- 8 Aralık 2009
- 33
- 0
:) ay çok duygusal yazmışsın, desteğe ihtiyacın varsa gelirim tabii.. burun estetiği kardeşliği :lepi:
aha cherry gelmiş.. cherry de senden bi hafta önce.. 9'undaydı sanırım, ya şurda bir takvim olsa da hepimiz işaretlesek dimi güzel olurdu
Eso formda bozukluk olmuş 16 sından sonra bütün mesajlar silinmiş formda üst kısımda bilgilendirme yapmışlar.Haberin olsunbaşlığın son iki sayfası uçmuş:) moderatöre sevgiler <3
hayır geyik postlar siliniyor deseem bi iki sayfa önceki belden aşağı muhabbetimiz nie silinmemiş
ilginçlikler ötesi diyarı bir forum
tekrar geçmiş olsun filiz:smiley-cool: mesela ben bu olayı merak ediyorum, herkes ameliyat olmadan hemen önce kayboluyo, 15-20 gün sonra çıkıp herşey çok güzel geçti şuan çok iyiyim diyor.. işte o 15- 20 günde iyileşmek dışında başka şeyler de mi oluyor:) çok mu depresyona giriliyor da hiç anlatmıyorsunuz veya biz de etkilenmeyelim diye mi? yoksa kafa yerinde mi olmuyor çözemedim o olayı:)
tskr ederm canm opuyorumnanaktan
ya ben yurtdisindan ameliyat olan biri olarak söyle anlatabilirim o 15-20 gün boyunca ben geziyodumtatil yaptim vs yani nasilki izine/tatile gittignde internete cok girmiyosun buda onun gibi yani foruma girmeye vaktim olmadi aklimada hic gelmedi acikcasi
depresyona hic girmedim sayilir hatta ben burnumu bandajla daha cok begeniyodum bandaj ciktiginda brz yadirgadim önden tuhaf geldi halada bazen önden tuhaf buluyorm ama cabuk alisdim burnuma
buarada birsürü resim cekmisdim hergün ayri ayri sizede süreci gösterebilmek icin ama malesef bi sanssizlik oldu ve resimlerim silindi mafoldumben
ama sislik ve morluk cok olmadi bende 5.günümde muayinehanede görenler inanamadi 5 günlük olduguna fln sansliydim yani
cok cok geçmis olsun canım cok sevindim ii olduğuna artık bu yeni burnusunla hep mutlu ol inşallah....a.s. a.s.
gecmis olsun filiz, ekimde sira bende insallah
tskr ederm canm opuyorumnanaktan
ya ben yurtdisindan ameliyat olan biri olarak söyle anlatabilirim o 15-20 gün boyunca ben geziyodum
ladyalonecum sen de bi hafta öncesinden girmemeye başlamışsın foruma ama yine de okuma fırsatın olursa, güzel haberlerini beklediğimizi ve bol şans dilediğimizi bil**:Saruboceq: