Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

:) ay çok duygusal yazmışsın, desteğe ihtiyacın varsa gelirim tabii.. burun estetiği kardeşliği :lepi:

tabiki herkes sevinir herkes ziyaretci gelirse:.)))
bakariz
ne yamekler olucak orda merak ettim bir kac gün kalicam hastahanede:-)))

türkiye de kolaysiniz en fazla bir arac lan muahaneye gidersiniz ;:))

aha cherry gelmiş.. cherry de senden bi hafta önce.. 9'undaydı sanırım, ya şurda bir takvim olsa da hepimiz işaretlesek dimi güzel olurdu:p

Cidden sira bende mi simdi eyvahedigeldismile kizlar gun yaklastikca heyecan artiyor. Benim tek korkum bayiltma korkusu :1no2: napcam bilemiyorum

başlığın son iki sayfası uçmuş:) moderatöre sevgiler <3
hayır geyik postlar siliniyor deseem bi iki sayfa önceki belden aşağı muhabbetimiz nie silinmemiş:p
ilginçlikler ötesi diyarı bir forum

başlığın son iki sayfası uçmuş:) moderatöre sevgiler <3
hayır geyik postlar siliniyor deseem bi iki sayfa önceki belden aşağı muhabbetimiz nie silinmemiş:p
ilginçlikler ötesi diyarı bir forum
Eso formda bozukluk olmuş 16 sından sonra bütün mesajlar silinmiş formda üst kısımda bilgilendirme yapmışlar.Haberin olsun

ladyalonecum sen de bi hafta öncesinden girmemeye başlamışsın foruma ama yine de okuma fırsatın olursa, güzel haberlerini beklediğimizi ve bol şans dilediğimizi bil**:Saruboceq:

slm kizlar, artik evimdeym (almanya) ve 20 gün oldu ameliyat olali cok rahatim hersey yolunda cok sükür resim koyucam en kisa zamanda hepinize iyi dileklerniz icin tesekkür ederm sorusu olanlar varsa yanitlayabilirim :)

tekrar geçmiş olsun filiz:smiley-cool: mesela ben bu olayı merak ediyorum, herkes ameliyat olmadan hemen önce kayboluyo, 15-20 gün sonra çıkıp herşey çok güzel geçti şuan çok iyiyim diyor.. işte o 15- 20 günde iyileşmek dışında başka şeyler de mi oluyor:) çok mu depresyona giriliyor da hiç anlatmıyorsunuz veya biz de etkilenmeyelim diye mi? yoksa kafa yerinde mi olmuyor çözemedim o olayı:)

insan ilk haftalarda kendini ii hissediyor sisler indikten sonrada depresyona giriliyor:KK66: yani bende öyleydi..

tekrar geçmiş olsun filiz:smiley-cool: mesela ben bu olayı merak ediyorum, herkes ameliyat olmadan hemen önce kayboluyo, 15-20 gün sonra çıkıp herşey çok güzel geçti şuan çok iyiyim diyor.. işte o 15- 20 günde iyileşmek dışında başka şeyler de mi oluyor:) çok mu depresyona giriliyor da hiç anlatmıyorsunuz veya biz de etkilenmeyelim diye mi? yoksa kafa yerinde mi olmuyor çözemedim o olayı:)

tskr ederm canm opuyorumnanaktan
ya ben yurtdisindan ameliyat olan biri olarak söyle anlatabilirim o 15-20 gün boyunca ben geziyodum :KK70: tatil yaptim vs yani nasilki izine/tatile gittignde internete cok girmiyosun buda onun gibi yani foruma girmeye vaktim olmadi aklimada hic gelmedi acikcasi

depresyona hic girmedim sayilir hatta ben burnumu bandajla daha cok begeniyodum bandaj ciktiginda brz yadirgadim önden tuhaf geldi halada bazen önden tuhaf buluyorm ama cabuk alisdim burnuma

buarada birsürü resim cekmisdim hergün ayri ayri sizede süreci gösterebilmek icin ama malesef bi sanssizlik oldu ve resimlerim silindi mafoldumben
ama sislik ve morluk cok olmadi bende 5.günümde muayinehanede görenler inanamadi 5 günlük olduguna fln sansliydim yani :nazar:

ya ben yurtdisindan ameliyat olan biri olarak söyle anlatabilirim o 15-20 gün boyunca ben geziyodum :KK70: tatil yaptim vs yani nasilki izine/tatile gittignde internete cok girmiyosun buda onun gibi yani foruma girmeye vaktim olmadi aklimada hic gelmedi acikcasi

depresyona hic girmedim sayilir hatta ben burnumu bandajla daha cok begeniyodum bandaj ciktiginda brz yadirgadim önden tuhaf geldi halada bazen önden tuhaf buluyorm ama cabuk alisdim burnuma

buarada birsürü resim cekmisdim hergün ayri ayri sizede süreci gösterebilmek icin ama malesef bi sanssizlik oldu ve resimlerim silindi mafoldumben
ama sislik ve morluk cok olmadi bende 5.günümde muayinehanede görenler inanamadi 5 günlük olduguna fln sansliydim yani :nazar:

cok cok geçmis olsun canım cok sevindim ii olduğuna artık bu yeni burnusunla hep mutlu ol inşallah.... :nazar: a.s. a.s.

Burunlariniz cok süper olmus:lepi:Bende emre beyi düsünüyorum. Yaklasik bir aydir onunla ilgili bilgiler edindim ve son karirim olarak onu seciyorum. Cok korkuyorum ama dün mail yolladim sitesinde yazili olan maile, ama dogru mail oldguna emin degilim. Acaba siz biliyormusunuz.Insallah yardimci olursunuz :)

ya ben yurtdisindan ameliyat olan biri olarak söyle anlatabilirim o 15-20 gün boyunca ben geziyodum :KK70:

ohh ameliyatı da aradan çıkarmışsın işte tatilde:) ben de bi acıbadem'e uğricam yıllık izinde, bunaldım walla sıcaklardan, bi ameliyathane soğuyu iyi gelir:p

ladyalonecum sen de bi hafta öncesinden girmemeye başlamışsın foruma ama yine de okuma fırsatın olursa, güzel haberlerini beklediğimizi ve bol şans dilediğimizi bil**:Saruboceq:

kızlar nıhayet amelıyatı oldum..suam 4.gunumdeyım..gayet sıs ve mor bır durumdayım,kendımı tanıyamıyorum:KK43:burun alcıda tabı,seklı konusunda bısey dıyemıyorum,ınsallah bukadar SIKINTIYA deger,ama sandıgım kadar kolay olmadı malesef:KK43:gayet zahmetlı bır durum,allah herkesın yardımcısı olsun..detayları yazarım canımcıklar

X