cok önemli cünkü zamanimiz kisitli oldugu icin bizler öyle bir kac yüz doktor ile görüsemiyoruz malesef. keske artik doktorlarin kendi sitelerinde resim yasagi kalksa :sinifsinif:

resimler yurtdisindakiler icin cok önemli cünkü zamanimiz kisitli oldugu icin bizler öyle bir kac yüz doktor ile görüsemiyoruz malesef. keske artik doktorlarin kendi sitelerinde resim yasagi kalksa :sinifsinif:

canım iyi olur olmasına ama o yasak kalkarsa da photoshoplar konuşur bu sefer:KK70:
ben bayağı bi yıl önce başka bir doktora (nazım ağa) örnek ameliyat fotosu paylaşabilir mi diye mail atmıştım, mail bi geldi içinde hani şu beni baştan yarat programlarındaki tipler vardı ya, öncesinde evdeki pijamalı iğrenç haliyle gösteriyorlardı, sonra bi ton makyajlı çok güzel kıyafetler giymiş 3 kilo eksik halini gösteriyolar büyük değişim diye..
Aynen öyle yapmışlar, ameliyattan önceki hali makyajsız soluk bi surat, sonrası saçlar boyalı makyajlar bilmemneler, çocuk mu kandırıyorsunuz diyo tabi insan içinden:) hani bunları yapan photoshopu da dayayabilir, anlamayız aa deriz ne güzel yapmış

laylaylomcum bu arada sana muhalefet yapıyomuş gibi olmuyorum dimi:) yanlış anlama nolur konuyu açtın diye yazdım walla :1hug:

Son düzenleme:
topiğe can gelmiş be:)

@kuebraa
Canım sana da çok geçmiş olsun, bir sorum var; burun tipin nasıldı? Yani küçük ve kalkık oldu dediğine göre boyu kısamıydı önceki halinin, benim şuan uzun olduğu için ameliyat sonrasında da dümdüz uzun bişi mi olacak acaba diyorum, çünkü genelde Emre Beyin ameliyat ettiği burun uçları düz oluyor ve o görüntüyü aşırı beğeniyorum aslında ama bende uzun görünecekse hafif kalkık olmasını mı tercih etmeliyim, senin olayın da bumuydu merak ettim:)

cnm amelıyattan öncekı burnum yüzüme göre bıraz uzun hafıf kemerlı, ucu düsük ve ınceydı. suankı halı cok sıs tabıkı 6. günümdeyım ve sısler yavas yavas ınıyor ve öncekıne göre yaklasık bır santım kısalmıs ve ucu kalkmıs. ben emre beye bıraktım herseyı yanı yüzümü gördü ve sız karar verın dedım oda yüzüme uzgun olarak kaldırdı ve kısalltı. boyum uzun oldugundan fazla kısaltmıcam dedı. bence doktor beye danıs o senın yüzüne en uygun seklı sölıcekdır hihoyyyt

cnm amelıyattan öncekı burnum yüzüme göre bıraz uzun hafıf kemerlı, ucu düsük ve ınceydı. suankı halı cok sıs tabıkı 6. günümdeyım ve sısler yavas yavas ınıyor ve öncekıne göre yaklasık bır santım kısalmıs ve ucu kalkmıs. ben emre beye bıraktım herseyı yanı yüzümü gördü ve sız karar verın dedım oda yüzüme uzgun olarak kaldırdı ve kısalltı. boyum uzun oldugundan fazla kısaltmıcam dedı. bence doktor beye danıs o senın yüzüne en uygun seklı sölıcekdır hihoyyyt

aha benim de öyle:) ama seninki gibi biraz değil hepsinden çokça:) tabi canım doc en iyisini bilir, ben sadece fikrimi söylemek ve örnek vermek için sordum, çok sağoll

