Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

esasında bende de çok iş var..o saydığın burun eti ve yamukluk olayı, S bir burun düşün ve ipince bir deri, ve uzun ve kemikli ve ucu felaket:)

nerdeyse 1 ayın kalmış, sigara olayına dikkat et içiyorsan:KK66: bir de yine 2 hafta kala ağrı kesici dahil kanı sulandıracak hiçbir ilaç içmemek gerekiyormuş.. öncesinde sonrasında ne yapman gerektiğiyle ilgili şeyler Emre beyin sitesinde detaylı yazıyor, gerçi bunları sormadın ama yine de söyleyesim geldi, az kalmış ya heyecan yaptım senin yerine:)

genede istedigini yazabilirsin sen ;:)) senin da polipler varmi??? benim heryerde polipler var et off ya tam insaat gibi:KK66:))
zaten sigaram yok cok sükür;:)
sen nerde kaliyorsun insatanbulda????

o tamponlari bende cok iyi hatirliyorum eyvahedigeldismile asil kabus onlar cikarilirkendi sanki beynini cekiolardi eyvahedigeldismile yalniz o tamponlarla sigara ictin ya helal sana ben agzimdan bile zor nefes aliodum :-D

formul bulmustum kuruyunca burnumun ici agliodum biraz rahatliodu yakiodum sigarayi ehuhe genctim ozamanlar:KK70: slikon harika 1 gun sonra kesfettim nefes alabildiimi ahha cahillik iste:)ilk kez ameliyat olanlar cok sanslisiniz aci yok tikaniklik yok ohh mis:))

Son düzenleme:
formul bulmustum kuruyunca burnumun ici agliodum biraz rahatliodu yakiodum sigarayi ehuhe genctim ozamanlar:KK70: slikon harika 1 gun sonra kesfettim nefes alabildiimi ahha cahillik iste:)ilk kez ameliyat olanlar cok sanslisiniz aci yok tikaniklik yok ohh mis:))

eheheuheuhe formül süpermis sigara icin aglamak :roflol:
simdikiler gercekten sanslilar ama silikondan bile korkuyorlar ya o eski tamponlar olsaydi ozaman kimse ameliyat olmazdi sempatiksalakcinni

genede istedigini yazabilirsin sen ;:)) senin da polipler varmi??? benim heryerde polipler var et off ya tam insaat gibi:KK66:))
zaten sigaram yok cok sükür;:)
sen nerde kaliyorsun insatanbulda????

polipin ne olduğunu tam anlamayamadım ama yok galiba bende öyle bişi, alerji gibi ya da geniz akması gibiyse yok yani..İst-Şişli'de, buyur gel beklerim:))

simdikiler gercekten sanslilar ama silikondan bile korkuyorlar ya o eski tamponlar olsaydi ozaman kimse ameliyat olmazdi sempatiksalakcinni

evet şanslıyız walla, ne narkoz ne tampon hiçbişi korkutmuyo da ondan sonrası düşündürüyo asıl.mimiksiz nsl yaşanıyor haftalarca hayretler verici bişi:p bi de üst dudak bir kaç ay hissizleşiyormuş ya..neyse burdan sormim ayıp olucak:KK70: özelden sorarım :eek:

:))ben biliorum o tamponlar cikarilirken gitti benim burnum kikirdak mi kalir tovbe yarabbim :))slikona bayildim arada sirada kullanmayi dusunuorum o derece :roflol:

Son düzenleme:
evet şanslıyız walla, ne narkoz ne tampon hiçbişi korkutmuyo da ondan sonrası düşündürüyo asıl.mimiksiz nsl yaşanıyor haftalarca hayretler verici bişi:p bi de üst dudak bir kaç ay hissizleşiyormuş ya..neyse burdan sormim ayıp olucak:KK70: özelden sorarım :eek:

ne soracagini tahmin edebiliyorum ehehehe tabi yaniliyor olabilirimde kaydirigubbakcemile3

mucks mucks mu acaba? eyvahedigeldismile ehueheuehe

narkozdan korkar gibi olduunuz an Emre beyin boncuk gozlerine bakin biseycik kalmaz:)mimiklere gelince yazik botoxlular ne yapsin:KK70:ben 2 hafta zerrin ozer gibi guldum okdr:roflol: ust dudakta gayet hisli oluo eso sen ameliyat ol ziyaretine gelcem:)

ne soracagini tahmin edebiliyorum ehehehe tabi yaniliyor olabilirimde kaydirigubbakcemile3

mucks mucks mu acaba? eyvahedigeldismile ehueheuehe

narkozdan korkar gibi olduunuz an Emre beyin boncuk gozlerine bakin biseycik kalmaz:)mimiklere gelince yazik botoxlular ne yapsin:KK70:ben 2 hafta zerrin ozer gibi guldum okdr:roflol: ust dudakta gayet hisli oluo eso sen ameliyat ol ziyaretine gelcem:)

+18 :p insan herşeyi hesaplıyo işte önceden hazırlıklı olmak lazım:) hayır his olsa da çarpma korkusuyla nereye kadar :KK1:

dudak hissiz olsa ne olck onemli olan onu kalpten hisstmek ehuheh

+18 :p insan herşeyi hesaplıyo işte önceden hazırlıklı olmak lazım:) hayır his olsa da çarpma korkusuyla nereye kadar :KK1:

eheueheuehe tabi canim herseyi hesaplamak lazim mucks mucks sonucta hayatimizin bir parcasi :kedi:

polipin ne olduğunu tam anlözelamayamadım ama yok galiba bende öyle bişi, alerji gibi ya da geniz akması gibiyse yok yani..İst-Şişli'de, buyur gel beklerim:))

POLIP BURUN BÜYÜYEN ET PARCASI
TÜRKCEDE POLIP BILDIGIM KADAR ALMANCA BUNA BENZER YAZILIR;::

kizlar ... yokmu bur amelyiat olan burnunu görüm---

eso bana :özelden yollasana numarani istanbula varirsam yazicagim sana hastahaneden bir ugrarsin yanima

aha cherry gelmiş.. cherry de senden bi hafta önce.. 9'undaydı sanırım, ya şurda bir takvim olsa da hepimiz işaretlesek dimi güzel olurdu:p

X