canım iyi olur olmasına ama o yasak kalkarsa da photoshoplar konuşur bu sefer:KK70:
ben bayağı bi yıl önce başka bir doktora (nazım ağa) örnek ameliyat fotosu paylaşabilir mi diye mail atmıştım, mail bi geldi içinde hani şu beni baştan yarat programlarındaki tipler vardı ya, öncesinde evdeki pijamalı iğrenç haliyle gösteriyorlardı, sonra bi ton makyajlı çok güzel kıyafetler giymiş 3 kilo eksik halini gösteriyolar büyük değişim diye..
Aynen öyle yapmışlar, ameliyattan önceki hali makyajsız soluk bi surat, sonrası saçlar boyalı makyajlar bilmemneler, çocuk mu kandırıyorsunuz diyo tabi insan içinden:) hani bunları yapan photoshopu da dayayabilir, anlamayız aa deriz ne güzel yapmış

laylaylomcum bu arada sana muhalefet yapıyomuş gibi olmuyorum dimi:) yanlış anlama nolur konuyu açtın diye yazdım walla :1hug:

yanlis anlamadim canim :-) belkide haklisin piyasada dürüst doktor kadar bir okadarda dürüst olmayan var ondan evet mantikli geldi yani neden photoshop ile düzeltmesinler ki. hic böyle düsünmemistim. kafamçokkarıştı

şimdi anlamadım boyu uzun olanın burnu küçük olamıomu??
bide bi burun en fazla ne kadar kısalır küçüülür yani kac cm olur

kübracım ben seni gördüm emre beyin ofisinde aynı gün ameliyat olduk hatta :KK70:
ben gördüğümde süper küçücük olmuş demiştim içimden şişmemişti yüzün süperdi valla kıskandım :teytey:
kızlar kübranın burnu süper sıkıştırın bence foto için şimdidenlülülülülülü

şimdi anlamadım boyu uzun olanın burnu küçük olamıomu??
bide bi burun en fazla ne kadar kısalır küçüülür yani kac cm olur

:) alemsin walla, isteklerin teknik anlamda mümkünse olur tabii ama örneğin yüz hatları kemikli ve uzun olan birine minicik top gibi burun garip kaçar herhalde bunun gibi bir durum..cm ini bilmiyorum ölçmedim hiç:pP

esocum msne ekledım..kabul edermısın..bılgısayarım yoktu gıremedım uzun zamandır

kızlar amelıyatımın bugun 9.günü..sıslıkler tamamen yok oldu..gözlerimin altında cok az bı morluk kaldı..bant var burnumun üzerinde..1 hafta kalması gerekıyomus..burunda sıslıkler olmasa guzel olcak gıbı:)ama bu burun amelıyatı ozellıkle kalın derılı kısıler ıcın tamamen sabır gerektıren bı amelıyat..ınce derılı kısılere gore burundakı sıslık cok daha gec ınıyo vede cok daha gec burun sekıl alıyomus...bunları muhakkak dıkkate alın canımcıklar...bende malesef o kalın derılı gruptanım...cok kotu bı buruna sahıp olup ınce derılı olan ınsanlarda sonuc mukemmele yakın oluyomus emre bey dedı..aynı sekılde kalın derılı hastalar ıcın bıraz daha zormus..ama ımkansız degıl..sabır ısı yanı...

kızlar amelıyatımın bugun 9.günü..sıslıkler tamamen yok oldu..gözlerimin altında cok az bı morluk kaldı..bant var burnumun üzerinde..1 hafta kalması gerekıyomus..burunda sıslıkler olmasa guzel olcak gıbı:)ama bu burun amelıyatı ozellıkle kalın derılı kısıler ıcın tamamen sabır gerektıren bı amelıyat..ınce derılı kısılere gore burundakı sıslık cok daha gec ınıyo vede cok daha gec burun sekıl alıyomus...bunları muhakkak dıkkate alın canımcıklar...bende malesef o kalın derılı gruptanım...cok kotu bı buruna sahıp olup ınce derılı olan ınsanlarda sonuc mukemmele yakın oluyomus emre bey dedı..aynı sekılde kalın derılı hastalar ıcın bıraz daha zormus..ama ımkansız degıl..sabır ısı yanı...
cok gecmis olsun.. bende ekimde emre ilhana ameliyat olucam. acaba ameliyattan sonra kac gün Türkiyede kalmak gerekir?

X